Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wydaje Ci się... Jego lewy profil jest całkiem "opadnięty", dlatego wygląda po mordzi "szczuplej".

Ucałuję go na pewno :loveu:Aha no to ciesze się:lol:

Ale Zuzia w knajpie, rewelka, nie ma to tamto, prawdziwa dama, kaprysi jak trza:loveu: Cudna już, taka duża:loveu::loveu::loveu:
I co w koncu zamówiła:razz:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Aha no to ciesze się:lol:

Ale Zuzia w knajpie, rewelka, nie ma to tamto, prawdziwa dama, kaprysi jak trza:loveu: Cudna już, taka duża:loveu::loveu::loveu:
I co w koncu zamówiła:razz:

Soczek z jagód :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Doberek Kochani :loveu:

Avantiemu niewiele się poprawilo.... Nie ma już oczopląsu, ale paraliż pyska i niedowład łapek pozostał :shake: Kłuję go wit. B12 i już zaczyna płakać przy zastrzykach :-( Widać, że źle się czuje... Nawet pachnie chorobą :placz:

mało, ale zawsze coś.....trzeba zacząć czary - Thetce pomogły ;)

Posted

[quote name='Jagoda*']Zuzia, jaki koneser:loveu:.

Kochany Boksiku, zdrówka...:loveu:

Koneser :evil_lol: Bananów :lol:

Dzięki za życzenie zdrówka!

[quote name='Menrzuś']mało, ale zawsze coś.....trzeba zacząć czary - Thetce pomogły ;)

:crazyeye:
[quote name='apple']No to czarujemy- czary mary Avantuś zdrów!

Witaj Izunia - buziam Cię kochana

Czerujcie proszę dalej...

[quote name='Menrzuś']A jak Zuzia reaguje na to wszystko?

Nie rozumie, że Avanti chory...:shake:

[quote name='Jagoda*']Anantuś:loveu:, myślimy, trzymamy kciuki...

Dzięki...

[quote name='niki_ill']Cmok dla Avantiego:razz:

Cmok przekazany...

Avantiemu nic lepiej :shake: Nie ma już oczopląsu, ale w dalszym ciągu ma problemy z równowagą, przewraca się i obija o wszystko. Paraliż pyska nadal jest :-(

Czy Was wczoraj dogo też nie chciało wpuścić?

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Avantiemu nic lepiej :shake: Nie ma już oczopląsu, ale w dalszym ciągu ma problemy z równowagą, przewraca się i obija o wszystko. Paraliż pyska nadal jest :-(

Czy Was wczoraj dogo też nie chciało wpuścić?Izuś wiem że Ci trudno i ciężko na to patrzyć ale bądź dobrej myśli i nie smuć się, Avantus to wyczuwa i na pewno mu to nie pomoże. Wiesz że ja trzymam za niego z całych sił i wierze że się poprawi:loveu:

Buziam Ciebie słonko:loveu:

Mnie też wczoraj raz wpuszczało a raz nie:shake:

Posted

[quote name='apple']Izuś wiem że Ci trudno i ciężko na to patrzyć ale bądź dobrej myśli i nie smuć się, Avantus to wyczuwa i na pewno mu to nie pomoże. Wiesz że ja trzymam za niego z całych sił i wierze że się poprawi:loveu:

Buziam Ciebie słonko:loveu:

Mnie też wczoraj raz wpuszczało a raz nie:shake:

Cię też mocno buziam! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cię też mocno buziam! :loveu:
:loveu::loveu::loveu:
No a powiedz jak tam Zuzia, co tam słychać, co nowego umie:razz:

Alik ostatnio opanowała wychodzenie po stopniu i przez przeszkodę, więc ciągle wyłazi na balkon i spowrotem:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']:loveu::loveu::loveu:
No a powiedz jak tam Zuzia, co tam słychać, co nowego umie:razz:

Alik ostatnio opanowała wychodzenie po stopniu i przez przeszkodę, więc ciągle wyłazi na balkon i spowrotem:evil_lol:

Zuza jeszcze chodzić nie umiała, a już po schodach na czworaka latała :evil_lol:

Przechodzimu jakiś przyspieszony bunt dwulatka! Ostatnio wszystko jest: nie! Jak coś chce, a ja jej nie pozwolę, to biega po całym mieszkaniu, macha rączkami i powtarza: nie, nie, nie, nie... :cool3: Ocipnąć można ;)

Wczoraj byliśmy w parku i oczywiście musiała pojeździć na wszystkich samochodzikach, helikopterach, rowerach i innych :roll: Mam zdjęcia, zrzucę z aparatu i powklejam w ciągu dnia!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuza jeszcze chodzić nie umiała, a już po schodach na czworaka latała :evil_lol:

Przechodzimu jakiś przyspieszony bunt dwulatka! Ostatnio wszystko jest: nie! Jak coś chce, a ja jej nie pozwolę, to biega po całym mieszkaniu, macha rączkami i powtarza: nie, nie, nie, nie... :cool3: Ocipnąć można ;)

Wczoraj byliśmy w parku i oczywiście musiała pojeździć na wszystkich samochodzikach, helikopterach, rowerach i innych :roll: Mam zdjęcia, zrzucę z aparatu i powklejam w ciągu dnia!
Ooooo tak poproszę, chce poogladać:multi:

Ala też się zrobiła nerwusek, jak jej czegoś nie pozwolę robić to zaraz teatralnie zaczyna płakać, wpada w czarną rozpacz, po czym łypie na mnie jednym okiem czy już zmiękłam.................mała jędza:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']i jestem popołudniową pora a ciebie pewno Dogo nie wpuszcza co?:roll:

:placz::placz::placz: Nie chciaaaaaaaaaaaaaaałoooooooooo :placz::placz::placz:

[quote name='Menrzuś']jak nie wpuszcza, to spróbuj www2.dogomania.pl

Mnie naprzemiennie wpuszcza www i www2

Będę musiała spróbować!

Dzień dobry Kochani! Proszę oczekiuwać zdjęć!