bahlsa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 i jak tam rozmowy na temat Dafne? coś więcej wiadomo? piszcie :modla:( wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale co tam... będzie ciepło :evilgrin: - w Krakowie leje i ziiimno ) Quote
Romka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 bahlsa napisał(a):i jak tam rozmowy na temat Dafne? coś więcej wiadomo? piszcie :modla:( wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale co tam... będzie ciepło :evilgrin: - w Krakowie leje i ziiimno ) Pani dzwoniła juz do p.Marka i podała dane.Dafne jedzie jutro na zabieg sterylizacji a w sobote juz do domku.Bardzo mnie to cieszy! Quote
UMilki Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Wiedziałam, że Dafne długo nie posiedzi w schronie. Zbyt ładna :) Dobre wieści, bardzo się cieszę!!! Oby takich więcej. Quote
Figafiga Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 no nieźle z tymi zdjęciami, przecież było napisane terrier tybetański, a Dafne nim nie jest, a poza tym ja nie robiłam jej zdjęć w lecznicy ;-) ale cieszę się, że pojedzie do dobrego domku!!! Quote
Romka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dafne już jedna nogą w domku!Po sterylizacji nie wróci juz do schroniska i w sobotę około 12 00 przyjeżdza po nia jej nowy opiekun! Quote
UMilki Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dafne jest boska!!! Nowym właścicielom sprawi wiele radości. Quote
Romka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wiemy,wiemy już nie możemy się doczekać kiedy domek przyjedzie! Quote
mamanabank Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Domek nie zawiódł i przyjechał, Dafi jest w drodze do domu!!! Pewnie niedługo dojedzie, bo z Łowicza wyjechała o 12.00 :-) Łowickie psiaki od nowej rodziny Dafi dostały 74zł w prezencie za co bardzo serdecznie dziękujemy! Quote
UMilki Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dafne pewnie już w nowym domku. Bardzo się cieszę, że miałam okazję ją poznać :) Naprawdę fantastyczny pies. Quote
bahlsa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Cieszę się bardzo, że domek przyjechał, choć jak zobaczyłam tytuł, to pomyślałam, że Państwo zrezygnowali z Dafne ale postanowili zaopiekować się sunią na odległość. Ten OPIEKUN mnie zmylił. Przecież Dafne w NOWYM DOMU! :) Szczęścia sunieczko, masz wspaniałą Rodzinkę :) Quote
dominika j Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Dafi cała i zdrowa dojechała do domu :D połowę drogi przespała a drugą część przeleżała na moich kolanach i podziwiała krajobraz. jednym słowem.. JEST CUDOWNA!!!!!! na spacerze bardzo ładnie się zachowuje, pełna kulturka :D Dafi jest już po jedzonku i wypiciu pełnej miski wody (na postojach tylko troszkę chciała pić). aktualnie zadowolona leży w swoim łóżku koło nowych zabawek :D podniosła główkę i kazała Was pozdrowić ;-) Quote
dominika j Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dafi żegna Łowicz :bye: [FONT=Times New Roman][/FONT] z dzisiejszego spacerku [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
bahlsa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 to ostatnie zdjęcie... dwie śliczne dziewczyny :) a jak Dafne zachowuje się w domu? Quote
dominika j Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 zaskakująco szybko zaaklimatyzowała się w domu. czuje się pewnie, wszędzie łazi i wącha każdy kąt :) wczoraj miała zdjęte szwy po sterylce,a wieczorem było kąpanie. u weta ją zważyłam i waży 19 kg :D za dnia nauczona jest,że ma nie wskakiwać na łóżko,ale w nocy? co tam! nikt się nie skapnie,że wejdę na mięciutkie łóżeczko :diabloti: ale w nogach mam leżeć? a skąd :eviltong: wolę przy głowie! reaguje na swoje imię,ale jeszcze bez smyczy nie będzie chodzić. jest strasznym pieszczochem :loveu:. jeszcze jedno zdj. Quote
mamanabank Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To szczęście ją podtuczyło :-) Jeszcze gdy odbierałam ją z lecznicy, zważyłam i było 16,5! Wiedziała, ze ma trzymac wagę do waszego przyjazdu :-D Quote
dominika j Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 hahaha, trzymała linie,a jak znalazła dom to co będzie na diecie :lol: Dafi szczekająca i uciekająca widząc swoje odbicie w lustrze - BEZCENNE :laugh2_2: widzę w avatarze znajome psiaki :-) Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 O rany ,jakie cudne zdjęcia Dafne!Oczyska ma cudne jak zawsze!I widac ,ze jest szczęsliwa!Bardzo mi sie podoba! Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Black and white. To zdjęcia po przywiezieniu Dafne do Mamanabank od UMilki. Quote
mamanabank Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ja tez mam zdjęcia ale jak wstawię to one już rzeczywiście będą historyczne! Może w niedzielę :-) albo nie... chyba później ;-) P.S. Ładnie się psice razem prezentują, w dodatku są z tego samego schroniska :p Quote
Andzike Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='mamanabank'] P.S. Ładnie się psice razem prezentują, w dodatku są z tego samego schroniska :p Cudnie się prezentują :D :D :D zresztę łowickie psice są najpiękniejsze !!! Wiem co mówie ;) Dominika, moja sunia (w pierwszym banerku jako "reklamówka" Łowicza i pod czerwonym napisem w sygnaturze) jest z tego samego schroniska ;) Quote
dominika j Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 dzięki za zdjęcia! Bella i Dafi to urodzone modelki. trzeci psiak,ale nie pamiętam imienia to też fotogeniczność ma w genach.. ale chyba jest bez makijażu bo coś ucieka poza kadr :D w krk paskudnie pada od rana. Dafi wykorzystuje ten czas na czesanko, maltretowanie swojego misia i nałogowe przeglądanie się w lusterku.. prawdziwa dama! jakby ktoś chciał wpaść w odwiedziny to zapraszamy, tylko proszę na rowerze nie przyjeżdzać,bo Dafi baardzo nie lubi rowerzystów :angryy: Andzike, no nie da się ukryć,że w Łowiczu to tylko piękne i przekochane psiny są ;) Quote
Andzike Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='dominika j']dzięki za zdjęcia! Bella i Dafi to urodzone modelki. trzeci psiak,ale nie pamiętam imienia to też fotogeniczność ma w genach.. ale chyba jest bez makijażu bo coś ucieka poza kadr :D[/QUOTE] Hyziek :D :D :D najposłuszniejszy pies na świecie - pod warunkiem, ze nie zajmuje się nim Romka:evil_lol: Dominika, jak tylko będziemy w Krakowie (a my z Nelką lubimy sobie po Polsce pojezdzic;) ) to masz odwiedziny jak w banku ;) Quote
dominika j Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Andzike']Hyziek :D :D :D najposłuszniejszy pies na świecie - pod warunkiem, ze nie zajmuje się nim Romka:evil_lol: [/QUOTE] hahahaha :-D :-D prawdopodobnie (jak pogoda dopisze) jedziemy na weekend poza krk. zdjęcia Dafi będą.. no chyba,że macie dość tej czarnej bestii :lol: a Dafi już smacznie śpi na moim łóżku. ja jestem tą poszkodowaną,bo ona się rozpycha,a ja jak ta wbita w ściane...... dobranoc :) Quote
Recommended Posts