Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK, to jak jeszcze większą ilość nazbieram to przywiozę.
Duzo udaje Wam się uzbierać? macie z tego zysk- bo rozumiem, że to jakaś firma od was odbiera?

• 1 month later...
  • Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PRZYPOMINAMY SIĘ!
Cały czas zbieramy kołdry, koce , prześcieradła itp. Tym bardziej, że już powoli nadchodzą coraz to zimniejsze dni i noce :(
Dary można przywozić do schroniska :-)

• 2 months later...
Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

Posted

[quote name='gosia2313']Martika a sprawdzałyście czy ma czipa, tatuaż?
Jaki jest orientacyjny wiek?
Wrzucę go na FB jako znajdę, a co do domu (jeśli nikg się nie zgłosi) to na bank szybciutko znajdzie![/QUOTE]
Gosieńko ok 3 lat. W poniedziałek pójdzie do weta bo aż wstyd się przyznac dopiero godzinę temu na to wpadłam:shake: jest bardzo spokojny na widok innych psiaków wręcz szaleje z radości. Myślę że nie był jedynym psiakiem w domu. Jest oczywiście wykastrowany. W chwili znalezienia był strasznie brudny i cały w kołtunach. Nie jest jednak zabiedzony. Wręcz taka z niego spora kluska ;)

• 6 months later...
  • Margo changed the title to Schronisko Sosnowiec