tayga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 No!! Że też Ciebie trzeba telefonicznie ściągać:mad: Dziękuję za przybycie, z Tobą zawsze raźniej :loveu: Na n-k juz widziałam :) Quote
bela51 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Taygo, mialam Ci dzisiaj przesłac zdjecia fantow, czy może byc jutro? Chyba, że juz jutro bedziesz robic bazarek, to sie spreze szybciej. Quote
Grosziwo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tayga napisał(a):No!! Że też Ciebie trzeba telefonicznie ściągać:mad: pierwszy i ostatni raz takie zaniedbanie z mojej strony :oops:, poprawię się :p Quote
tayga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Oczywiście bela, że fotki mogą być jutro... ja jeszcze zbieram swoje do jednego pudła i usiłuję namówić małolata na odstąpienie kolekcji Ferrari. Po co prawie pełnoletniemu dziecku samochodziki :) Quote
tayga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Noooo... a co!! Niech oddaje! To moje, dostałam za nadmierne tankowanie, ale mi ukradł :) Quote
Grosziwo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tayga napisał(a):Noooo... a co!! Niech oddaje! To moje, dostałam za nadmierne tankowanie, ale mi ukradł :) Acha ! No to zabieraj kochana, zabieraj i nie pytaj o zgodę :evil_lol: To zdjęcie Biani z Tofikiem jest cudne :loveu::loveu:, sie zakochać można , TRZEBA :loveu::loveu::loveu: Quote
Lucyna Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Odwiedzam piękną Biankę ... rzeczywiście super sunieczka. A wiesz, mój małż też ma taką kolekcję, strzeże jak "oka w głowie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cajus JB Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tayga napisał(a):Trzeci profil na n-k?? Właściwie dlaczego nie? W czwartek zrobię, będę miała sporo czasu :) Konkretnie to myślałem o wspólnym wątku na dogo. :lol: Na nk też się przyda. :lol: Quote
tayga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 No teraz to już zwątpiłam... skoro Twój małż się jeszcze bawi, to taki małolat prawie pełnoletni za nic mi nie odda Ferrari :( Quote
tayga Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Cajus JB napisał(a):Konkretnie to myślałem o wspólnym wątku na dogo. :lol: To ja zamotana jestem, pisałes o wątku a nie o profilu :) Chodzi o Gubińskie psiaki? To się ciągle zmienia, wiecznie coś musiałabym edytować... W tym roku już ze 20 psiaków wyadoptowanych :) Na tę chwilę mam Fuksa i Biankę. Tofi jest awaryjnie i jest utrzymywany przez wielbicieli DDB. Ale kiedyś zrobię :) Quote
Cajus JB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Piszę często takimi skrótami, że faktycznie idzie się pogubić. :lol: Quote
tayga Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tak dla "rozrywki"... to miejsce znajduje się jakieś 1000 metrów od mojego domu: http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Zapraszam-w-moim-sklepie-handluje-sie-smiercia,wid,12324240,wiadomosc.html http://fakty.interia.pl/galerie/styl-zycia/z-ludzkich-cial/zdjecie,318100,16 Quote
Cajus JB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 "Rewelacja". Zastanawiam się ilu będzie naśladowców. I mam nadzieję, że ktoś nie wpadnie na pomysł aby do czegoś takiego wykorzystywać zwierzęta. Quote
tayga Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Poczytaj sobie o tym plastinarium :( Zwierzęta też preparują, nawet żyrafę mają :( Quote
Cajus JB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='tayga']Poczytaj sobie o tym plastinarium :( Zwierzęta też preparują, nawet żyrafę mają :( Mało to wszystko zachęcające. Trzeba mieć coś z głową aby coś takiego kupować. [quote name='Czarodziejka']Czy nadal szukacie dt dla Bianki? Na razie nic się nie zmieniło. tayga nadal szuka. Quote
Czarodziejka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mogłaby przyjechać do mnie na dt. Może dzięki niej uda się uratować Groma. Quote
Cajus JB Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Czarodziejka napisał(a):Mogłaby przyjechać do mnie na dt. Może dzięki niej uda się uratować Groma. Dawno mnie nie było u Groma i trochę zalegam ( ale w czerwcu już na prostej ). Coś się dzieje z Gromem? Quote
tayga Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Czarodziejka napisał(a):Czy nadal szukacie dt dla Bianki? Oczywiście! Pokaż mi Groma... co się z nim dzieje? Quote
tayga Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Zmykam do pracy, będę wieczorem Kontakt do mnie tylko telefonicznie - 602821394. Quote
koosiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 http://images42.fotosik.pl/212/e07f845a878af482med.jpg Jaka faaajna fotka :) Trzymam kciuki za tymczas dla suni! Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Grom jest psem niezwykle łagodnym w stosunku do ludzi i suń, a nieco porywczym w stosunku do psów. Behawiorysta stwierdził, że był tzw. dzikim szczenięciem, w dodatku wychował się w schronie wśród psów dominujących, więc jego charakter jest wypaczony. Nie chce wychodzić z kojca, nie reaguje na swoje imię, nie potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Tylko mnie daje się wyciągać na siłę na spacer, który jest męczarnią. Grom siedzi więc w kojcu...:-? Behawiorysta zasugerował, aby dać mu towarzyszkę - psa, z którym nawiąże jakiś dialog i który będzie dla niego wzorcem zachowań. Miałam sunię, ale była stara i odeszła. Poza tym - była głucha, ślepawa i też ze schronu, a więc przekładała trawkę i wolność niż siedzenie w kojcu z odludkiem. Niecierpliwie czekała, aż otworzę furtkę i sobie wyjdzie na świat. Myślę, że w przypadku suni kontaktowej pobyt w kojcu z Gromem ograniczałby się do nocy i kilku godzin dziennie, poza tym chodziłaby wolno. Może wraz z nią Grom wyszedłby na spacer. Jest z nim tak beznadziejnie, że pozostaje nam kastracja - powinien być wycięty przed opuszczeniem schronu, ale jakoś to umknęło, a potem 3-4 miesiące pracy nad jego charakterem. Jeżeli wszystko na nic.....pozostaje go chyba uśpić :roll: Quote
Vlk Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 trzymam kciuki za ślicznotkę :) a gdzie teraz ona przebywa? Quote
Recommended Posts