apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Już sem! :loveu:No to przejmiesz Menrzusia:evil_lol: bo teraz ja musze znikać;) papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No to przejmiesz Menrzusia:evil_lol: bo teraz ja musze znikać;) papa:loveu: Sztafeta :evil_lol: Witanko Izuniiiiiii :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No to przejmiesz Menrzusia:evil_lol: bo teraz ja musze znikać;) papa:loveu: Opa! Menrzuś przejęty! :p Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Jagoda* napisał(a):Witaj, Izuś, jak się czuje Avanti? Cześć Jagódko! Minimalnie lepiej. Paraliż pyska niestety jeszcze nie ustąpił, ale już nie przewraca się na ściany.... No i ze schodów schodzi troszkę peliej. Mam nadzieję, że mu to przejdzie.... Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymam kciuki za jego zdrówko! Zuzanka z okazji Dnia Dziecka była z Tatą na dyskotece?;) Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Jagoda* napisał(a):Trzymam kciuki za jego zdrówko! Zuzanka z okazji Dnia Dziecka była z Tatą na dyskotece?;) Taaaaaaaaaaak! Parkietem było łóżko, mama robiła za DJ'a, tata śpiewał, a zuza robiła "tany, tany" :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Wiecie co? Mam wsio w poopie i jadę zaraz do domku! A co! Jak weekend to weekend. No to miłego odpoczynku. Może wpadnę do Was jutro lub w niedzierlę! Papa! Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Nic nie wiem o żadnej dyskotece:crazyeye: To jakaś niedoinformowana jesteś :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wiecie co? Mam wsio w poopie i jadę zaraz do domku! A co! Jak weekend to weekend. No to miłego odpoczynku. Może wpadnę do Was jutro lub w niedzierlę! Papa!Nie! Olała mnie..........normalnie sikiem prostym mnie olała:crazyeye: [quote name='Iza i Avanti']To jakaś niedoinformowana jesteś :evil_lol:To mnie proszę doinformować:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wiecie co? Mam wsio w poopie i jadę zaraz do domku! A co! Jak weekend to weekend. No to miłego odpoczynku. Może wpadnę do Was jutro lub w niedzierlę! Papa! Jak w tym 5 zeta wsio sie może zmieścić? :hmmmm:....tego jakoś mój umysł ogarnąć nie może :cool1: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak w tym 5 zeta wsio sie może zmieścić? :hmmmm:....tego jakoś mój umysł ogarnąć nie może :cool1:Buhahahahhahahahha pojemne te 5 zł:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Buhahahahhahahahha pojemne te 5 zł:evil_lol: widać z edycji limitowanej - dla Vipów......nie żadna chińska podróba :lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']widać z edycji limitowanej - dla Vipów......nie żadna chińska podróba :lol:Na to wyglada...........ale fakt pozostaje faktem- olała nas:roll: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Na to wyglada...........ale fakt pozostaje faktem- olała nas:roll: bo zaworek z Tajwanu :-( :diabloti: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']bo zaworek z Tajwanu :-( :diabloti: buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....nie moge........buhahahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Juz ostatnio przepuszczał a teraz szlag trafił uszczelke i posszzłoooo:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....nie moge........buhahahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Juz ostatnio przepuszczał a teraz szlag trafił uszczelke i posszzłoooo:evil_lol: no cuś w tym rodzaju :diabloti::diabloti:.....dlatego tak się spieszyła widać... do hydraulika :roflt:.....emergency :diabloti: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']no cuś w tym rodzaju :diabloti::diabloti:.....dlatego tak się spieszyła widać... do hydraulika :roflt:.....emergency :diabloti:To musi uważać bo jak akurat bedą kręcić drugą edycję usterki to wstyd bedzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']To musi uważać bo jak akurat bedą kręcić drugą edycję usterki to wstyd bedzie:evil_lol: Jak myslisz - oberwie się nam? :razz:.....tu chyba wiatrak obronny sie nie sprawdzi - napewno w doopalona wceluje :-o Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak myslisz - oberwie się nam? :razz:.....tu chyba wiatrak obronny sie nie sprawdzi - napewno w doopalona wceluje :-o taaaaa Iza nie ma sentymentów jak się wkurzy..................ja tylko taka dobra jestem. Wiem oć wymkniemy się cichaczem:roll: papapapapa Iza-:hand::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Buziol Izunia (tylko nie po twarzyyyyyyy :placz:) Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Buziol Izunia (tylko nie po twarzyyyyyyy :placz:)No ty jednak masz duuuzo damskich cech:roll:.............ja myslałam że mężczyzna to najpierw chroni doły:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No ty jednak masz duuuzo damskich cech:roll:.............ja myslałam że mężczyzna to najpierw chroni doły:diabloti: Przecież Izie z twarzy sadyzm nie wyziera :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież Izie z twarzy sadyzm nie wyziera :evil_lol: No nie wiem ona to tylko tak janielsko wyglada a tak na prawde to::cooldevi: Quote
Recommended Posts