apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Poopa siwieje? :crazyeye: noooooo:roll: Ty to masz dobrze.....jeszcze się przyzwyczaisz :evil_lol: Tak marudzicie na tych TZtów.....a tu jak trzeba to ręke poda, a nawet i klawiaturkę :eviltong:No nie ma co jeszcze w niego kwitami rzucać, no ale przyznam przyjemnosć mi zrobił bo wziął sobie wolne na dzisiaj co bym troszkę do siebie doszła- dobry chłopak:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']No nie ma co jeszcze w niego kwitami rzucać, no ale przyznam przyjemnosć mi zrobił bo wziął sobie wolne na dzisiaj co bym troszkę do siebie doszła- dobry chłopak:loveu: Dobry ogrodnik zawsze o jabłuszka dba :razz::evil_lol:.....bo by z torbami poszedł :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Cześć Izunia:multi: Musi byc kiepsko jak Jabłuszka rano nia ma :shake:.....bu Nioooooooooo... [quote name='apple']co jedrnieje- nic nie jędrnieje ino siwieje:roll: Jo ciebie tysz:loveu: Jestem bo mi mój wspaniały Tz podał klawiaturkę do łózka- bom się za wami stęsknila:loveu: Cześć Piękna! :loveu: [quote name='apple']No nie ma co jeszcze w niego kwitami rzucać, no ale przyznam przyjemnosć mi zrobił bo wziął sobie wolne na dzisiaj co bym troszkę do siebie doszła- dobry chłopak:loveu: Widzisz, jak Cię kofffffffffffffffa!~ Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nioooooooooo... Ale juz jeeeeeest :multi:......resztkami sił sie doczołgała, żeby być z nami :multi::loveu: Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobry ogrodnik zawsze o jabłuszka dba :razz::evil_lol:.....bo by z torbami poszedł :diabloti:Buhahahahahahahha no tak wiedziałam że to nie z miłości:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'] Cześć Piękna! czeeee równie piękna:loveu: Widzisz, jak Cię kofffffffffffffffa!~Ja tam myśle że jednak ma w tym jakiś interes:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Ale juz jeeeeeest :multi:......resztkami sił sie doczołgała, żeby być z nami :multi::loveu:Noooooooooo...................ledwie ledwie ale jestem, jakbym mogła przeżyć dzień bez was:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale juz jeeeeeest :multi:......resztkami sił sie doczołgała, żeby być z nami :multi::loveu: Koffffffffffffffffffane Jabłuszko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Koffffffffffffffffffane Jabłuszko! :loveu: Nooooooooo :loveu: Twarda dziołszka - nie da się :p Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Dopsz Kochani! Muszę się barać do pracy. Wpadnę po południu! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz Kochani! Muszę się barać do pracy. Wpadnę po południu! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa Nie przepracuj się :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie przepracuj się :multi: Jesem... Przed południem... A Was nie ma :placz: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jesem... Przed południem... A Was nie ma :placz: Przecież miałaś być po południu..... to ja jestem a Ciebie nie ma :placz: nie mówiąć już o tej schorowanej :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież miałaś być po południu..... to ja jestem a Ciebie nie ma :placz: nie mówiąć już o tej schorowanej :placz: Jestem Menrzusiu! Jestem! Hop, hop! :multi: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jestem Menrzusiu! Jestem! Hop, hop! :multi: nooooooo....doczekałem się :multi: lanczyk? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Menrzuś napisał(a):nooooooo....doczekałem się :multi: lanczyk? :razz: Lanczyk... A tak poza tym to mi się nic nie chce :shake: No i pokłóciłam się z moją rodzicielką... Mama opiekuje się Zuzką, kiedy ja jestem w pracy. Zwróciłam jej uwagę, a raczej poprosiłam, żeby pilnowała ilości płynów wypijanych przez Małą (Kicia pije za mało). A ona co? Obraziła się! I jeszcze mi mówi, że jak mam zastrzeżenia to zawsze mogę se poszukać kogoś innego :roll: Nic jej powiedzieć nie wolno :roll: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Lanczyk... A tak poza tym to mi się nic nie chce :shake: No i pokłóciłam się z moją rodzicielką... Mama opiekuje się Zuzką, kiedy ja jestem w pracy. Zwróciłam jej uwagę, a raczej poprosiłam, żeby pilnowała ilości płynów wypijanych przez Małą (Kicia pije za mało). A ona co? Obraziła się! I jeszcze mi mówi, że jak mam zastrzeżenia to zawsze mogę se poszukać kogoś innego :roll: Nic jej powiedzieć nie wolno :roll: No już nie bzdycz się....napewno babcia chce jak najlepiej, tylko chyba jeszcze nie przestawiła się na to, że teraz to Ty jesteś tą mamą :glaszcze: Będzie dobrze ;) (przy takiej figurze, to pewnie na lanczyk sałata i marchewka :evil_lol:) Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś'] (przy takiej figurze, to pewnie na lanczyk sałata i marchewka :evil_lol:) A właśnie, że nie! Zjadłam dziś: - kanapek szt. 4 (sałata, pomidor, ogóreczek małosolny) - drożdżówkę z ciasta francuiskiego (a wszyscy wiedzą, że tuczy bardziej od drożdżowego) - cukierki Michałki szt. 3 - czekolada 4 kostki A tu dopiero połowa dnia.... :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A właśnie, że nie! Zjadłam dziś: - kanapek szt. 4 (sałata, pomidor, ogóreczek małosolny) - drożdżówkę z ciasta francuiskiego (a wszyscy wiedzą, że tuczy bardziej od drożdżowego) - cukierki Michałki szt. 3 - czekolada 4 kostki A tu dopiero połowa dnia.... :cool3: Ty to masz spust :crazyeye:....to chyba cuś z tarczycą masz, że po takiej ilości kalorii nic, a nic nie powiększasz się :crazyeye: 4 kanapki :shake:..i jeszcze te słodkości :shake:......strasznie gorzka musisz być, żeby tyle się dosładzać :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty to masz spust :crazyeye:....to chyba cuś z tarczycą masz, że po takiej ilości kalorii nic, a nic nie powiększasz się :crazyeye: 4 kanapki :shake:..i jeszcze te słodkości :shake:......strasznie gorzka musisz być, żeby tyle się dosładzać :eviltong::evil_lol: Tarczycę mam w jak najlepszym porządku :p Ja Ci tam gorzką! :mad: Ja po prostu uwielbiam słodkości! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tarczycę mam w jak najlepszym porządku :p Ja Ci tam gorzką! :mad: Ja po prostu uwielbiam słodkości! :eviltong: No to nie wiem jak Ty to robisz :p Ale przesłodzisz się jeszcze Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Koffffffffffffffffffane Jabłuszko! :loveu: [quote name='Menrzuś']Nooooooooo :loveu: Twarda dziołszka - nie da się :p [quote name='Menrzuś']Przecież miałaś być po południu..... to ja jestem a Ciebie nie ma :placz: nie mówiąć już o tej schorowanej :placz:Przepraszam że tak zniknęłam bez uprzedzenia le mnie ktoś od pradu odłączył, było buch i już nie było prądu:cool1: [quote name='Iza i Avanti']Lanczyk... A tak poza tym to mi się nic nie chce :shake: No i pokłóciłam się z moją rodzicielką... Mama opiekuje się Zuzką, kiedy ja jestem w pracy. Zwróciłam jej uwagę, a raczej poprosiłam, żeby pilnowała ilości płynów wypijanych przez Małą (Kicia pije za mało). A ona co? Obraziła się! I jeszcze mi mówi, że jak mam zastrzeżenia to zawsze mogę se poszukać kogoś innego :roll: Nic jej powiedzieć nie wolno :roll: Ojjj Izuś, wiesz że mamunie są drażliwe bo są przyzwyczajone do tego że to zawsze one decydowały o dzieciach;).............a może twój ton był nie taki:razz: [quote name='Iza i Avanti']A właśnie, że nie! Zjadłam dziś: - kanapek szt. 4 (sałata, pomidor, ogóreczek małosolny) - drożdżówkę z ciasta francuiskiego (a wszyscy wiedzą, że tuczy bardziej od drożdżowego) - cukierki Michałki szt. 3 - czekolada 4 kostki A tu dopiero połowa dnia.... :cool3:Bossszzzzzz....................nie ma sprawiedliwości na tym świecie - no nie ma jak bum cyk cyk:shake::placz: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']Przepraszam że tak zniknęłam bez uprzedzenia le mnie ktoś od pradu odłączył, było buch i już nie było prądu:cool1: Taaaaa....to gdzieś te palce ładowała? Już się znudziłaś leżeniem?:p Ojjj Izuś, wiesz że mamunie są drażliwe bo są przyzwyczajone do tego że to zawsze one decydowały o dzieciach;).............a może twój ton był nie taki:razz: Jaki nie taki? To Iza może taki nie taki ton mieć? :crazyeye: To niemożliwe :shake: Bossszzzzzz....................nie ma sprawiedliwości na tym świecie - no nie ma jak bum cyk cyk:shake::placz: Święta racja - jedna zje kromkę, a tu już na boczku od razu wypietrzenie się robi, a druga sie opycha i trzyma linię :-o Nie ma sprawiedliwości :shake: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa....to gdzieś te palce ładowała? Już się znudziłaś leżeniem?:p No nic nie zrobiłam:roll:, se pisałam i tu bum i nic nie ma, normalnie masakra bez pradu, nawet wody na herbate nie mogłam zagotować....nic:shake: Człowiek sie zrobił wygodny:cool1: Jaki nie taki? To Iza może taki nie taki ton mieć? :crazyeye: To niemożliwe :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz....mnie się zdarza................chociaż oczywiście niechcący:lol: Święta racja - jedna zje kromkę, a tu już na boczku od razu wypietrzenie się robi, a druga sie opycha i trzyma linię :-o Nie ma sprawiedliwości :shake:Dopsszz że chociaż ty mnie rozumiesz.............ja od 2 tyg na jogurtach i słatkach gonię:placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Przepraszam że tak zniknęłam bez uprzedzenia le mnie ktoś od pradu odłączył, było buch i już nie było prądu:cool1: Tak to jest jak baba się bawi kabelkiem! :evil_lol: Ojjj Izuś, wiesz że mamunie są drażliwe bo są przyzwyczajone do tego że to zawsze one decydowały o dzieciach;).............a może twój ton był nie taki:razz: Ton był jak najbardziej spokojny! :angryy: Bossszzzzzz....................nie ma sprawiedliwości na tym świecie - no nie ma jak bum cyk cyk:shake::placz: No sooooooooooooooooooooo Ty... Ja tak po prostu mam :roll: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No sooooooooooooooooooooo Ty... Ja tak po prostu mam :roll:"Po prostu":roll:- nie załamuj mnie:placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Menrzusiu! Ponieważ nie działa mi multi cytat odp. jak leci: Czy ja mogę mieć taki nie taki ton? Ja? Nieeeeeeeeeeeeeeeeee. no co Ty... :diabloti: Siem nie opycham! Konsumuję! :evil_lol: Właśnie zjadłam drożdżówkę- piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicha była :eviltong: Quote
Recommended Posts