Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='apple']normalnie w szoku jestem:crazyeye: ograniczyli nam emoty do 10:crazyeye:- i jak tu wyrażać siebie:shake:- nie podobają mi się ostatnie wydarzenia na Dogo:shake::angryy: Z tym wyrażaniem siebie mogą być kłopoty :roll: A nie przyzwyczaiłaś się, jak naga latałaś? :cool3: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']normalnie w szoku jestem:crazyeye: ograniczyli nam emoty do 10:crazyeye:- i jak tu wyrażać siebie:shake:- nie podobają mi się ostatnie wydarzenia na Dogo:shake::angryy: jakie 10? :crazyeye:.......mi się wszystkie otwierają Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Z tym wyrażaniem siebie mogą być kłopoty :roll: A nie przyzwyczaiłaś się, jak naga latałaś? :cool3: noooooo - ale wtedy wyrażała się :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Menrzuś napisał(a):noooooo - ale wtedy wyrażała się :diabloti: Się czy się?.... A może siebię? :evil_lol: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']jakie 10? :crazyeye:.......mi się wszystkie otwierająNo to spróbój wstawić w poscie więcej niż 10:razz: [quote name='Iza i Avanti']Z tym wyrażaniem siebie mogą być kłopoty :roll: A nie przyzwyczaiłaś się, jak naga latałaś? :cool3:Nie bo to było co innego- to było przymusowo:roll: [quote name='Menrzuś']noooooo - ale wtedy wyrażała się :diabloti:Buhahahahahahahaha no za ekshibicjonistkę mnie ma:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dopsz Robaczki... Uciekam do Zuzulki :-) Buziam Was mocno! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz Robaczki... Uciekam do Zuzulki :-) Buziam Was mocno! PaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Pa pa.......i fooooootyyyyyyyy zrób jakieś :multi: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czeeee Izzzz:loveu: Ja już jestem a Ciebie nie ma.............oć usszzzzz.............jakie foty daj dla rozrywki...........nooooooooo nie być taka...........noooooooooo:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Pa pa.......i fooooootyyyyyyyy zrób jakieś :multi: Foty zrobione :cool3: [quote name='apple']Czeeee Izzzz:loveu: Ja już jestem a Ciebie nie ma.............oć usszzzzz.............jakie foty daj dla rozrywki...........nooooooooo nie być taka...........noooooooooo:roll: Cześć Apko! Ja juszszszszsz... Foty? Są! W telefonie... :evil_lol: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Foty zrobione :cool3: Iza!:loveu::multi: Cześć Apko! Ja juszszszszsz... Foty? Są! W telefonie... :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Foty zrobione :cool3: Cześć Apko! Ja juszszszszsz... Foty? Są! W telefonie... :evil_lol: No to w poniedziałek będą :multi::multi: Witanko poranne Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No to w poniedziałek będą :multi::multi: Witanko poranneOptymista:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No to w poniedziałek będą :multi::multi: Witanko poranne A właśnie, że nie, bo zaraz! Witaneczko! [quote name='apple']Optymista:evil_lol: Pesymistka!!! Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 O! Robaczek! Moja mała ogrodniczka.. A tam co się dzieje? Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 eeeeeeeeeeeeeee... To nic takiego mamuś! Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 No tak! Wstawiłam foty... I co? I nic! nikt ich nie ogląda!!! Tylko krzyczek potrafią... Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Widzeeeeem.......jeszcze trochę się napatrzę :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Cuuuuuuuuuuuudna jest :loveu: moja siedmio-zębna Myszka :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Byłyśmy na szczepieniu! Moja Ogrodniczka tylko ciut płakała... Za to baaaaaaaaaardzo na panią doktor "nakrzyczała"! Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Byłyśmy na szczepieniu! Moja Ogrodniczka tylko ciut płakała... Za to baaaaaaaaaardzo na panią doktor "nakrzyczała"! Buahahahahahahahah i bardzo dobrze co ja bedzie goopia baba kuła:evil_lol: Bosszzzzzzzz wymiekłam:loveu::loveu::loveu: jakie ziombki:loveu::loveu::loveu: Mówisz że ma siedem- no to o 1 przegoniła Alisię:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):moja siedmio-zębna Myszka :loveu: Iza i Avanti napisał(a):Byłyśmy na szczepieniu! Moja Ogrodniczka tylko ciut płakała... Za to baaaaaaaaaardzo na panią doktor "nakrzyczała"! Może i Myszka, chociaż się zapowiada na "sercołamacza" :evil_lol: I bardzo dobrze, że nakrzyczała - co jakiś be-babiszon będzie ją kłuł ;) Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Może i Myszka, chociaż się zapowiada na "sercołamacza" :evil_lol: No bedzie druga mamunia:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']No bedzie druga mamunia:razz::diabloti: no, ja tak mamuni nie będę się wmaślał, bo zaraz cała zgraja Ruskich..... a zresztą - w tym co mówisz jest mnooooogść prawdy :razz: Quote
Recommended Posts