Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jestem sobie mała kierowniczka... I tu też: A tu robię jako pilocik helikoptera: Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 I znowu dogo posty przestawia i w dodatku DUBLUJE! Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Menrzuś']jak nie wpuszcza, to spróbuj www2.dogomania.pl Mnie naprzemiennie wpuszcza www i www2Łoooo jakaś nowa metoda:crazyeye: Wypróbuję w robocie jak mi szef kompa naprawi bo znowu się sypną system - drugi raz w ciągu dwóch miesięcy- koszmar:shake: [quote name='Iza i Avanti']:placz::placz::placz: Nie chciaaaaaaaaaaaaaaałoooooooooo :placz::placz::placz: niedobre dogo:shake: Będę musiała spróbować! Dzień dobry Kochani! Proszę oczekiuwać zdjęć!Oczekuję Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Patrzaj wyżej! Nooooooo.....faktycznie, że ma zadatki na kierowniczkę - to chyba po mamusi :evil_lol: A tu jest bosssssska :loveu: http://img266.imageshack.us/img266/7627/20080527081ze6.jpg Jak tam z tym bąblem na główce? Cofa się? Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='apple']Łoooo jakaś nowa metoda:crazyeye: Wypróbuję w robocie jak mi szef kompa naprawi bo znowu się sypną system - drugi raz w ciągu dwóch miesięcy- koszmar:shake: Oczekuję Tzn, że sypie się od czasu jak wróciłaś do pracy. Ciekawe :hmmmm: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Zapraszam na nowy bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111855 Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Tzn, że sypie się od czasu jak wróciłaś do pracy. Ciekawe No wiesz! jak bym miała emotę to bym się fochła..........ale nie mam...................upiekło ci się- hihihihih Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zapraszam na nowy bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111855 Byłam.............jakis walec mnie przejechał............bosszzz ale ta boksi chuda!!! Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 apple napisał(a):Byłam.............jakis walec mnie przejechał............bosszzz ale ta boksi chuda!!! Oj, Citeczko, Cioteczko... Bidy mamy straszne... :placz: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oj, Citeczko, Cioteczko... Bidy mamy straszne... Bosszzz widze, przeca to ledwo na nogach stoi, któz ją tak zagłodził??? Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jak trafiła do schroniska to wyglądała nieźle... Pomimo opieki Dominiki74 załamała się psychicznie i zaczęła chudnąć... Teraz jest na DT... Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jak trafiła do schroniska to wyglądała nieźle... Pomimo opieki Dominiki74 załamała się psychicznie i zaczęła chudnąć... Teraz jest na DT... Boziu ludzie nie widza jak mozna skrzywdzic psa tylko samym odejsciem,. Ludziom sie wydaje że jak nie robią fizycznej krzywdy to juz nie krzywdzą- obłęd - biedulka , normalnie wzruszyłam się............ Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 apple napisał(a):Boziu ludzie nie widza jak mozna skrzywdzic psa tylko samym odejsciem,. Ludziom sie wydaje że jak nie robią fizycznej krzywdy to juz nie krzywdzą- obłęd - biedulka , normalnie wzruszyłam się............ A pomyśl, że mamy 30 takich bid... I wiele, wiele więcej, których nie możemy wziąść pod opiekę, bo Fundacji nie stać... :placz: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A pomyśl, że mamy 30 takich bid... I wiele, wiele więcej, których nie możemy wziąść pod opiekę, bo Fundacji nie stać... Wiem..............ubolewam strasznie nad tym, Iza jesli moge jakoś pomóc, chociaz troszke, to daj znać ;-) Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Cioteczko! Liczy się każdy grosik! Każda fajna rzecz na bazarek! Każda chęć pomocy! :-) Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Liczy się każdy grosik! Każda fajna rzecz na bazarek! Każda chęć pomocy! Coś wyszperam ;-) a ty nie lecisz do Zuzi??? Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 apple napisał(a):Coś wyszperam ;-) a ty nie lecisz do Zuzi??? Właśnie się pakuję! Buziam mocno! :loveu: Quote
apple Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Właśnie się pakuję! Buziam mocno! No to papapa!!! Quote
Menrzuś Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 apple napisał(a):No wiesz! jak bym miała emotę to bym się fochła..........ale nie mam...................upiekło ci się- hihihihih Przecież wiem kiedy to pisać :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Cześć Kofffffffffani! Avantiemu się poprawiło!!! :-) Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież wiem kiedy to pisać :diabloti:Buhahahahaha taaa powiedz że fuksa miałeś a nie:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani! Avantiemu się poprawiło!!! :-) Normalnie cieszę się jak nie wiem! Wiedziałam, ze bedzie ok!!!! Super!!! Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani! Avantiemu się poprawiło!!! :-) Uuuuuuuuufffffffffffffffffffffff........:sweetCyb: Mówiłem Słonko, że czary podziałają:multi: Quote
apple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Uuuuuuuuufffffffffffffffffffffff........:sweetCyb: Mówiłem Słonko, że czary podziałają:multi: A kto tu największe gusła odprawiał? :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']A kto tu największe gusła odprawiał? :B-fly::B-fly::B-fly: Oczywiście, że mła :eviltong::p Quote
Recommended Posts