apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']GOOPOLKI! Kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam Was!:loveu::loveu::loveu: [quote name='Menrzuś']już Ty tam nie gmeraj za dużo, bo cuś jeszcze zepsujesz :diabloti:No sooo ty? ja mam dyplom z gmerania:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']GOOPOLKI! Kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam Was! Ja teeeeeż :multi: I po co tyle tego napinania było? :roll: [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: No sooo ty? ja mam dyplom z gmerania:diabloti: Stop gmeraniu - akcja obronna odwołana :p Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] Stop gmeraniu - akcja obronna odwołana :pNo i znwu nie dali mi się wykazac:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']No i znwu nie dali mi się wykazac:cool1: ja też nie lubię poniedziałku :-( :evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Menrzuś napisał(a):ja też nie lubię poniedziałku :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uciekam Kochani.... Buziole!Wszyscy ida, znowu zostałam sama:placz: papapapapa:loveu: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czeee Izunia:loveu: wpadam tzn przypełzam:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Czeee Izunia:loveu: wpadam tzn przypełzam:roll: A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye: Witanko ciepłe Izuuuuuniaaaaaa :multi: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye: Witanko ciepłe Izuuuuuniaaaaaa :multi: Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll: A widzisz.....mówiłem, że max literek jogurciku na dzień :eviltong:.....a Ty - nie, ja kcem więcej...no i masz :evil_lol: Mocno boli? :glaszcze: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A widzisz.....mówiłem, że max literek jogurciku na dzień :eviltong:.....a Ty - nie, ja kcem więcej...no i masz :evil_lol: Mocno boli? :glaszcze: Baaaaaardzo mocno:roll: Ide do doktora na 11 - o ile dotrę:roll: Pewnie dostane L4:roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Baaaaaardzo mocno:roll: Ide do doktora na 11 - o ile dotrę:roll: Pewnie dostane L4:roll: Masażyki by się przydały ;).....eeeech, bidulka:-( Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Masażyki by się przydały ;).....eeeech, bidulka:-( Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy: To aż tak źle? :crazyeye:.....myślałem, że może tylko przewialo Ciebie....buuuu :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Czeee Izunia:loveu: wpadam tzn przypełzam:roll: Czeee Myszko! :loveu: [quote name='Menrzuś']A co znowu przeskrobałaś, że z taką czołobitnością pełzniesz? :crazyeye: Witanko ciepłe Izuuuuuniaaaaaa :multi: Cześć Menrzusiu :loveu: [quote name='apple']Nic tylko tak mnie połamało ze hej- jak nigdy.....nie mogłam sie dzisiaj ubrać sama:roll: [quote name='apple']Pewnie przepiszą jakąś rehabilitacje tylko ze terminy pewnie na wrzesien albo październik:angryy: Bidulinka! :shake: Zdrówka dużo Ci życzymy! Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czeee Myszko! :loveu: Cześć Menrzusiu :loveu: Bidulinka! :shake: Zdrówka dużo Ci życzymy! Jak poszła do tego lekarza, to i przepadła :shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak poszła do tego lekarza, to i przepadła :shake: Pewno ją tak boli, że nie ma ochoty nawet na dogo popisać... :shake: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pewno ją tak boli, że nie ma ochoty nawet na dogo popisać... :shake: Biedna jabłuszkowa :shake:.....żeby to tylko na jakimś nerwobólu się skończyło. Bym juz tam Jej wymasował :cool1: Czymnij się Krąselko :roll: Pa Iza - do następnego ;) Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']To aż tak źle? :crazyeye:.....myślałem, że może tylko przewialo Ciebie....buuuu :placz: [quote name='Iza i Avanti']Czeee Myszko! :loveu: Cześć Menrzusiu :loveu: Bidulinka! :shake: Zdrówka dużo Ci życzymy! [quote name='Menrzuś']Jak poszła do tego lekarza, to i przepadła :shake: [quote name='Iza i Avanti']Pewno ją tak boli, że nie ma ochoty nawet na dogo popisać... :shake: [quote name='Menrzuś']Biedna jabłuszkowa :shake:.....żeby to tylko na jakimś nerwobólu się skończyło. Bym juz tam Jej wymasował :cool1: Czymnij się Krąselko :roll: Pa Iza - do następnego ;)Kochani a więc - katastrofa:shake: Przyznać mi się kto mi dyska wysunął...no kto?:roll: Boli bardzo, Pan doktor mną powykrzywiał (najpierw jednak kazał się rozebrać:diabloti:) aż mu na kolana padłam- qurde normalnie myślałam ze z bólu to zemndleje. Od razu wysłał mnie na fizjoterapie- bez kolejki:multi:. Pani pokazała mi pare ćwiczeń...........mam L4 do 19.06 ale nawet nie mam siły pisać, kazdy niemal ruch sprawia ból:roll:..............mam nadzieje że juto bedzie troszkę lepiej bo dostałam też jakieś prochy( ponoć mocne, nie mozna po nich prowadzić) ale zazyłam jakąś godzinę temu i NIC!!!!:cool1: Ostatnia nadzieja w zastrzykach- auććććććććć:roll::placz: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Kochani a więc - katastrofa:shake: Przyznać mi się kto mi dyska wysunął...no kto?:roll: Boli bardzo, Pan doktor mną powykrzywiał (najpierw jednak kazał się rozebrać:diabloti:) aż mu na kolana padłam- qurde normalnie myślałam ze z bólu to zemndleje. Od razu wysłał mnie na fizjoterapie- bez kolejki:multi:. Pani pokazała mi pare ćwiczeń...........mam L4 do 19.06 ale nawet nie mam siły pisać, kazdy niemal ruch sprawia ból:roll:..............mam nadzieje że juto bedzie troszkę lepiej bo dostałam też jakieś prochy( ponoć mocne, nie mozna po nich prowadzić) ale zazyłam jakąś godzinę temu i NIC!!!!:cool1: Ostatnia nadzieja w zastrzykach- auććććććććć:roll::placz: No nie mów, że Ci kazał na nagulca piruety robić :crazyeye::mad: Od zastrzyków to poopa jędrnieje - spoko :p Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Moje biedne Jabłuszko :-( Kooooooooofffffffffffffffffff Cię! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cześć Izunia:multi: Musi byc kiepsko jak Jabłuszka rano nia ma :shake:.....bu Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mów, że Ci kazał na nagulca piruety robić :crazyeye::mad: No nie na nagulca ale prawie że w toplesie:oops: Od zastrzyków to poopa jędrnieje - spoko :pco jedrnieje- nic nie jędrnieje ino siwieje:roll: [quote name='Iza i Avanti']Moje biedne Jabłuszko :-( Kooooooooofffffffffffffffffff Cię! MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaJo ciebie tysz:loveu: [quote name='Menrzuś']Cześć Izunia:multi: Musi byc kiepsko jak Jabłuszka rano nia ma :shake:.....buJestem bo mi mój wspaniały Tz podał klawiaturkę do łózka- bom się za wami stęsknila:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']co jedrnieje- nic nie jędrnieje ino siwieje:roll: Jo ciebie tysz:loveu: Jestem bo mi mój wspaniały Tz podał klawiaturkę do łózka- bom się za wami stęsknila:loveu: Poopa siwieje? :crazyeye: Ty to masz dobrze.....jeszcze się przyzwyczaisz :evil_lol: Tak marudzicie na tych TZtów.....a tu jak trzeba to ręke poda, a nawet i klawiaturkę :eviltong: Quote
Recommended Posts