Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahaha a ty skąd wiesz? Masz podgląd na moje PW?:razz:

No przecież Jabłkowa bzdetów by nie pisała - to MUSI być bardzo ważne ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież Jabłkowa bzdetów by nie pisała - to MUSI być bardzo ważne ;)
jakbyś zgadł:evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']Znowu weszłam od tylca.... Do szału mnie to dogo doprowadzi! Cioteczko-Jabłeczko! PW Ci wysałałam. Możecie sprawdzić, czy widać zdjęcia na walczykowym bazarku? Bo ja nie widzę!Już lece sparwdzić:scared:

Posted

[quote name='Menrzuś']To kobieca intuicja :eviltong:
Bossszzz to ty lepiej wyłącz tą kobiecą intuicję bo jeszcze ci ona powie co tam na Pw pisze:roll: I co to wtedy za PW bedzie:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bossszzz to ty lepiej wyłącz tą kobiecą intuicję bo jeszcze ci ona powie co tam na Pw pisze:roll: I co to wtedy za PW bedzie:evil_lol:

No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye::shake:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong::shake:
nie nie o to tobie:shake:, gdziez bym smiała, cos ty:roll:..................ale temat i tak nie do podlądania:diabloti:

Posted

[quote name='apple']:shake:
nie nie o to tobie:shake:, gdziez bym smiała, cos ty:roll:..................ale temat i tak nie do podlądania:diabloti:

doooooobra - chwilowo wyłączam intuicję :cool1:

Posted

[quote name='Jagoda*']Witaj, Izuniu, Dobra Duszyczko...:lol:

Dzień dobry Jagódko! :loveu:

[quote name='Menrzuś']No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye::shake:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong:

My? O Tobie? Never!

[quote name='apple']:shake:

:evil_lol:

[quote name='apple']Noooooooo bo wiesz ja nie wiem czy ty 18 lat skończyłes:evil_lol:

buuuuuuhahahahahaha

[quote name='Menrzuś']No wiesz? Raczysz wątpić? :crazyeye:

Pewno czasami wątpi... Tak jak i ja! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz? Raczysz wątpić? :crazyeye:No wiesz nigdy cię na fotach nie widać to w sumie mogę powątpiewac:diabloti:;):evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']

My? O Tobie? Never!

Never ever:shake:

buuuuuuhahahahahaha

Hihihihihihih:evil_lol:

Pewno czasami wątpi... Tak jak i ja! :eviltong:No widzisz, widzisz Menrzusiu nie tylko ja miewam chwile zawahania:evil_lol:

Witaj Izaura, wiesz tak niesmiało powiem że jakies foty bym sobie obejrzała, albo lepiej jakiś filmik z roczku:diabloti:

Posted

[quote name='apple']no nie pfffyfaj się noooo:loveu:

Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol:

Witanko słoneczne Izuni :multi::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol:

Witanko słoneczne Izuni :multi::multi: normalnie ksiażkowy brak koncentracji:evil_lol: I jeszcze zwala na mnie:roll:

Posted

[quote name='apple']Uszzzzz:crazyeye: Nieeee:placz:

Poszła

Wróciłam :loveu:

[quote name='Menrzuś']A to sobie powątpiewajcie i nawet wahajcie....jak lubicie ppppppffffffff

Nie pfyfaj!

[quote name='Menrzuś']Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol:

Witanko słoneczne Izuni :multi:

No wiesz co! Nawet nie wiesz gdzie jesteś?

[quote name='apple'] normalnie ksiażkowy brak koncentracji I jeszcze zwala na mnie

Sam sobie winny, ale koziołka matołka szuka!

[quote name='Menrzuś']A bo mi klapki na oczy zarzuciłaś

Buhahahahahahaha! Menrzuś! Wyobraziłam sobie Ciebie z Jabkowymi klapkami na oczach!

emoty musiałam pousuwać...

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo mi klapki na oczy zarzuciłaś :evil_lol:Zaprzeczam nic nie zarzucałam:shake::evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Wróciłam :loveu:

jeeeeee:multi:

Sam sobie winny, ale koziołka matołka szuka!

No własnie- świetnie powiedziane:evil_lol:

Buhahahahahahaha! Menrzuś! Wyobraziłam sobie Ciebie z Jabkowymi klapkami na oczach!

emoty musiałam pousuwać...Iza az się boję pomysle co ty sobie wyobraziłaś, ja nie mam żadnych klapków:roll:

Posted

normalnie w szoku jestem:crazyeye: ograniczyli nam emoty do 10:crazyeye:- i jak tu wyrażać siebie:shake:- nie podobają mi się ostatnie wydarzenia na Dogo:shake::angryy: