Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Gosiu, ja moge w kazdym dzioneczku podwiezc do schroniska , albo na centrum , masz moj tel ,pozdrawiam:painting:pracuje do 13, 14tej , wiec potem juz moge wiezc

Już Ci piszę PW :)

iwonamaj napisał(a):
Gosiu, poszukam, ale niedawno się przeprowadziłam i wtedy robiłam porządki generalne... Ale jeszcze się rozejrzę.

Cieszę się, poszukaj, może coś się znajdzie :-)

Posted

popytajcie moze macie znajomych gdzies w szpitalach czy domach opieki, hotelach tam moze byc stara posciel

tak samo salony kosmetyczne, masażu - tam sa jednorazowe przescieradła tez sie nadają

Posted (edited)

Mam do oddania trochę rzeczy- ręczniki, zasłony bawełniane i lniane... Nie mam możliwości dostarczenia...Czy ktoś mógłby pomóc?
Mieszkam w Sosnowcu, ul. Zamenhofa (blisko Gospodarczej).

Edited by iwonamaj
Posted

iwonamaj napisał(a):
Mam do oddania trochę rzeczy- ręczniki, zasłony bawełniane i lniane... Nie mam możliwości dostarczenia...Czy ktoś mógłby pomóc?
Mieszkam w Sosnowcu, ul. Zamenhofa (blisko Gospodarczej).

Zapytam na forum i dam znać :)

• 3 weeks later...
Posted

iwonamaj napisał(a):
No właśnie...Pisałam, że przywiozłam reklamówke "szmatek", a więcej mam obiecane pod koniec maja...

Bardzo dziękujemy - na pewno wszystko się przyda :)

• 2 weeks later...
Posted

Jezeli nie musza to byc rzeczy nowe to ja mam kilka kolder i troche materialu. Tylko jak byloby z transportem z Warszawy? Ja nie mam jak dowiezc do schroniska, a podczas ostatnich porzadkow na dzialce uzbieraly sie dwa worki - koldry i poscielowe glownie. Z tym, ze nie nowe (ale nie szmaty) i troche pachnace stechlizna (polezaly na dzialce).

Posted

hej:smile:
sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:smile: mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:smile:
jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:*

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='nefesza']Jezeli nie musza to byc rzeczy nowe to ja mam kilka kolder i troche materialu. Tylko jak byloby z transportem z Warszawy? Ja nie mam jak dowiezc do schroniska, a podczas ostatnich porzadkow na dzialce uzbieraly sie dwa worki - koldry i poscielowe glownie. Z tym, ze nie nowe (ale nie szmaty) i troche pachnace stechlizna (polezaly na dzialce).[/QUOTE]

Hmmm... no z tym transportem trochę ciężko będzie chyba :(

Posted

Właśnie przypominamy o potrzebie kocyków itp. dla psiaków.

Coraz częściej brakuje materiałów do wyścielania klatek i bud.
Nasi najmniejsi śpią na gołym plastiku w klatkach, a część psiaków przy budzie na gołym drewnie albo betonie obok bud.

• 3 weeks later...