__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bjuta napisał(a):Jest i drugi obserwator i w tak szybkim tempie 790 wejść. Oby ktoś z sercem i rozsądny do tego - między nimi. świetnie, dzwońcie!!!! Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysia_ napisał(a):a moze ktoś ma chwilkę, żeby porobić też inne ogłoszenia? :) Bardzo by się przydały... Quote
wolfchild Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Hej. Ja pomoge;-) wiecie że zawsze pomagam, pożyczam zdjęcia żeby porobić reklamy i jeszcze wam co nieco przywioze do schroniska, pozdrowionka Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 wolfchild napisał(a):Hej. Ja pomoge;-) wiecie że zawsze pomagam, pożyczam zdjęcia żeby porobić reklamy i jeszcze wam co nieco przywioze do schroniska, pozdrowionka witaj i dziękujemy :cool3: Alvaro ciągle w klinice, a dzisiaj miałam kolejny telefon w jego sprawie, ale niestety nic ciekawego, bo psiak miałby być na dworze - czyli odpada :roll: Quote
Mysia_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 wierzę jednak w to, że w końcu zadzwoni ktoś właściwy :) Quote
bico Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zbieracie na Alvaro pieniążki? ktoś się zadeklarował i coś już wpłacił? ile już macie? a ile potrzeba? Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Na Alvaro chyba nie zbieramy, bo on teraz mieszka sobie w klinice i tam czeka na dom. :roll: Quote
Piromanka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Okropnie mocno trzymam kciuki za TEN telefon i TEN dom dla naszego Alvaro. Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ma 4 obserwatorów na allegro... (Niczym szczeniak jakiś) Quote
__Lara Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wow, tak trzymaj piesku, oby było jeszcze lepiej - ktoś normalny zadzwonił! Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja zrobiłam mu ogłoszenia na kilku portalach. Wiem, ze one cos daja bo np. napisał do mnie o innego psiaka pan, ktory zobaczyl go na innym portalu niz allegro z reszta nie pierwszy raz wiec stwierdzilam ze moze warto;) Ale narazie i u mnie cisza:( Quote
Piromanka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Oczywiście, że warto robić ogłoszenia! Ja już wiele psów wyadoptowałam właśnie z ogłoszeń! A im więcej, tym lepiej. Trzymam kciuki, żeby obserwatorzy zadzwonili. Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jest kolejny obserwator... co oni wszyscy, telefony pogubili?? Quote
_Goldenek2 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ta cisza jest denerwująca..... przecież tak dobrze życzymy psiakom.... No niech ktoś zadzwoni.... Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 WYSTARCZY KLIKNĄĆ http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to jest strobnka wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę...proszę o pomoc Quote
Mysia_ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Wczoraj dzwonił jeszcze jeden Pan, wydawał być się konkretny, ale musi sobie jeszcze przemyśleć... Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie prosze petycje: Petycja EUROPARLAMENT http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
Recommended Posts