mamanabank Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zdjęcie wzięłam. Na zdjęciach Dafne wydaje się być taka poważna, a to jest sama radość, wszędzie jej pełno. Ona jest cudowna. Matko, jak te nożyczki mnie kompromitują :oops: za to taniec z psem bardzo mi się podoba ;) Quote
Figafiga Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 te zdjęcia okazujące jej żywiołowość po prostu nie wyszły hi hi hi, rozmazane na maxa taaaka suka szczęśliwa na widok ludzisk Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Potwierdzam cudowność Dafne.Pojechałam po nią do"fryzjera" a ona juz była zaprzyjażniona z panią z lecznicy.Radosna,kontaktowa.Po drodze do schroniska zatrzymałam się po przysmaczki dla psiaków a ona cierpliwie czekała na mnie w samochodzie .Ufna,kochana psinka.Bardzo łagodna.I te cudne oczyska.Mam zdjęcia ale pewnie wyszły tak sobie bo Dafne jest non stop w ruchu.Jak tylko wrócę do domu wrzucę na wątek!Fryzjer Dafne kosztował(i kąpiel oczywiście)kosztował 60 zł.Dafne wygląda cudnie.Domki będą się bić o małą. Quote
Figafiga Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 4 lata po stanie uzębienia wg. p.doktor, mówiłam wczoraj Ci Argusiowa :-) Quote
argusiowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 a faktycznie :) skleroza :) macie zdjęcia po obcięciu?:) Quote
kajkoowa Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 argusiowa napisał(a):a faktycznie :) skleroza :) macie zdjęcia po obcięciu?:) Romka odbierała Dafne, pisała, że ma zdjęcia, tylko musi wrzucić :):) Romciu czekamy! Quote
Andzike Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Figafiga napisał(a):ja też jestem ciekawa Ja też ! Bardzo ! :D Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czy to cudo jest nadal w schronie .... czy już wyciągnięta??? Po podstrzyżynach od razu ma szczęśliwszy pycholek :) Quote
Figafiga Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dobrze, że niezgolona jak Laska uff, bo juz myslałam, że do smaej skóry ją pani obetnie na pupci...jutro jak padać nie będzie podjadę z Mamanabank porobić Dafne zdjęcia. Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Koniecznie zróbcie jej nowe zdjęcia.Jest cudowna!Zapłaciłam za fryzjera Dafne to mój prezent dla tej ślicznotki! Quote
Paula03 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja też myślałam, że ją zgolą jak Laseczkę :) Dafne jest śliczna! Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mamanabank zapina szeleczki i zaraz będzie sesyjka ;-) Quote
Figafiga Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 i spowrotem do schronu.... ...a może jednak zawrócimy, hej dziewczyny może jeszcze trochę... Quote
mamanabank Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 http://img218.imageshack.us/img218/2617/dsc0780z.jpg cudo Quote
Romka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dokładnie to samo mi się podoba!Kto bierze nasza Dafne!Cud dziewczyna! Quote
Recommended Posts