Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ciotka! Bo się zapfyfasz!!!

Menrzuś! A Ty zdjęcia Zuzuli widziałeś??? Samochodzikiem kieruje :roll:

Pewnie, że widziałem - nawet skomentowałem. Za to Ty mojego pytania nie widziałaś :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooo.....faktycznie, że ma zadatki na kierowniczkę - to chyba po mamusi

A tu jest bosssssska
http://img266.imageshack.us/img266/7627/20080527081ze6.jpg

Jak tam z tym bąblem na główce? Cofa się?

Pytałeś o naczyniaczka!Zmniejsza się! Całe szczęście! Ale myślę, że jeszcze jedna wizyta wszpitalu będzie nas czekała... Do kontroli idziemy w połowie czerwca- wtedy będę wiedziła napewno....

Posted

apple napisał(a):
Że jak niby? Ja pyttlowałam? A co to znaczy? ;-/

Ładna pogoda jest, tylko cuś gorąco się robi :roll:

Iza i Avanti napisał(a):
Pytałeś o naczyniaczka!Zmniejsza się! Całe szczęście! Ale myślę, że jeszcze jedna wizyta wszpitalu będzie nas czekała... Do kontroli idziemy w połowie czerwca- wtedy będę wiedziła napewno....

same dobre wieści ostatnio od Ciebie płyną ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ładna pogoda jest, tylko cuś gorąco się robi :roll:

Ty mnie tu nie czaruj tylko gadaj jak na świętej spowiedzi co to to pytlowanie jest? Bo nie wiem:roll:

Posted

[quote name='apple']Ty mnie tu nie czaruj tylko gadaj jak na świętej spowiedzi co to to pytlowanie jest? Bo nie wiem:roll:

To jak sobie siądą takie dwie i pytlują, czyli "mielą" językami :roll:

[quote name='apple']Qurde mam już 2008 postów a nie mam ogonka to ile trza miec na ogonek:roll:

zaświeci Ci się przy 2501-ym poście :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To jak sobie siądą takie dwie i pytlują, czyli "mielą" językami :roll:

Ossszzz Tyyyyyyyyyyyyyyy!:mad::evil_lol:

zaświeci Ci się przy 2501-ym poście :p:mdleje::mdleje::mdleje: Bossszzzz jeszcze tyle pytlowania:roll:, a jeszcze mi tzysta z czymś zabiorą-
:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: Bossszzzz jeszcze tyle pytlowania:roll:, a jeszcze mi tzysta z czymś zabiorą-

Nie bojaj, nie bojaj! Napytlujesz je takszybko, że ani nie zauważysz!!!

:loveu: Dzień dobry z gorących Katowic! :loveu:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: Bossszzzz jeszcze tyle pytlowania:roll:, a jeszcze mi tzysta z czymś zabiorą-

Częściej będziesz u mnie, to nawet nie zauważysz jak Ci łapki znikną :razz:

[quote name='Iza i Avanti']Nie bojaj, nie bojaj! Napytlujesz je takszybko, że ani nie zauważysz!!!

:loveu: Dzień dobry z gorących Katowic! :loveu:

Witanko z okropnie, wstrętnie gorącego Gdańska :multi::loveu:

Posted

Witaj Izuniu:loveu::multi: Słonecznie i goraco, mam nadzieje że dzisiaj nie pracujesz za kólkiem, bo chyba padniesz:roll: uffffffffffffff gorąco:roll:

Posted

[quote name='apple']Witaj Izuniu:loveu::multi: Słonecznie i goraco, mam nadzieje że dzisiaj nie pracujesz za kólkiem, bo chyba padniesz:roll: uffffffffffffff gorąco:roll:

Tam za kółkiem - siedzi pod nawiewem klimatyzacji :evil_lol:

Cześć Izuniu :multi:

Posted

Cześć Kochani!Weszłam tu \"od tyłu\"- nie działa mi multi-cytat, nie mam emotów, czuję się naga... BuuuuuuuuuuuuuJest strasznie gorąco. siedzę na doopie w biurze i chłodzę się pod nawiewem klimy! Buziole na dobry dzień!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Kochani!Weszłam tu \"od tyłu\"- nie działa mi multi-cytat, nie mam emotów, czuję się naga... BuuuuuuuuuuuuuJest strasznie gorąco. siedzę na doopie w biurze i chłodzę się pod nawiewem klimy! Buziole na dobry dzień!

No widzisz, że wiem gdzie siedzisz? :lol:.....i masz lato coś chciała :eviltong:

Cmokasy dwa :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tam za kółkiem - siedzi pod nawiewem klimatyzacji :evil_lol:

Cześć Izuniu :multi:Taaaa ta to ma szczęście klimę ma a ja to mam klime jak se podmucham:cool1:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochani!Weszłam tu \"od tyłu\"- nie działa mi multi-cytat, nie mam emotów, czuję się naga... BuuuuuuuuuuuuuJest strasznie gorąco. siedzę na doopie w biurze i chłodzę się pod nawiewem klimy! Buziole na dobry dzień!A ja weszłam dzisiaj normalnie:crazyeye::multi:, i wszystko mam, cytaty, emoty, mój kolor:diabloti:

Witaj Izzz:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Cudne słoneczko! Tylko czemu w pracy muszę siedzieć???No właśnie:cool1: Idź na wagary:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cudne słoneczko! Tylko czemu w pracy muszę siedzieć???

A tak by się chciało w stroju po plaży pobiegać :multi::evil_lol:

[quote name='apple']
A ja weszłam dzisiaj normalnie:crazyeye::multi:, i wszystko mam, cytaty, emoty, mój kolor:diabloti:

Witaj Izzz:loveu:

To ciesz się, zanim Ciebie nie wywali :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak by się chciało w stroju po plaży pobiegać :multi::evil_lol:

To ciesz się, zanim Ciebie nie wywali :eviltong:eeee nie ma szans co chwilkę sie aktualizuję, ptrzerywam pracę co by to zrobic :roll: dlatego tak mi trochę idzie jak po grudzie:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']eeee nie ma szans co chwilkę sie aktualizuję, ptrzerywam pracę co by to zrobic :roll: dlatego tak mi trochę idzie jak po grudzie:evil_lol:

a po co aktualizujesz - to się samo może aktualizować przecież :p

Posted

[quote name='Menrzuś']a po co aktualizujesz - to się samo może aktualizować przecież :pNo właśnie coś mi tu śmierdziało:cool1:, w domu nic nie musze robić bo jestem cały czas zalogowana a w pracy mnie wywala po 5 min...............no to poinstruuj mnie proszę panie psorze:loveu:

Witaj Izunia
:loveu: Oć do nas!

Posted

[quote name='Menrzuś']Izaaaaaaaa......wyjdź na chwilę spod tej klimy....witankoooooo :loveu:No właśnie IZA!!!!!!!! Oć odpisz mi na PW czekam a to ważne!!!!:roll: