Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']jak nie wpuszcza, to spróbuj www2.dogomania.pl

Mnie naprzemiennie wpuszcza www i www2Łoooo jakaś nowa metoda:crazyeye: Wypróbuję w robocie jak mi szef kompa naprawi bo znowu się sypną system - drugi raz w ciągu dwóch miesięcy- koszmar:shake:

[quote name='Iza i Avanti']:placz::placz::placz: Nie chciaaaaaaaaaaaaaaałoooooooooo :placz::placz::placz:

niedobre dogo:shake:

Będę musiała spróbować!

Dzień dobry Kochani! Proszę oczekiuwać zdjęć!Oczekuję

Posted

[quote name='apple']Łoooo jakaś nowa metoda:crazyeye: Wypróbuję w robocie jak mi szef kompa naprawi bo znowu się sypną system - drugi raz w ciągu dwóch miesięcy- koszmar:shake:

Oczekuję

Tzn, że sypie się od czasu jak wróciłaś do pracy. Ciekawe :hmmmm:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tzn, że sypie się od czasu jak wróciłaś do pracy. Ciekawe

No wiesz! jak bym miała emotę to bym się fochła..........ale nie mam...................upiekło ci się- hihihihih

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Oj, Citeczko, Cioteczko... Bidy mamy straszne...

Bosszzz widze, przeca to ledwo na nogach stoi, któz ją tak zagłodził???

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jak trafiła do schroniska to wyglądała nieźle... Pomimo opieki Dominiki74 załamała się psychicznie i zaczęła chudnąć... Teraz jest na DT...

Boziu ludzie nie widza jak mozna skrzywdzic psa tylko samym odejsciem,. Ludziom sie wydaje że jak nie robią fizycznej krzywdy to juz nie krzywdzą- obłęd - biedulka , normalnie wzruszyłam się............

Posted

apple napisał(a):
Boziu ludzie nie widza jak mozna skrzywdzic psa tylko samym odejsciem,. Ludziom sie wydaje że jak nie robią fizycznej krzywdy to juz nie krzywdzą- obłęd - biedulka , normalnie wzruszyłam się............

A pomyśl, że mamy 30 takich bid... I wiele, wiele więcej, których nie możemy wziąść pod opiekę, bo Fundacji nie stać... :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A pomyśl, że mamy 30 takich bid... I wiele, wiele więcej, których nie możemy wziąść pod opiekę, bo Fundacji nie stać...

Wiem..............ubolewam strasznie nad tym, Iza jesli moge jakoś pomóc, chociaz troszke, to daj znać ;-)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Liczy się każdy grosik! Każda fajna rzecz na bazarek! Każda chęć pomocy!

Coś wyszperam ;-) a ty nie lecisz do Zuzi???

Posted

apple napisał(a):
No wiesz! jak bym miała emotę to bym się fochła..........ale nie mam...................upiekło ci się- hihihihih

Przecież wiem kiedy to pisać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież wiem kiedy to pisać :diabloti:Buhahahahaha taaa powiedz że fuksa miałeś a nie:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani!

Avantiemu się poprawiło!!! :-)

Normalnie cieszę się jak nie wiem! Wiedziałam, ze bedzie ok!!!!

Super!!!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani!

Avantiemu się poprawiło!!! :-)

Uuuuuuuuufffffffffffffffffffffff........:sweetCyb:

Mówiłem Słonko, że czary podziałają:multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Uuuuuuuuufffffffffffffffffffffff........:sweetCyb:

Mówiłem Słonko, że czary podziałają:multi:

A kto tu największe gusła odprawiał?

:B-fly::B-fly::B-fly: