Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wet nic na ten temat nie mowila.

"Pierwszymi objawami choroby, które mogą pojawić się od kilku dni do kilku tygodni od ukąszenia przez zarażonego kleszcza, jest apatia, osłabienie, rosnąca gorączka. Objawy te w pewnym momencie narastają bardzo szybko. Zniszczone erytrocyty dostają się do moczu powodując jego zabarwienie na kolor brunatny (bardzo charakterystyczny objaw dla tej choroby). Mogą wystąpić wymioty"

Dafka zadnych z tych objawow nie ma. miala 2 razy mierzona temperature i jest ok.

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

hej!

dzis mijaja 2 miesiace odkad Dafi zamieszkala z nami. mialam zamiar wkleic pare fot ,ale tinypic nie chce dzialac (co jest?:mad:). na razie umiemy siad, lezec, lapa, piatka, sprite (w ktorej rece jest smakolyk i pokazanie tego przez dotkniecie lapa), daj (wypuszczenie z pyska zabawki) i przejscie (miedzy nogami). nauczyla sie tego przez miesiac :). zostan, wracamy, kolacja, idziemy na spacer, fe! nie licze ;)

jest duzo lagodniejsza na spacerze. jutro sprobuje jeszcze raz wkleic zdjecia :)

Posted

[quote name='dominika j']dzieki dziewczyny! staram sie :)

mam problem z przeslaniem zdjec. tinypic szwankuje, probowalam na imageshack, wgrajfoto i tez nie chca wspolpracowac. mozecie polecic jakas strone?
Wrzuć do mnie ja wrzucę na forum. m.gorzynska@wp.pl

Posted

dominika j napisał(a):
hej!

dzis mijaja 2 miesiace odkad Dafi zamieszkala z nami. mialam zamiar wkleic pare fot ,ale tinypic nie chce dzialac (co jest?:mad:). na razie umiemy siad, lezec, lapa, piatka, sprite (w ktorej rece jest smakolyk i pokazanie tego przez dotkniecie lapa), daj (wypuszczenie z pyska zabawki) i przejscie (miedzy nogami). nauczyla sie tego przez miesiac :). zostan, wracamy, kolacja, idziemy na spacer, fe! nie licze ;)

jest duzo lagodniejsza na spacerze. jutro sprobuje jeszcze raz wkleic zdjecia :)

uczysz ją sama czy chodzisz może na szkolenie?
Dafne piękna :) cieszę się, że tak dobrze trafiła :)

Posted

[quote name='mamanabank']a które to zdjęcie?

to :D

bahlsa, sama ja ucze :)

dodaje szybko zdjecia,bo imageshack dziala

z dzis

uwielbia plywac. na poczatku nie chciala wejsc do wody,ale jak juz weszla.. to nie chciala wyjsc.

i juz nie dziala image :mad:

Posted

to jest raba (miejscowosc gdow), 30 kilometrow od krakowa.

Dafi czesto dostaje komplementy od nieznajomych osob jaka to piekna jest. jak ja bralismy miala szorstka siersc, a teraz ma lsniaca i mila w dotyku ;)

Posted

[quote name='dominika j']to jest raba (miejscowosc gdow), 30 kilometrow od krakowa.

Dafi czesto dostaje komplementy od nieznajomych osob jaka to piekna jest. jak ja bralismy miala szorstka siersc, a teraz ma lsniaca i mila w dotyku ;)[/QUOTE]
Nie dziwię się wcale ,jest cudna aż lśni!

• 1 month later...