mshume Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ale super wiadomość. Wreszcie i śliczna Ines się doczekała :multi: Mantis napisał(a):Trzynastego sierpnia w piątek... Ineska wyruszyła w podróż do nowego życia :loveu: I choć serce rozpada mi się na kawałeczki i tęsknię ogromnie, to jestem bardzo szczęśliwa, bo Ines jest teraz pod opieką pewnej niesamowitej Marty, która od wczoraj została ostoją, miłością i rodziną "mojej" Ineski. I bardzo Jej za to dziękuję! Quote
E-S Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Super, bardzo się cieszę :) Pierwsza krotoszyńska kudłaczka w swoim domku :) Oby Kropeczka jeszcze taki domek znalazła i Iga :) Tylko one obie jeszcze do leczenia biedne ... Quote
leni356 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Mantis za przygarnięcie tej małej całkowicie wystraszonej suni.. Dzięki Mantis dostała szansę na cudowne życie :loveu: I wielkie podziękowania dla Marty za podarowanie Inesi domku :loveu: Quote
gazzy Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zapisuje sobie. dam znać znajomym rodzicom , bo szukają małego, kudłatego pieska w typie yorka. Ines jest troszkę podobna. Quote
leni356 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ponieważ zostało kilka domków po Inesce, więc wstawię kilka podobnych kudłatek do adopcji, może któryś domek zdecyduje się na te biedaczki: 2 siostrzyczki, około 2-3 miesięczne: Quote
Mantis Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Każde zdanie w listach Marty, zarówno przed adopcją jak i teraz, kiedy dziewczyny już są razem, przepełnione było troską i niesamowitym ciepłem, którego Marta ma dla Ines niespożyte pokłady. No co ja będę dużo pisać, zobaczcie sami jak cudny duet tworzą dziewczyny :loveu: Quote
Mantis Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ineska coraz bardziej otwarta na świat i ludzi. :) Quote
Mantis Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Najbardziej lubi głaskanko i spanie w łóżku. Jak na kanapowca przystało :lol: Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jakie cudne kudłaczysko słodkie kochane :loveu: I znalazło najlepszą Panią pod słońcem, szczęśliwa niunia :) Quote
Andzike Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cudna dziewczyna i jaka szczęśliwa z nową Panią!!! Zero strachulca!!! Mantis, jesteś wielka :D Quote
Paulina87 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ale super... a Ines taka yorkowa trochę hehe. Quote
mshume Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale cudna para: Pańcia i Ineska:loveu: Ines bardzo wydoroślała od wakacji, kiedy ją widziałam. I jaki ma włos :cool1: Quote
Recommended Posts