Mysia_ Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 chyba miała wracać z urlopu jakoś pod koniec miesiąca... Sandra ma zapisany numer do niej to wrazie co zawsze może zadzwonić zapytać :) Quote
Mysia_ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Pani po Alvaro chce przyjechać prawdopodobnie w poniedziałek ;) Quote
Beatkaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 To miejmy nadzieję,że dojdzie do adpocji... :) Quote
Piromanka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mysia_ napisał(a):Pani po Alvaro chce przyjechać prawdopodobnie w poniedziałek ;) To już jutro! Oby spotkanie doszło do skutku!!! Trzymam kciuki zaciśnięte cały czas. Quote
Mysia_ Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Trzymajcie mocno kciuki! :) Jutro wielki dzień Alvaro... Quote
Mysia_ Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Alvaro do nowego domu wyruszył dzisiaj samego rana :multi::loveu: Wieczorem już dojechał - mieszka teraz w Darłowie, nad morzem - nawet w tym roku byłam w tych okolicach na urlopiku :evil_lol: Nowi właściciele Alvaro już się odzywali :cool3: Pani mówi, że Alvaro cała droge był bardzo grzeczny ;)Teraz szaleje po ogródku - rozpracował jeden patyk na części pierwsze i cały czas przynoi jabłka :diabloti: oczywiście co jakiś czas przerywa szaleństwa na dworze, żeby sprawdzić obecność w domu :loveu: zjadł już też kolacyjkę ;) Quote
Koziczka85 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Halo halo Alwaro już w nowym domku godzinę temu dojechali do domu. Rozmawiałam już z panią Dominiką nową właścicileką Alwara, że całą drogę był bardzo grzeczny trzymał pyszczek na jej kolanach. Po przybyciu do domku zaraz pobiegł do ogrodu i sobie hasał, później potarmosił patyk i ciągle przynosi jabłka z dworu. Zjadł pełną miche i z powrotem na ogród popędził, ale ciągle zagląda do domku sprawdza czy napewno pani Dominika tam jest i czy mu sie to aby nie śni :loveu::multi: Quote
Mysia_ Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Sandrusia, jaka pełna synchronizacja :evil_lol::loveu: Quote
Koziczka85 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ładnie no no to pewnie przez te emocje wszyscy się cieszą Quote
__Lara Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Suuuuuuuuuuuuuperr :D :D :D gratuluję cioteczki :D Quote
beataczl Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 __Lara napisał(a):Suuuuuuuuuuuuuperr :D :D :D gratuluję cioteczki :D i ja , i ja! bardzo sie ciesze! :multi::multi::multi: Quote
_Goldenek2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Alvaro....jak ja się cieszę :). Bądź piesku szczęśliwy :). Gratulacje dla cioteczek.... Quote
Ingrid44 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jak to cudownie czytac takie wiesci :) :) :) Niech ci sie szczesci w nowym domku Alvaro :) Quote
Hanna 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Też się cieszę, że ten piękny pies ma nowy dom. Piesku bądz grzeczny i kochaj swoją panią Beatkaa napisał(a):Super ! :multi: :multi: Quote
Asia_Klero Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dostałam wiadomość i fotki z domu Alvaro.:loveu: Jest bardzo grzeczny i wszyscy go kochają. Z jego zdrówkiem też jak narazie wszystko ok:) Quote
Recommended Posts