Paula03 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Trzeba ją podesłać do bahlsy i szybko znajdzie domek! Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 już ja ja podeślę, ale jak będzie opis konkretny Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zrobię opis w następnym tygodniu,nie ma teraz w pracy p.Marka! Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dafne to ok. 4 letnia cudowna kudłata suczka. Długo błąkała się w okolicach miejskiego osiedla, szukając kontaktu z ludźmi. Jest bardzo przyjazna w stosunku do ludzi i innych zwierząt, bardzo radosna i otwarta na cały świat, a przy tym delikatna i uległa. Ta niesamowitej urody suczka przebywa w schronisku. Ze względu na wymagającą szatę Dafne, poszukujemy domu, który znajdzie czas na pielęgnację suczki i wydobędzie z niej prawdziwy czar. Jest po kąpieli i strzyżeniu, odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Cechy charakteru nie pozostawiają nic do życzenia. Ładnie chodzi na smyczy, uwielbia towarzystwo dzieci. Przed adopcją zostanie wysterylizowana i zachipowana. Quote
mamanabank Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wieczorem wrzucę ją na profil schroniska na cafeanimal i wstawię ją na allegro zamiast Dropsa. Quote
Figafiga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dałam piękność tu http://www.dogomania.pl/threads/186390-m%C5%82ody-piesek-%C5%9Bredniej-wielko%C5%9Bci-w-typie-PONA/page2 Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Coś mi sie wydaje,ze tak.Poszła zamiast Dropsika,który znalazł juz domek!Ale nich wypowie się sama. Quote
leni356 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wysłałam do domku który został po Zuzi, jestem pewna że Dafne się spodoba, bo jest identyczna jak Zuzia (http://www.psydoadopcji.pl/wp-content/uploads/2010/05/Zuzia11-150x150.jpg). Domek zrobił na mnie dobre wrażenie przez telefon, fajna dziewczyna, studiuje, mieszka z mamą, ale mają już 4 psy.. (2 psy po kastracji, 2 małe suczki znajdki przed sterylką). Szukają pieska który zapełni pustkę po suni która odeszła. Niemniej jednak trochę mnie przeraża ilość psiaków.. :( choć gdybym i ja miała warunki i możliwość to nie miałabym mniej ;) Na pewno domek trzeba dobrze sprawdzić. Miejscowość Ruchocin koło Witkowa, woj wielkopolskie.. - czy tam kogoś znajdziemy do wizyty? Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Leni czy mamy kogoś szukać do sprawdzenia domku?Czy to jest poważna propozycja czy tylko ewentualny anons? Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dobrze!A Dafne rzeczywiście bardzo podobna to tej suczki. Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zatem dopisuję do naszego wykazu na łowickim wątku że Dafne ma allegro, gdyby sie okazało że nie ma dajcie mi znać na pw Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 argusiowa napisał(a):zatem dopisuję do naszego wykazu na łowickim wątku że Dafne ma allegro, gdyby sie okazało że nie ma dajcie mi znać na pw Czy Mamanabank wróciła juz z imprezy i czyta wątek Dafne!Trzeba dac znać na pw!Jak allegro będzie. Quote
mamanabank Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dziewczyny, Dafne nie ma allegro, nie wyrobiłam się. Zdążyłam zrobić tylko wstępny opis (str.8 wątku) Quote
argusiowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mamanabank jesli zrobisz daj znac a jeśli nie dasz rady tez daj ja się postaram zrobić :) Quote
mamanabank Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 allegro gotowe, coś dziwnego dzieje się ostatnio ze zdjęciami, nie wiem czemu, nachodzą na siebie, gdy wpisuję zdjęcie do miniatury, ale jest czytelne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1073190085 i cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Schronisko-dla-Zwierzat-w-Lowiczu,680 Quote
Paula03 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mamonabank świetna robota! Dafne jest śliczna i na pewno zaraz ja ktoś wypatrzy! Quote
Romka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Byłam dziś w schronisku sprawdzić Dafne na koty.Oczywiście biedny Łiskas był tym kotem,który miał spotkać się z Dafne.I wiecie co Dafne w ogóle Łiskas nie interesował ,ona wolała podejść do mnie i do p.Marka.Co za baran(nie obrażając baranów)kazał ją odłowić bo jest agresywna do dzieci.Kiedy to właśnie dzieci ,jak się dowiedziałam,pomogły złowić Dafne pracownikom schroniska.Śliczna ,mądra,łagodna suczka.Lubi dzieci i lubi inne zwierzaki.Mam zdjęcia wkleję wieczorem. Quote
mamanabank Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To niekoniecznie był baran, może komuś było ciężko patrzeć jak Dafne się błąka po mieście i użył fortelu. Moim zdaniem słusznie, chociażby ze względu na bezdomne szczenięta, które mogła urodzić i tak już na pewno miała kilka miotów. Quote
Recommended Posts