Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jenny19 napisał(a):
Nikomu nic nie obiecywałyśmy- poszedł głos na Szczecinek, najbardziej astolubne schronisko w Polsce;)

kurcze ...ja już nie wiem skąd brać głosy , dzięki że zagłosowane dla Danusinych zwierzaczków

Posted

[INDENT] [COLOR=red]Zapraszam na facebook do Axela[/COLOR] - kto tylko chce i może:
[URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=178365612204569%23%21/event.php?eid=178365612204569"]http://www.facebook.com/event.php?eid=178365612204569#!/event.php?eid=178365612204569[/URL] [/INDENT]

• 2 weeks later...
Posted

Czy mógłby odezwac się do mnie ktoś kto wyprowadzał kiedykolwiek Lorda na spacer, albo chociaż do zdjęcia? Lord
Pyta o niego pani z Krakowa (z ogłoszenia), a ja o nim nic nie jestem w stanie powiedzieć.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Posted (edited)

UWAGA!

[SIZE=2]W schronisku brakuje rzeczy, którymi można wykładać klatki szczeniakom, czy psiakom po zabiegach i operacjach ! :shake:
Większe psiaki czasem potrafią zachowywać czystość, więc ich posłanie posłuży trochę dłużej, maluchy niestety załatwiają się w klatkach i już po paru minutach koc jest do spalenia i trzeba szukać czystego.

Bardzo potrzebujemy wszelkiego rodzaju koców, kołder (nie puchowych i z pierza), prześcieradeł, poszewek, różnych materiałów, większych szmat.

Jeśli ktoś z Was posiadałby coś, co nie przyda mu się, a nei wie co z tym zrobić - prosimy przekazać je do schroniska w Sosnowcu !

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul. Baczyńskiego 11a
Sosnowiec

Najlepiej przywozić rzeczy do godziny 15 każdego dnia.

Tutaj jeszcze wydarzenie na FB - jak macie tam konto to rozsyłajcie do znajomych, a nóż ktoś będzie miał coś niepotrzebnego i będzie chciał przekazać dla podopiecznych schroniska.
K L I K

Można się też kontaktować ze mną:
721-035-215 (po 15)
igemelli@o2.pl

lub pytać na schroniskowym FB

Edited by gosia2313
Posted

malawaszka napisał(a):
zapiszę wątek... pytałam po znajomych ale kurde jacyś nieczuli są... :angryy::shake: ale jeszcze nie wszystkich przepytałam :roll:

To pytaj pytaj może ktoś coś znajdzie i zechce się podzielić :)

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:thumbs::thumbs:trzymam kciuki za maluszki , Gosiu , mam troszke kocykow , poduszeczek, rozsylam z nadziejka

oooo SUPER !
A mogłabyś je przekazać? Czy może poprosić kogoś, żeby podjechał i od Ciebie odebrał?

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Mam do oddania mięciutką kołderkę oraz 2 koce jeśli będziecie mogły podjechać do Ewy dajcie wcześniej znać to podrzucę ;)

OK. poczekam co Ewa napisze o swoich kocach to byśmy się jakoś umówili :)

Posted

Gosiu, ja moge w kazdym dzioneczku podwiezc do schroniska , albo na centrum , masz moj tel ,pozdrawiam:painting:pracuje do 13, 14tej , wiec potem juz moge wiezc