annika Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 OK, to jak jeszcze większą ilość nazbieram to przywiozę. Duzo udaje Wam się uzbierać? macie z tego zysk- bo rozumiem, że to jakaś firma od was odbiera? Quote
gosia2313 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 PRZYPOMINAMY SIĘ! Cały czas zbieramy kołdry, koce , prześcieradła itp. Tym bardziej, że już powoli nadchodzą coraz to zimniejsze dni i noce :( Dary można przywozić do schroniska :-) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Quote
gosia2313 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Martika a sprawdzałyście czy ma czipa, tatuaż? Jaki jest orientacyjny wiek? Wrzucę go na FB jako znajdę, a co do domu (jeśli nikg się nie zgłosi) to na bank szybciutko znajdzie! Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='gosia2313']Martika a sprawdzałyście czy ma czipa, tatuaż? Jaki jest orientacyjny wiek? Wrzucę go na FB jako znajdę, a co do domu (jeśli nikg się nie zgłosi) to na bank szybciutko znajdzie![/QUOTE] Gosieńko ok 3 lat. W poniedziałek pójdzie do weta bo aż wstyd się przyznac dopiero godzinę temu na to wpadłam:shake: jest bardzo spokojny na widok innych psiaków wręcz szaleje z radości. Myślę że nie był jedynym psiakiem w domu. Jest oczywiście wykastrowany. W chwili znalezienia był strasznie brudny i cały w kołtunach. Nie jest jednak zabiedzony. Wręcz taka z niego spora kluska ;) Quote
gosia2313 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Martika podaj jakiś tel w jego sprawie :) Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='gosia2313']Martika podaj jakiś tel w jego sprawie :)[/QUOTE] 604 621 986 Pani Kasia :) Quote
Recommended Posts