Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Czy ktoś z Was nie słyszał, że komuś zaginął czarny piesek/suczka w typie pudelka?
Siedzi na parkingu Sosnowiec -Niwka na ul Konstytucji 70 od dzisiaj rana...:-(:-(:-(

Edited by AgusiaP
  • 3 weeks later...
Posted

macie jakieś zapasy jeszcze czy potrzebujecie kocy itp , na już, bo nie wiem czy przywieź to co mam czy dozbierac ;) czy dywaniki gumowe (takie samochodowe) też sie wam przydadzą? nie wiem jakie te budy u Was są? może do uszczelniania by sie coś takiego przydało?

• 5 weeks later...
Posted

Przypominamy się ! :) Nasze schroniskowe zapasy poważnie stopniały :( Jeśli macie jakieś koce, kołdry /nie z pierza/, bawełniane materiały, szmaty, prześcieadł itp - prosimy przywozić do schroniska !
ul. Baczyskiego 11a
Pon-Pt 8-15
So 9-14

Lub napisać na PW :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='annika']ja coś mam...
płaszcz - z bardzo grubego materiału, jakąś pościel (tzn. poszewki), koce, bluzy - jak was to urządza moge podrzucic :razz:[/QUOTE]
zawiezione

Posted

[quote name='annika']widziałam sporo ludzi, dużo macie wolontariuszy?[/QUOTE]

Nie wiem ile dokładnie jest zapisanych, ale jeździ tak dość regularnie chyba około 80? Chyba, że coś się zmieniło. Plus w soboty też zawsze kręcą się ludzie z darami albo chętni adoptować, zapisać się itp :) W soboty zawsze jest tłok :-)

Posted

[quote name='annika']osiemdziesięciu wolontariuszy?:crazyeye:
super dużo[/QUOTE]

Chodzących :P Zapisanych jest na pewno więcej, dlatego była inf na FB, że póki co nie przyjmujemy nowych osób ;)

Posted

[quote name='annika']FB nie korzystam.

tam obok widziałam konie, też są "wasze"?[/QUOTE]

O nieee ;P Konie nie nasze :) To jest stadnina chyba przeniesiona z Ostrów? Tak mi się zdaje, można tam normalnie jazdy wykupić ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Koce, prześcieradła, kołdry w dalszym ciągu bardzo potrzebne !! Można przywozić do schroniska w dowolnym czasie ale raczej między 8 a 18

+

[h=5]W schronisku w Sosnowcu ruszyła zbiórka plastikowych nakrętek.
Kolejny dzień wyznaczony na odbiór nakrętek to [SIZE=4]27.04.2013
- można dostarczyć w tym dniu do
schroniska /Baczyńskiego 11a , Sosnowiec/ lub dać znać :)

Pieniądze ze skupu nakrętek zostaną przekazane na potrzeby schroniska
(na konto Stowarzyszenia Nadzieja Na Dom).
[/h]

• 2 weeks later...
Posted

podniosę, może ktoś coś ...:razz:
Ja postaram się w przyszłym tygodniu podjechać mam trochę rzeczy, wczoraj koleżanka mi tez podrzuciłam:multi:, no i reklamówkę nakrętek (dopiero jak człowiek zacznie zbierać to widać ile tego się używa:crazyeye:)

• 3 months later...