Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i jak tam rozmowy na temat Dafne? coś więcej wiadomo? piszcie :modla:( wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale co tam... będzie ciepło :evilgrin: - w Krakowie leje i ziiimno )

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bahlsa napisał(a):
i jak tam rozmowy na temat Dafne? coś więcej wiadomo? piszcie :modla:( wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale co tam... będzie ciepło :evilgrin: - w Krakowie leje i ziiimno )

Pani dzwoniła juz do p.Marka i podała dane.Dafne jedzie jutro na zabieg sterylizacji a w sobote juz do domku.Bardzo mnie to cieszy!

Posted

no nieźle z tymi zdjęciami, przecież było napisane terrier tybetański, a Dafne nim nie jest, a poza tym ja nie robiłam jej zdjęć w lecznicy ;-)
ale cieszę się, że pojedzie do dobrego domku!!!

Posted

Domek nie zawiódł i przyjechał, Dafi jest w drodze do domu!!!

Pewnie niedługo dojedzie, bo z Łowicza wyjechała o 12.00 :-)

Łowickie psiaki od nowej rodziny Dafi dostały 74zł w prezencie za co bardzo serdecznie dziękujemy!

Posted

Cieszę się bardzo, że domek przyjechał, choć jak zobaczyłam tytuł, to pomyślałam, że Państwo zrezygnowali z Dafne ale postanowili zaopiekować się sunią na odległość. Ten OPIEKUN mnie zmylił. Przecież Dafne w NOWYM DOMU! :)
Szczęścia sunieczko, masz wspaniałą Rodzinkę :)

Posted

Dafi cała i zdrowa dojechała do domu :D połowę drogi przespała a drugą część przeleżała na moich kolanach i podziwiała krajobraz. jednym słowem.. JEST CUDOWNA!!!!!! na spacerze bardzo ładnie się zachowuje, pełna kulturka :D Dafi jest już po jedzonku i wypiciu pełnej miski wody (na postojach tylko troszkę chciała pić). aktualnie zadowolona leży w swoim łóżku koło nowych zabawek :D podniosła główkę i kazała Was pozdrowić ;-)

Posted

zaskakująco szybko zaaklimatyzowała się w domu. czuje się pewnie, wszędzie łazi i wącha każdy kąt :)
wczoraj miała zdjęte szwy po sterylce,a wieczorem było kąpanie. u weta ją zważyłam i waży 19 kg :D za dnia nauczona jest,że ma nie wskakiwać na łóżko,ale w nocy? co tam! nikt się nie skapnie,że wejdę na mięciutkie łóżeczko :diabloti: ale w nogach mam leżeć? a skąd :eviltong: wolę przy głowie!
reaguje na swoje imię,ale jeszcze bez smyczy nie będzie chodzić. jest strasznym pieszczochem :loveu:.

jeszcze jedno zdj.

Posted

hahaha, trzymała linie,a jak znalazła dom to co będzie na diecie :lol:

Dafi szczekająca i uciekająca widząc swoje odbicie w lustrze - BEZCENNE :laugh2_2:

widzę w avatarze znajome psiaki :-)

Posted

ja tez mam zdjęcia ale jak wstawię to one już rzeczywiście będą historyczne! Może w niedzielę :-) albo nie... chyba później ;-)

P.S. Ładnie się psice razem prezentują, w dodatku są z tego samego schroniska :p

Posted

[quote name='mamanabank']

P.S. Ładnie się psice razem prezentują, w dodatku są z tego samego schroniska :p

Cudnie się prezentują :D :D :D zresztę łowickie psice są najpiękniejsze !!! Wiem co mówie ;)

Dominika, moja sunia (w pierwszym banerku jako "reklamówka" Łowicza i pod czerwonym napisem w sygnaturze) jest z tego samego schroniska ;)

Posted

dzięki za zdjęcia! Bella i Dafi to urodzone modelki. trzeci psiak,ale nie pamiętam imienia to też fotogeniczność ma w genach.. ale chyba jest bez makijażu bo coś ucieka poza kadr :D

w krk paskudnie pada od rana. Dafi wykorzystuje ten czas na czesanko, maltretowanie swojego misia i nałogowe przeglądanie się w lusterku.. prawdziwa dama!

jakby ktoś chciał wpaść w odwiedziny to zapraszamy, tylko proszę na rowerze nie przyjeżdzać,bo Dafi baardzo nie lubi rowerzystów :angryy:

Andzike, no nie da się ukryć,że w Łowiczu to tylko piękne i przekochane psiny są ;)

Posted

[quote name='dominika j']dzięki za zdjęcia! Bella i Dafi to urodzone modelki. trzeci psiak,ale nie pamiętam imienia to też fotogeniczność ma w genach.. ale chyba jest bez makijażu bo coś ucieka poza kadr :D[/QUOTE]

Hyziek :D :D :D najposłuszniejszy pies na świecie - pod warunkiem, ze nie zajmuje się nim Romka:evil_lol:
Dominika, jak tylko będziemy w Krakowie (a my z Nelką lubimy sobie po Polsce pojezdzic;) ) to masz odwiedziny jak w banku ;)

Posted

[quote name='Andzike']Hyziek :D :D :D najposłuszniejszy pies na świecie - pod warunkiem, ze nie zajmuje się nim Romka:evil_lol: [/QUOTE]
hahahaha :-D :-D

prawdopodobnie (jak pogoda dopisze) jedziemy na weekend poza krk. zdjęcia Dafi będą.. no chyba,że macie dość tej czarnej bestii :lol:

a Dafi już smacznie śpi na moim łóżku. ja jestem tą poszkodowaną,bo ona się rozpycha,a ja jak ta wbita w ściane......

dobranoc :)