kinga.l Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Czy mozna w b. cieple dni wykapac psa na polu ?? a teraz drugi dylemat mam bernardyna , wielki pies i w co go wsadzic ? moge np. stanac z nim na smyczy i myc go nastajaco wezem czy lepiej w jakies duzej balii ? :eviltong: Quote
Madzia_19 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 kinga.l napisał(a):Czy mozna w b. cieple dni wykapac psa na polu ?? A czemu nie? Jak najbardziej można psa wykąpać :) moge np. stanac z nim na smyczy i myc go nastajaco wezem czy lepiej w jakies duzej balii ? :eviltong: To już kwestia gustu. Jeśli pies nie boi się ciśnienia wody z węża to jest nawet wygodniej :) Mój Lucky jak był mały był kąpany w wanience dla dzieci :eviltong: Teraz już niestety nie mogę dostać tak dużej wanienki :) Dlatego kąpie go pod prysznicem. A latem w morzu :) (oczywiście w morzu bez szmponu) pozdrawiam :) Quote
Sonix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Najlepiej na smyczy przywiązać i juz nie wsadzac w jakies miski =] Quote
Recommended Posts