Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']No właśnie IZA!!!!!!!! Oć odpisz mi na PW czekam a to ważne!!!!:roll: No właśnie - też myślę, że to ważne :roll: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No właśnie - też myślę, że to ważne :roll:Buhahahahahahaha a ty skąd wiesz? Masz podgląd na moje PW?:razz: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha a ty skąd wiesz? Masz podgląd na moje PW?:razz: No przecież Jabłkowa bzdetów by nie pisała - to MUSI być bardzo ważne ;) Quote
Iza i Avanti Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Znowu weszłam od tylca.... Do szału mnie to dogo doprowadzi! Cioteczko-Jabłeczko! PW Ci wysałałam. Możecie sprawdzić, czy widać zdjęcia na walczykowym bazarku? Bo ja nie widzę! Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież Jabłkowa bzdetów by nie pisała - to MUSI być bardzo ważne ;) jakbyś zgadł:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Znowu weszłam od tylca.... Do szału mnie to dogo doprowadzi! Cioteczko-Jabłeczko! PW Ci wysałałam. Możecie sprawdzić, czy widać zdjęcia na walczykowym bazarku? Bo ja nie widzę!Już lece sparwdzić:scared: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']jakbyś zgadł:evil_lol: To kobieca intuicja :eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']To kobieca intuicja :eviltong: Bossszzz to ty lepiej wyłącz tą kobiecą intuicję bo jeszcze ci ona powie co tam na Pw pisze:roll: I co to wtedy za PW bedzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Bossszzz to ty lepiej wyłącz tą kobiecą intuicję bo jeszcze ci ona powie co tam na Pw pisze:roll: I co to wtedy za PW bedzie:evil_lol: No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye::shake:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong::shake: nie nie o to tobie:shake:, gdziez bym smiała, cos ty:roll:..................ale temat i tak nie do podlądania:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']:shake: nie nie o to tobie:shake:, gdziez bym smiała, cos ty:roll:..................ale temat i tak nie do podlądania:diabloti: doooooobra - chwilowo wyłączam intuicję :cool1: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']doooooobra - chwilowo wyłączam intuicję :cool1:Noooooooo bo wiesz ja nie wiem czy ty 18 lat skończyłes:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Noooooooo bo wiesz ja nie wiem czy ty 18 lat skończyłes:evil_lol: No wiesz? Raczysz wątpić? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Jagoda*']Witaj, Izuniu, Dobra Duszyczko...:lol: Dzień dobry Jagódko! :loveu: [quote name='Menrzuś']No nie mów, że bazgroliłaś coś o mnie :crazyeye::shake:.....nie dość, że Iza naga od tyłu wchodzi, to byś jeszcze obgadywała? :shake::eviltong: My? O Tobie? Never! [quote name='apple']:shake: nie nie o to tobie:shake:, gdziez bym smiała, cos ty:roll:..................ale temat i tak nie do podlądania:diabloti: :evil_lol: [quote name='apple']Noooooooo bo wiesz ja nie wiem czy ty 18 lat skończyłes:evil_lol: buuuuuuhahahahahaha [quote name='Menrzuś']No wiesz? Raczysz wątpić? :crazyeye: Pewno czasami wątpi... Tak jak i ja! :eviltong: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz? Raczysz wątpić? :crazyeye:No wiesz nigdy cię na fotach nie widać to w sumie mogę powątpiewac:diabloti:;):evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'] My? O Tobie? Never! Never ever:shake: buuuuuuhahahahahaha Hihihihihihih:evil_lol: Pewno czasami wątpi... Tak jak i ja! :eviltong:No widzisz, widzisz Menrzusiu nie tylko ja miewam chwile zawahania:evil_lol: Witaj Izaura, wiesz tak niesmiało powiem że jakies foty bym sobie obejrzała, albo lepiej jakiś filmik z roczku:diabloti: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Lecem pracować! paaaaaaaaaaaaaaUszzzzz:crazyeye: Nieeee:placz: Poszła:roll::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A to sobie powątpiewajcie i nawet wahajcie....jak lubicie :eviltong: ppppppffffffff Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']A to sobie powątpiewajcie i nawet wahajcie....jak lubicie :eviltong: ppppppffffffff no nie pfffyfaj się noooo:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']no nie pfffyfaj się noooo:loveu: Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol: Witanko słoneczne Izuni :multi::multi: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol: Witanko słoneczne Izuni :multi::multi: normalnie ksiażkowy brak koncentracji:evil_lol: I jeszcze zwala na mnie:roll: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple'] normalnie ksiażkowy brak koncentracji:evil_lol: I jeszcze zwala na mnie:roll: A bo mi klapki na oczy zarzuciłaś :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Uszzzzz:crazyeye: Nieeee:placz: Poszła Wróciłam :loveu: [quote name='Menrzuś']A to sobie powątpiewajcie i nawet wahajcie....jak lubicie ppppppffffffff Nie pfyfaj! [quote name='Menrzuś']Zaraz....gdzie my jesteśmy, tak mnie zagadałaś:lol: ....aaaaaaa, tutaj:lol: Witanko słoneczne Izuni :multi: No wiesz co! Nawet nie wiesz gdzie jesteś? [quote name='apple'] normalnie ksiażkowy brak koncentracji I jeszcze zwala na mnie Sam sobie winny, ale koziołka matołka szuka! [quote name='Menrzuś']A bo mi klapki na oczy zarzuciłaś Buhahahahahahaha! Menrzuś! Wyobraziłam sobie Ciebie z Jabkowymi klapkami na oczach! emoty musiałam pousuwać... Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']A bo mi klapki na oczy zarzuciłaś :evil_lol:Zaprzeczam nic nie zarzucałam:shake::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Wróciłam :loveu: jeeeeee:multi: Sam sobie winny, ale koziołka matołka szuka! No własnie- świetnie powiedziane:evil_lol: Buhahahahahahaha! Menrzuś! Wyobraziłam sobie Ciebie z Jabkowymi klapkami na oczach! emoty musiałam pousuwać...Iza az się boję pomysle co ty sobie wyobraziłaś, ja nie mam żadnych klapków:roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 normalnie w szoku jestem:crazyeye: ograniczyli nam emoty do 10:crazyeye:- i jak tu wyrażać siebie:shake:- nie podobają mi się ostatnie wydarzenia na Dogo:shake::angryy: Quote
Recommended Posts