Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']GOOPOLKI!

Kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam Was!:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Menrzuś']już Ty tam nie gmeraj za dużo, bo cuś jeszcze zepsujesz :diabloti:No sooo ty? ja mam dyplom z gmerania:diabloti:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']GOOPOLKI!

Kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam Was!

Ja teeeeeż :multi:

I po co tyle tego napinania było? :roll:

[quote name='apple']:loveu::loveu::loveu:

No sooo ty? ja mam dyplom z gmerania:diabloti:

Stop gmeraniu - akcja obronna odwołana :p

Posted

[quote name='apple']Czeee Izunia:loveu: wpadam tzn przypełzam:roll:

A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye:

Witanko ciepłe Izuuuuuniaaaaaa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye:

Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll:

Posted

[quote name='apple']Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll:

A widzisz.....mówiłem, że max literek jogurciku na dzień :eviltong:.....a Ty - nie, ja kcem więcej...no i masz :evil_lol:

Mocno boli? :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']A widzisz.....mówiłem, że max literek jogurciku na dzień :eviltong:.....a Ty - nie, ja kcem więcej...no i masz :evil_lol:

Mocno boli? :glaszcze:

Baaaaaardzo mocno:roll: Ide do doktora na 11 - o ile dotrę:roll: Pewnie dostane L4:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Masażyki by się przydały ;).....eeeech, bidulka:-(
Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy:

Posted

[quote name='apple']Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy:

To aż tak źle? :crazyeye:.....myślałem, że może tylko przewialo Ciebie....buuuu :placz:

Posted

[quote name='apple']Czeee Izunia:loveu: wpadam tzn przypełzam:roll:

Czeee Myszko! :loveu:

[quote name='Menrzuś']A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye:

Cześć Menrzusiu :loveu:

[quote name='apple']Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll:

[quote name='apple']Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy:

Bidulinka! :shake:

Zdrówka dużo Ci życzymy!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Czeee Myszko! :loveu:

Zdrówka dużo Ci życzymy!

Jak poszła do tego lekarza, to i przepadła :shake:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pewno ją tak boli, że nie ma ochoty nawet na dogo popisać... :shake:

Biedna jabłuszkowa :shake:.....żeby to tylko na jakimś nerwobólu się skończyło. Bym juz tam Jej wymasował :cool1:

Czymnij się Krąselko :roll:

Pa Iza - do następnego ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To aż tak źle? :crazyeye:.....myślałem, że może tylko przewialo Ciebie....buuuu :placz:

[quote name='Iza i Avanti']Czeee Myszko! :loveu:

Zdrówka dużo Ci życzymy!

[quote name='Menrzuś']Jak poszła do tego lekarza, to i przepadła :shake:

[quote name='Iza i Avanti']Pewno ją tak boli, że nie ma ochoty nawet na dogo popisać... :shake:

[quote name='Menrzuś']Biedna jabłuszkowa :shake:.....żeby to tylko na jakimś nerwobólu się skończyło. Bym juz tam Jej wymasował :cool1:

Czymnij się Krąselko :roll:

Pa Iza - do następnego ;)Kochani a więc - katastrofa:shake: Przyznać mi się kto mi dyska wysunął...no kto?:roll: Boli bardzo, Pan doktor mną powykrzywiał (najpierw jednak kazał się rozebrać:diabloti:) aż mu na kolana padłam- qurde normalnie myślałam ze z bólu to zemndleje. Od razu wysłał mnie na fizjoterapie- bez kolejki:multi:. Pani pokazała mi pare ćwiczeń...........mam L4 do 19.06 ale nawet nie mam siły pisać, kazdy niemal ruch sprawia ból:roll:..............mam nadzieje że juto bedzie troszkę lepiej bo dostałam też jakieś prochy( ponoć mocne, nie mozna po nich prowadzić) ale zazyłam jakąś godzinę temu i NIC!!!!:cool1:

Ostatnia nadzieja w zastrzykach- auććććććććć:roll::placz:

Posted

[quote name='apple']Kochani a więc - katastrofa:shake: Przyznać mi się kto mi dyska wysunął...no kto?:roll: Boli bardzo, Pan doktor mną powykrzywiał (najpierw jednak kazał się rozebrać:diabloti:) aż mu na kolana padłam- qurde normalnie myślałam ze z bólu to zemndleje. Od razu wysłał mnie na fizjoterapie- bez kolejki:multi:. Pani pokazała mi pare ćwiczeń...........mam L4 do 19.06 ale nawet nie mam siły pisać, kazdy niemal ruch sprawia ból:roll:..............mam nadzieje że juto bedzie troszkę lepiej bo dostałam też jakieś prochy( ponoć mocne, nie mozna po nich prowadzić) ale zazyłam jakąś godzinę temu i NIC!!!!:cool1:

Ostatnia nadzieja w zastrzykach- auććććććććć:roll::placz:

No nie mów, że Ci kazał na nagulca piruety robić :crazyeye::mad:
Od zastrzyków to poopa jędrnieje - spoko :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie mów, że Ci kazał na nagulca piruety robić :crazyeye::mad:

No nie na nagulca ale prawie że w toplesie:oops:

Od zastrzyków to poopa jędrnieje - spoko :pco jedrnieje- nic nie jędrnieje ino siwieje:roll:

[quote name='Iza i Avanti']Moje biedne Jabłuszko :-(

Kooooooooofffffffffffffffffff Cię!

MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaJo ciebie tysz:loveu:

[quote name='Menrzuś']Cześć Izunia:multi:

Musi byc kiepsko jak Jabłuszka rano nia ma :shake:.....buJestem bo mi mój wspaniały Tz podał klawiaturkę do łózka- bom się za wami stęsknila:loveu:

Posted

[quote name='apple']co jedrnieje- nic nie jędrnieje ino siwieje:roll:

Jo ciebie tysz:loveu:

Jestem bo mi mój wspaniały Tz podał klawiaturkę do łózka- bom się za wami stęsknila:loveu:

Poopa siwieje? :crazyeye:

Ty to masz dobrze.....jeszcze się przyzwyczaisz :evil_lol:

Tak marudzicie na tych TZtów.....a tu jak trzeba to ręke poda, a nawet i klawiaturkę :eviltong: