Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']"Po prostu":roll:- nie załamuj mnie:placz: O! Działa! Nie pakaj już Jabcokowa! Jak byś miała taką "życiową" gonitwę jak ja teraz, też byś się mogła opychać ;) Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Właśnie zjadłam drożdżówkę- piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicha była :eviltong:Pppppffffffffffffff:obrazic: ZoUza:roll::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Pppppffffffffffffff:obrazic: ZoUza:roll::loveu: no i co mi się tu boczysz? W dysk chcesz? :mad: :loveu: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']no i co mi się tu boczysz? W dysk chcesz? :mad: :loveu: No nie dość że ZoUza:loveu: to jeszcze bije niepełnosprawnych:placz: Menrzuś!!!!!:placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']No nie dość że ZoUza:loveu: to jeszcze bije niepełnosprawnych:placz: Menrzuś!!!!!:placz: Myślisz, że Ci pomoże? :evil_lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Myślisz, że Ci pomoże? :evil_lol:Mam nadzieje.....ale chyba mnie olał:placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Mam nadzieje.....ale chyba mnie olał:placz::placz::placz: Popłaczemy razem :placz::placz::placz: Bo mnie też oleeeeeeeeeeeeeeeewaaaaaaaaaaaa :placz: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Palca między młot, a kowadło nie wkładam :roll: ale maczugą w niepełnosprawną?........:shake: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Ponieważ nie działa mi multi cytat odp. jak leci: Czy ja mogę mieć taki nie taki ton? Ja? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee. no co Ty... :diabloti: Siem nie opycham! Konsumuję! :evil_lol: Właśnie zjadłam drożdżówkę- piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicha była :eviltong: A mi się nie wyświetla w subskrypcjach, że cuś nowego jest :crazyeye: Z tym tonem to wiedziaaaaałem.....absolutnie to niemożliwe :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Pppppffffffffffffff:obrazic: ZoUza:roll::loveu: Może Ci donieść chrupki ryżowe? :razz: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Palca między młot, a kowadło nie wkładam ale maczugą w niepełnosprawną?........:shake: No coooooooooo? Przeca tylko stracham! Menrzuś napisał(a):A mi się nie wyświetla w subskrypcjach, że cuś nowego jest :crazyeye: Z tym tonem to wiedziaaaaałem.....absolutnie to niemożliwe :loveu: No bo ja jestem booooooska :B-fly::B-fly::B-fly: Od Jabcokowej mi się udzieliło... Menrzuś napisał(a):Może Ci donieść chrupki ryżowe? :razz: :loveu: hihihihi Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No coooooooooo? Przeca tylko stracham! No bo ja jestem booooooska :B-fly::B-fly::B-fly: Od Jabcokowej mi się udzieliło... hihihihi Niech ino dojdzie do zdrowia, to ja nie będę strachał - od razu w doopalona dostanie, za to że nie dba o siebie.....i Alutka teraz taka biedna jest :shake: Że boska, to juz wałkowaliśmy to :loveu: Biedne Jabłuszko :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Niech ino dojdzie do zdrowia, to ja nie będę strachał - od razu w doopalona dostanie, za to że nie dba o siebie.....i Alutka teraz taka biedna jest :shake: Że boska, to juz wałkowaliśmy to :loveu: Biedne Jabłuszko :glaszcze: Biedne Jabłuszko, biedne... :shake: dopsz! Muszę wracać do roboty... Wpadnę później! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Biedne Jabłuszko, biedne... :shake: dopsz! Muszę wracać do roboty... Wpadnę później! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Czymnij się :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Czymnij się :multi: Sem back :loveu: :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Sem back :loveu: :crazyeye: A czemu Izo masz takie duuuuże oczy? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):A czemu Izo masz takie duuuuże oczy? :crazyeye: A bo mnie to moje "sem back" tak urzekło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A bo mnie to moje "sem back" tak urzekło :evil_lol: to tak uroczo, czesko-angielsko :lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):to tak uroczo, czesko-angielsko :lol: Zaraz wyjdzie na to, że ja jakaś "językomanka" jestem... Czy cuś... :roll: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zaraz wyjdzie na to, że ja jakaś "językomanka" jestem... Czy cuś... :roll: no tak :roflt: języko.....:roflt: .....manka :roflt: :roll: :roflt::roflt::roflt::mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):no tak :roflt: języko.....:roflt: .....manka :roflt: :roll: :roflt::roflt::roflt::mdleje: I co mi tu padasz? To ze śmiechu? Uważaj na zawory! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I co mi tu padasz? To ze śmiechu? Uważaj na zawory! :evil_lol: Spoko......ja mam made in Japan :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko......ja mam made in Japan :eviltong: Nie to co ja: made in Taiwan! :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie to co ja: made on Taiwan! :evil_lol: :eviltong: Ja tam bym się nie chwalił :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam bym się nie chwalił :diabloti: Ja tam się swoich zaworów nie wstydzę! :evil_lol: Quote
Recommended Posts