Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No nie wiem ona to tylko tak janielsko wyglada a tak na prawde to::cooldevi: Toż ta janielica prawdziwa.....tylko skrzydełka ma złożone :roll: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Toż ta janielica prawdziwa.....tylko skrzydełka ma złożone :roll: Noooooo niech ci bedzie...................pogadamy w poniedziałek i zobaczymy czy nie zmienisz zdania:roll: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Noooooo niech ci bedzie...................pogadamy w poniedziałek i zobaczymy czy nie zmienisz zdania:roll: Jak rozłoży, to zmienię zdanie - będzie janielicą z rozłożonymi skrzydełkami :eviltong: Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Byłam u Cią:loveu: Zostawiam pyskacza i znikam:lol: Quote
apple Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak rozłoży, to zmienię zdanie - będzie janielicą z rozłożonymi skrzydełkami :eviltong: Dopszzz ale na wszelki wypadek zostawiam ci osprzęt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zastosuje technikę unikania.............................. Quote
Menrzuś Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='apple']Dopszzz ale na wszelki wypadek zostawiam ci osprzęt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zastosuje technikę unikania.............................. Myślisz, że aż tak źle będzie? :-( Aaaaaaa - ja to raczej zasłonę..... czyli wiatrak obronny. Technika unikania zbyt bardzo psychicznie wykańcza Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że aż tak źle będzie? :-( Aaaaaaa - ja to raczej zasłonę..... czyli wiatrak obronny. Technika unikania zbyt bardzo psychicznie wykańczaNo ja muszę ją zastosować bo w wiatrakach nie jestem szkolona:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='apple']No ja muszę ją zastosować bo w wiatrakach nie jestem szkolona:evil_lol: To ja wiem - przecież jesteś kobiełka i szkolona jesteś w innym kierunku :eviltong: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']To ja wiem - przecież jesteś kobiełka i szkolona jesteś w innym kierunku :eviltong: Kobyłka?:crazyeye::evil_lol: Witaj Izabello oć do nas, chyba się nie fochłaś o te nasze z Menrzusiem rozmowy o tobie co? No nie być taka przeca wiesz że cię koffam:loveu: Menrzusiu!-zastosowałam technikę zmiękczania:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'] Kobyłka?:crazyeye::evil_lol: Witaj Izabello oć do nas, chyba się nie fochłaś o te nasze z Menrzusiem rozmowy o tobie co? No nie być taka przeca wiesz że cię koffam:loveu: Menrzusiu!-zastosowałam technikę zmiękczania:evil_lol:;) :mad::evil_lol: No właśnie widzę, ale cuś cienko Ci idzie. Iza za to jest miszczynią walcowania - nawet ostatnio przez TZta przyrządzik se nabyła :p Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Menrzuś! Apple! Macie PRZERĄBANE! Pf! :mad: :loveu: Ave :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Tak przerąbane to ja chcę mieć codziennie :evil_lol: Witankooooooo :multi:........w ten gorąc :roll: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Apple! Macie PRZERĄBANE! Pf! :mad: :loveu: Ave :loveu: Co nam przerąbałaś - moja koffana:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Co nam przerąbałaś - moja koffana:loveu: Ja kończyny mam całe.....to może cuś Tobie ubyło? :crazyeye: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja kończyny mam całe.....to może cuś Tobie ubyło? :crazyeye:Niestety nic mi nie ubyło:roll: a powinno:roll: nic mi nie brakuje - patrzę własnie jedna ręką 5 sztuk, druga 5 sztuk, noga 5 sztuk, noga druga.......................noga druga?..............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Niestety nic mi nie ubyło:roll: a powinno:roll: nic mi nie brakuje - patrzę własnie jedna ręką 5 sztuk, druga 5 sztuk, noga 5 sztuk, noga druga.......................noga druga?..............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:;) No taaaaaaak......Iza odrąbła Jabłkowej pięć dzyndzoli u nogi :placz::placz: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']No taaaaaaak......Iza odrąbła Jabłkowej pięć dzyndzoli u nogi :placz::placz: ja nic nie mówię, bo potem Iza powie że ją obgaduje:roll: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']ja nic nie mówię, bo potem Iza powie że ją obgaduje:roll: to Ciem piersią zasłonię - na mnie pójdzie pierwsze uderzenie. Po pierwszym Izie chorera miiiiija.....spoko ;) Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']to Ciem piersią zasłonię - na mnie pójdzie pierwsze uderzenie. Po pierwszym Izie chorera miiiiija.....spoko ;) Dopssszzzzz - schowam się za twoją pierś:eviltong: Tylko żeby potem nie było że to przeze mnie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Dopssszzzzz - schowam się za twoją pierś:eviltong: Tylko żeby potem nie było że to przeze mnie:evil_lol: A cicho mi tam z tyłu - napinam kaloryferek przewidując cios :cool1: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A cicho mi tam z tyłu - napinam kaloryferek przewidując cios :cool1:O też odczuwam nadciagające widmo konforntacji- chowam się za ten kaloryferek:roll: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']O też odczuwam nadciagające widmo konforntacji- chowam się za ten kaloryferek:roll: ale nie łap za żeberka kaloryferka bo łacholki mam i doopa z napinania będzie ;) Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']ale nie łap za żeberka kaloryferka bo łacholki mam i doopa z napinania będzie ;)Ale ja tak specjalnie- poduszkę powietrzną otwieram:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 GOOPOLKI! Kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam Was! Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Ale ja tak specjalnie- poduszkę powietrzną otwieram:evil_lol: już Ty tam nie gmeraj za dużo, bo cuś jeszcze zepsujesz :diabloti: Quote
Recommended Posts