dominika j Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 wet nic na ten temat nie mowila. "Pierwszymi objawami choroby, które mogą pojawić się od kilku dni do kilku tygodni od ukąszenia przez zarażonego kleszcza, jest apatia, osłabienie, rosnąca gorączka. Objawy te w pewnym momencie narastają bardzo szybko. Zniszczone erytrocyty dostają się do moczu powodując jego zabarwienie na kolor brunatny (bardzo charakterystyczny objaw dla tej choroby). Mogą wystąpić wymioty" Dafka zadnych z tych objawow nie ma. miala 2 razy mierzona temperature i jest ok. Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Not o podrzuciłyśmy Wam pieska nie z tej ziemi, w życiu nie spodziewałabym się po niej takich jazd :-) Quote
dominika j Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 hej! dzis mijaja 2 miesiace odkad Dafi zamieszkala z nami. mialam zamiar wkleic pare fot ,ale tinypic nie chce dzialac (co jest?:mad:). na razie umiemy siad, lezec, lapa, piatka, sprite (w ktorej rece jest smakolyk i pokazanie tego przez dotkniecie lapa), daj (wypuszczenie z pyska zabawki) i przejscie (miedzy nogami). nauczyla sie tego przez miesiac :). zostan, wracamy, kolacja, idziemy na spacer, fe! nie licze ;) jest duzo lagodniejsza na spacerze. jutro sprobuje jeszcze raz wkleic zdjecia :) Quote
mamanabank Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 O jak świetnie, a przy okazji Ty nauczyłaś się jak pracowac z psem, bardzo się cieszę i gratuluję! Quote
dominika j Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 dzieki dziewczyny! staram sie :) mam problem z przeslaniem zdjec. tinypic szwankuje, probowalam na imageshack, wgrajfoto i tez nie chca wspolpracowac. mozecie polecic jakas strone? Quote
mamanabank Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja uzywam foto.onet, zwykle nie ma problemów Quote
Romka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='dominika j']dzieki dziewczyny! staram sie :) mam problem z przeslaniem zdjec. tinypic szwankuje, probowalam na imageshack, wgrajfoto i tez nie chca wspolpracowac. mozecie polecic jakas strone? Wrzuć do mnie ja wrzucę na forum. m.gorzynska@wp.pl Quote
dominika j Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Romka, poszly 3 mejle. niestety nie pokazuje Wam zdjec podczas zabawy, aportowania itp,bo nie ma szans zrobic jej zdjec.. wychodzi jedna wielka czarna plama w biegu :vamp: Quote
dominika j Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 na jednym zdjeciu Dafi wyszla jak diabel. taka wkurzona,az strach sie bac! Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 dominika j napisał(a):na jednym zdjeciu Dafi wyszla jak diabel. taka wkurzona,az strach sie bac! a które to zdjęcie? Quote
bahlsa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 dominika j napisał(a):hej! dzis mijaja 2 miesiace odkad Dafi zamieszkala z nami. mialam zamiar wkleic pare fot ,ale tinypic nie chce dzialac (co jest?:mad:). na razie umiemy siad, lezec, lapa, piatka, sprite (w ktorej rece jest smakolyk i pokazanie tego przez dotkniecie lapa), daj (wypuszczenie z pyska zabawki) i przejscie (miedzy nogami). nauczyla sie tego przez miesiac :). zostan, wracamy, kolacja, idziemy na spacer, fe! nie licze ;) jest duzo lagodniejsza na spacerze. jutro sprobuje jeszcze raz wkleic zdjecia :) uczysz ją sama czy chodzisz może na szkolenie? Dafne piękna :) cieszę się, że tak dobrze trafiła :) Quote
dominika j Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='mamanabank']a które to zdjęcie? to :D bahlsa, sama ja ucze :) dodaje szybko zdjecia,bo imageshack dziala z dzis uwielbia plywac. na poczatku nie chciala wejsc do wody,ale jak juz weszla.. to nie chciala wyjsc. i juz nie dziala image :mad: Quote
bahlsa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no to ----------> JESTEM POD WRAŻENIEM!! podsyłam jeszcze jedną stronkę i życzę Wam wiele zabawy w czasie nauki :) http://www.psiesztuczki.pl/ na tym zdjęciu naprawdę wygląda jak diablica ;) Quote
dominika j Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 bahlsa, dzieki za strone! walczymy o patyk :x Quote
kajkoowa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Lepiej nie mogła trafić! Jest u was strasznie szczęśliwa! Quote
mamanabank Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pozdrowienia dla ślicznej suni i wspaniałej Rodziny, która się nie poddała! :-) Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Tak jest Dominiko,podobnie jak bahlsa jestem pod wrażeniem!:lol:Co to za rzeka? Quote
dominika j Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 to jest raba (miejscowosc gdow), 30 kilometrow od krakowa. Dafi czesto dostaje komplementy od nieznajomych osob jaka to piekna jest. jak ja bralismy miala szorstka siersc, a teraz ma lsniaca i mila w dotyku ;) Quote
Romka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dominika j']to jest raba (miejscowosc gdow), 30 kilometrow od krakowa. Dafi czesto dostaje komplementy od nieznajomych osob jaka to piekna jest. jak ja bralismy miala szorstka siersc, a teraz ma lsniaca i mila w dotyku ;)[/QUOTE] Nie dziwię się wcale ,jest cudna aż lśni! Quote
Recommended Posts