Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale super wiadomość. Wreszcie i śliczna Ines się doczekała :multi:

Mantis napisał(a):
Trzynastego sierpnia w piątek... Ineska wyruszyła w podróż do nowego życia :loveu:
I choć serce rozpada mi się na kawałeczki i tęsknię ogromnie, to jestem bardzo szczęśliwa, bo Ines jest teraz pod opieką pewnej niesamowitej Marty, która od wczoraj została ostoją, miłością i rodziną "mojej" Ineski. I bardzo Jej za to dziękuję!

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, bardzo się cieszę :) Pierwsza krotoszyńska kudłaczka w swoim domku :) Oby Kropeczka jeszcze taki domek znalazła i Iga :) Tylko one obie jeszcze do leczenia biedne ...

Posted

Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Mantis za przygarnięcie tej małej całkowicie wystraszonej suni.. Dzięki Mantis dostała szansę na cudowne życie :loveu:

I wielkie podziękowania dla Marty za podarowanie Inesi domku :loveu:

Posted

Ponieważ zostało kilka domków po Inesce, więc wstawię kilka podobnych kudłatek do adopcji, może któryś domek zdecyduje się na te biedaczki:

2 siostrzyczki, około 2-3 miesięczne:

• 1 month later...
Posted

Każde zdanie w listach Marty, zarówno przed adopcją jak i teraz, kiedy dziewczyny już są razem, przepełnione było troską i niesamowitym ciepłem, którego Marta ma dla Ines niespożyte pokłady.
No co ja będę dużo pisać, zobaczcie sami jak cudny duet tworzą dziewczyny :loveu: