Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A myślałam,że tam już coś się zmieniło...

Kiedyś tutaj był dodawany bodajże przez Abre psiak,mały,rudy w średnim wieku,taki troszeczke jamnikowaty.Podobny do mojego Dina.Czy on jest w schronisku?

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciuz waży niecałe 10 kg. Jest malutki i kudłaty. Ma około 30 cm.Wczoraj go zoperowalismy. Miał guza jadra a drugie jajko całkiem całkiem sprawne. Podobno był kastrowany!:angryy:

Zdjecia są drastyczne ale wklejam:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A myślałam,że tam już coś się zmieniło...

Kiedyś tutaj był dodawany bodajże przez Abre psiak,mały,rudy w średnim wieku,taki troszeczke jamnikowaty.Podobny do mojego Dina.Czy on jest w schronisku?

coś bliższego bo nie mogę się zorientować o którego chodzi, był Leon taki jamnikowaty długowłosy była Emi też taka jamnikowata

Posted

co do guza to jest wstrętny, jak taki maleńki piesek mógł żyć z czymś takim wielkim, jestem w szoku, ten wet to jakiś człowiek bez sumienia:shake:

Posted

abra64 napisał(a):
coś bliższego bo nie mogę się zorientować o którego chodzi, był Leon taki jamnikowaty długowłosy była Emi też taka jamnikowata

To był rudzielec,na pewno samiec.Spójrz prosze w mój avatarek,był bardzo podobny do mojego psa.

Posted

Kochani koszt operacji, leków, szpitaliku Maciusia to 630 zł, prosimy o wsparcie:

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-508 Chorzów - Maciejkowice
ul. Antoniów 1

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Z dopiskiem Maciuś!

Posted

Byłam dziś w schronisku ok godz 10 .W boksie Nera jest mega sraczka .Przypuszczam że sunia która z nim siedzi niestety też ma biegunkę:-(

Przeklejam info od dziewczyn (z wątku Nero) - tak informacyjnie.. Ręce mi opadają... :(

Posted

BIegunka to oczywiscie wycieńczajace dla psa ale to ne najwiekszy problem. Moze wynikać z zarobaczenia, coraz to nowej karmy. Gorzej jeżeli za chwilę pojawi sie krew i gluty z nosa.

Posted

No, właśnie - przynajmniej u Nero to na pewno jest z krwią... i nie jest to zarobaczenie, prawdopodobnie bakteria. Więc podejrzewam, że u suni podobnie. Na szczęście na razie wetka nie podejrzewa nosówki.

Posted

basiapron napisał(a):
Bardzo mi się podoba pomysł wykonywania sekcji, przy okazji przeleję parę złotych
a może i spacerki w weekendy z jakimiś pieskami weszłyby w grę, pomyśle nad czasem

dziękujemy i zapraszamy w sobotę