tayga Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Bardzo dobry pomysł, może tam ktoś ją wypatrzy. To regionalna gazeta... Napisałam do redakcji, czy mogą umieścić bezpłatne ogłoszenie w papierowym wydaniu. W sumie chciałabym mieć Biankę "na oku", mogłaby daleko nie jechać :) Quote
tayga Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Znalazł się DT dla Bianusi na czas posterylkowy :multi: Zadzwoniła do mnie... koleżanka. Znalazła ogłoszenie na gubińskiej stronie. Bianka pójdzie tam już jutro... żeby sie przyzwyczaiła. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! Quote
Grosziwo Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 tayga napisał(a):Znalazł się DT dla Bianusi na czas posterylkowy :multi: Zadzwoniła do mnie... koleżanka. Znalazła ogłoszenie na gubińskiej stronie. Bianka pójdzie tam już jutro... żeby sie przyzwyczaiła. Nawet nie wiecie jak się cieszę!!! A może się tam dziewczyna zadomowi na stałe :loveu: Quote
Lucyna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tayga, tak się cieszę ... ogłoszenie pomogło. Suuuuuper ... :multi: Quote
tayga Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Ostatnie zdjęcie z kojcowego spacerku... Dzisiaj Bianusia trafiła do wspaniałego DT:multi: Będzie miała zmienione imię... bo na Biankę nijak nie reaguje. Ale co ja będę pisać... Olga się zarejestrowała na forum i sama będzie zdawać relacje :) Ja tylko pokażę.... Quote
Grosziwo Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 No i gębula roześmiała mi się od ucha do ucha na takie obrazki :lol: Fajowe te Pańcie tymczasowe :lol: Quote
Lucyna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 :Cool!: :painting: Bosko :loveu: Cieszę się, że zaopiekują się Bianeczką. Wielkie dzięki :laola: Quote
Leara Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Od dzisiaj będzie Sissi :} Zaczyna nawet powoli reagować na to imię ! ;D W domu chyba nigdy wcześniej nie przebywała, ma różne nawyki z dworu... między innymi wkładanie łapy do miski gdy pije. Podejrzewam razem z mamą że nauczyła się tego wtedy, gdy szukała czegoś do jedzenia w lesie... Poza tym dopiero dzisiaj nauczyła się wchodzić i schodzić po schodach xD a odkąd się nauczyła robi to bez przerwy jakby się jej spodobało ;D haha Trzeba jeszcze ją wiele nauczyć. Ale ta radość jej udziela się nam. Ma bardzo pozytywny wpływ na nas, nasze samopoczucie. Pocieszna bardzo. Szkoda, że mieszkanie dość małe jak dla takiej sporej suni. I już przeczuwam jak wiele ruchu będę miała w tym czasie co Sissi będzie u nas. Poznała naszego kocura Naruta, ale... no ten nie przepada za psami choćby były przyjacielsko nastawione. Właśnie byłam z nią na spacerze i psia kobietka ma sporo siły :o a jaki urok :D - wszystkie psy zaczarowała po drodze. Quote
bela51 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Bardzo sie ciesze ! Sissi, to piekne imie, prawdziwa z niej arystokratka ! Quote
tayga Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Witaj wsród dogomaniaków :) Bałam się ze nigdy na te schody nie wejdzie. Metrażem nie ma co się przejmować, dla psa ważniejsza jest miłość niż metry kwadratowe. Moja Nala mieszka z nami na 46 m2 od 11 lat. I nie miała nigdy własnego podwórka. Dam Wam za kilka dni miski na stojaku, może z takich nie wychlapie wody łapką. Niestety michy spakowane nie wiem gdzie :) Quote
Lucyna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dziękujemy cudne kobiety za pomoc dla naszej Sisi ...:kiss_2::calus: Quote
Lucyna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 tayga napisał(a):Niestety michy spakowane nie wiem gdzie :) :megagrin::megagrin::megagrin::shiny: :???: :D:biggrina::lol!: Quote
tayga Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Nie nabijaj się ze mnie!!! Mam dwa takie komplety... Nalusiowego nie oddam, ale drugim się podzielę. Prawdopodobnie są w piwnicy w nowym domku. Właśnie przyszłam stamtąd... jak się cudnie robi :) Jest noc... ciekawe jak Sisi, Ela i Olga to znoszą:hmmmm: Quote
Leara Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Sissi... ^^ Pierwszą noc miałam nieprzespaną, cały czas chodziła po pokoju, trącała nosem. Ale zrozumiałam to bo była pierwszą noc w naszym domu. Kolejna noc była spokojniejsza :D bo trochę została wymęczona, taaaaaakie długie spacery miała że hoho i "dopiero" o 5 rano miałam pobudkę xd Uczy się chodzić na smyczy. Sygnalizować swoje potrzeby. Nie skakać na ludzi. I bawić się też uczy ;) zaraz po wykąpaniu :lol: czesanko ^^ już loda jadła :P po boisku pobiegała:cool3: rozciągaaała się :D czyściutka i trochę zmęczona już odpoczywała dzisiaj coś na jedną tylną nogę kuleje troszkę :< i nie wiemy w sumie dlaczego. Quote
Lucyna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dzięki za wieści i zdjęcia zadbanej i szczęśliwej Bianusi :loveu: życzymy powodzenia w socjalizacji ... :lol: Quote
Lucyna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A co u naszej Bianeczki słychać? Są jakieś pozytywne zmiany? Quote
Leara Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 zmiany hmm... na pewno lepiej poznaliśmy Sissi i dla przyszłego właściciela będzie wiadomo nad czym musiałby popracować z psiną. jejku jak z niej pieszczoch ! :) ale boi się panicznie klaskania :< goni za każdym napotkanym psem i kotem -_- wpada wtedy w jakiś amok i nic poza psem/kotem nie widzi :o jak jej się chce to ładnie idzie na smyczy. Na imię nie za bardzo jednak reaguje [ może jej się nie podoba ? :( ] I jest cwana, gdy zaczyna się nudzić bardzo dobrze wie jak zwrócić na siebie uwagę. I przeważnie to skutkuje... wychodzi na jej. Zaczyna sygnalizować swoje potrzeby co bardzo nas cieszy :D na razie tyle przychodzi mi w chwili obecnej do głowy... Quote
Lucyna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dzięki, dzięki serdeczne za wieści ... niezła z niej artystka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tayga Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Witajcie! Po przerwie przeprowadzkowej wracam do normalności... Odzyskałam kontakt ze światem:multi: Dzisiaj Tofi miał wielki dzień! Pojechał do Jeleniej Góry :) Ostatnio spotkałam dwie blondynki na ulicy :) Sisi z młodszą opiekunką. Rewelacyjny widok!!! Jutro skoczę do weta umówić zabieg Sisi. Quote
Grosziwo Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Hurrrraaaa ! Tayga wróciła. Tofik pojechał do Jeleniej Góry ? Quote
Lucyna Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Witamy ponownie, super super super ... :multi: Quote
tayga Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dzisiaj Sisi pojechała zobaczyć większą wodę. Dziewczyny miały jej pokazać jeziorko :) Mam nadzieję, że jakaś fotka z wyprawy się pojawi. Sterylka Sisi w czwartek o godzinie 17.00!!! Trzymajcie kciuki :) Wróciłam połowicznie, bo mój komp jeszcze w kartonach. Klepię na maleńkim laptopiku TŻta i średnio mi tu wychodzi, Wielu wątków nie mogę odszukać. Ale cieszę się, że mam chociaż taki kontakt z Wami :) Quote
Lucyna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witamy Taygo, za Sisi trzymamy kciuki w czwartek ... Quote
Plicha Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O zdjecia Sisi nad jeziorkiem to byśmy wszystkie obejrzały :) na poprawę humorków :) Quote
Recommended Posts