Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda* napisał(a):
Witaj, Izuś, jak się czuje Avanti?

Cześć Jagódko!

Minimalnie lepiej. Paraliż pyska niestety jeszcze nie ustąpił, ale już nie przewraca się na ściany.... No i ze schodów schodzi troszkę peliej. Mam nadzieję, że mu to przejdzie....

Posted

Jagoda* napisał(a):
Trzymam kciuki za jego zdrówko!

Zuzanka z okazji Dnia Dziecka była z Tatą na dyskotece?;)

Taaaaaaaaaaak! Parkietem było łóżko, mama robiła za DJ'a, tata śpiewał, a zuza robiła "tany, tany" :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wiecie co? Mam wsio w poopie i jadę zaraz do domku! A co! Jak weekend to weekend.

No to miłego odpoczynku. Może wpadnę do Was jutro lub w niedzierlę!

Papa!Nie! Olała mnie..........normalnie sikiem prostym mnie olała:crazyeye:

[quote name='Iza i Avanti']To jakaś niedoinformowana jesteś :evil_lol:To mnie proszę doinformować:cool1:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Wiecie co? Mam wsio w poopie i jadę zaraz do domku! A co! Jak weekend to weekend.

No to miłego odpoczynku. Może wpadnę do Was jutro lub w niedzierlę!

Papa!

Jak w tym 5 zeta wsio sie może zmieścić? :hmmmm:....tego jakoś mój umysł ogarnąć nie może :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak w tym 5 zeta wsio sie może zmieścić? :hmmmm:....tego jakoś mój umysł ogarnąć nie może :cool1:Buhahahahhahahahha pojemne te 5 zł:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']widać z edycji limitowanej - dla Vipów......nie żadna chińska podróba :lol:Na to wyglada...........ale fakt pozostaje faktem- olała nas:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']bo zaworek z Tajwanu :-(

:diabloti:
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....nie moge........buhahahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Juz ostatnio przepuszczał a teraz szlag trafił uszczelke i posszzłoooo:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....nie moge........buhahahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Juz ostatnio przepuszczał a teraz szlag trafił uszczelke i posszzłoooo:evil_lol:

no cuś w tym rodzaju :diabloti::diabloti:.....dlatego tak się spieszyła widać... do hydraulika :roflt:.....emergency :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']no cuś w tym rodzaju :diabloti::diabloti:.....dlatego tak się spieszyła widać... do hydraulika :roflt:.....emergency :diabloti:To musi uważać bo jak akurat bedą kręcić drugą edycję usterki to wstyd bedzie:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']To musi uważać bo jak akurat bedą kręcić drugą edycję usterki to wstyd bedzie:evil_lol:

Jak myslisz - oberwie się nam? :razz:.....tu chyba wiatrak obronny sie nie sprawdzi - napewno w doopalona wceluje :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak myslisz - oberwie się nam? :razz:.....tu chyba wiatrak obronny sie nie sprawdzi - napewno w doopalona wceluje :-o
taaaaa Iza nie ma sentymentów jak się wkurzy..................ja tylko taka dobra jestem. Wiem oć wymkniemy się cichaczem:roll:

papapapapa Iza-:hand::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Buziol Izunia

(tylko nie po twarzyyyyyyy :placz:)No ty jednak masz duuuzo damskich cech:roll:.............ja myslałam że mężczyzna to najpierw chroni doły:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No ty jednak masz duuuzo damskich cech:roll:.............ja myslałam że mężczyzna to najpierw chroni doły:diabloti:

Przecież Izie z twarzy sadyzm nie wyziera :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież Izie z twarzy sadyzm nie wyziera :evil_lol:
No nie wiem ona to tylko tak janielsko wyglada a tak na prawde to::cooldevi: