apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Muszę odrobić pańszczyznę! Papa Wrócę najszybciej jak się da....No papa! Ja też śmigam bo Alunia się dopomina:loveu: Menrzuś napisał(a):Kobiety mnie biiiiiiiijąąąąąąą :placz:...... o ja biedny, nieszczęśliwy :placz: Oooooo sexmisją zapachniało- uwielbiam ten film, znam go na pamięć:loveu: Nie no so ty, nie bijemy to tylko działania prewencyjne:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a): Oooooo sexmisją zapachniało- uwielbiam ten film, znam go na pamięć:loveu: A Tobie to tylko sex w głowie :shake:..........:diabloti: Nie no so ty, nie bijemy to tylko działania prewencyjne:evil_lol: A do ligi kobiet należysz? :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Nie działa mi multi-cytat! :crazyeye: I zapomniałam co chciałam napisać!!! :placz: O! Wiem! :cool3: Nie bojaj Menrzusiu :eviltong: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzusiu a tobie nie w głowie sex????? eeeeee nie bujaj nas tu.........A do Ligi należe odkąd obejrzałam seksmisję! Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi- hahahahahahahaIza prosze cię! Ty jestes gorszą sklerotyczką ode mnie- hihihihihihi Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Oświadczam wszem i wobec wszystkim zainteresowanym, że I'll be back on poniedziałek! Buziam mocno! Do Monday-u! Paaaa :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 No i oczywiście: UDANEGO DŁUGIEGO WEKENDU!!! Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):[SIZE=\"4\"]Oświadczam wszem i wobec wszystkim zainteresowanym, że [SIZE=\"4\"]I\'ll be back on poniedziałek! [SIZE=\"4\"]Buziam mocno! [SIZE=\"4\"]Do Monday-u! [SIZE=\"4\"]Paaaa [SIZE=\"4\"] No to papaj ;-) Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie działa mi multi-cytat! :crazyeye: I zapomniałam co chciałam napisać!!! :placz: O! Wiem! :cool3: Nie bojaj Menrzusiu :eviltong: Najpierw bejsbolem, a potem miziu-miziu i nie bajaj się :diabloti:..... któż kobiełkę zrozumie? :niewiem: apple napisał(a):Menrzusiu a tobie nie w głowie sex????? eeeeee nie bujaj nas tu.........A do Ligi należe odkąd obejrzałam seksmisję! Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi- hahahahahahahaIza prosze cię! Ty jestes gorszą sklerotyczką ode mnie- hihihihihihi Bo we mnie jest sex, Gorący jak samum. Bo we mnie jest sex, Któż oprzeć się ma mu? Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Czymcie sie ciepłoooooooo:calus: w sweterkach :roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Najpierw bejsbolem, a potem miziu-miziu i nie bajaj się :diabloti:..... któż kobiełkę zrozumie? :niewiem: Bo we mnie jest sex, Gorący jak samum. Bo we mnie jest sex, Któż oprzeć się ma mu? A któż to tak pięknie śpiewa?! :loveu: [quote name='Menrzuś']Czymcie sie ciepłoooooooo:calus: w sweterkach :roll::evil_lol: Osz Ty! :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A któż to tak pięknie śpiewa?! :loveu: No przecież, że mła :razz: Osz Ty! :diabloti: ....ale w gustownych przecież.....podkreślających figurę :cool3: Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Najpierw bejsbolem, a potem miziu-miziu i nie bajaj się :diabloti:..... któż kobiełkę zrozumie? :niewiem: Bo we mnie jest sex, Gorący jak samum. Bo we mnie jest sex, Któż oprzeć się ma mu? No Menrzusiu alez Cię talent meczy ja bisa poproszę:lol: Witaj Izunia:loveu: oświadczam iż powróconam po weekendzie, skróconym do granic możliwości, było do kitu:angryy: A jak tam Avanti?:roll: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='apple']No Menrzusiu alez Cię talent meczy ja bisa poproszę:lol: Jakoś to brzmi jak spontana robię - na zawołanie, to głos mi drży :evil_lol: Witaj Izunia:loveu: oświadczam iż powróconam po weekendzie, skróconym do granic możliwości, było do kitu:angryy: A jak tam Avanti?:roll: Też czekam na tą wiadomość, ale wiem, że na to trzeba chyba do poniedziałku poczekać :shake: Ale bądźmy dobrej myśli Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jakoś to brzmi jak spontana robię - na zawołanie, to głos mi drży :evil_lol: eeeee tam skromniś z ciebie:evil_lol: Też czekam na tą wiadomość, ale wiem, że na to trzeba chyba do poniedziałku poczekać :shake: Ale bądźmy dobrej myśliNoo ja jestem tylko dobrej mysli i czekam bardzo niecierpliwie:roll: Quote
Jagoda1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przebrnęłam przez kilka stron... Jak się czuje Avantuś? Quote
Menrzuś Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jak tylko wejdziesz, to napisz co z Avantim......dzień dobry ;) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Witaj Izuś! No chodź tutaj szybciutko i donoś jak tam nasz Avantuś, co słychać, poprawiło się?:roll: A i doberek słodziuchny dla ciebie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak tylko wejdziesz, to napisz co z Avantim......dzień dobry ;) [quote name='apple']Witaj Izuś! No chodź tutaj szybciutko i donoś jak tam nasz Avantuś, co słychać, poprawiło się?:roll: A i doberek słodziuchny dla ciebie:loveu: Doberek Kochani :loveu: Avantiemu niewiele się poprawilo.... Nie ma już oczopląsu, ale paraliż pyska i niedowład łapek pozostał :shake: Kłuję go wit. B12 i już zaczyna płakać przy zastrzykach :-( Widać, że źle się czuje... Nawet pachnie chorobą :placz: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Kochani :loveu: Avantiemu niewiele się poprawilo.... Nie ma już oczopląsu, ale paraliż pyska i niedowład łapek pozostał :shake: Kłuję go wit. B12 i już zaczyna płakać przy zastrzykach :-( Widać, że źle się czuje... Nawet pachnie chorobą :placz:Mój kochany misiek, no biedny on taki, qurcze tak mi go szkoda:-( Buziam go gorąco:loveu: Izuś jesli oczopląs minął to może paraliz też ustąpi, powoli, bo powoli ale mam nadzieje że dojdzie do siebie...a co mówi wet?:roll: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Mój kochany misiek, no biedny on taki, qurcze tak mi go szkoda:-( Buziam go gorąco:loveu: Izuś jesli oczopląs minął to może paraliz też ustąpi, powoli, bo powoli ale mam nadzieje że dojdzie do siebie...a co mówi wet?:roll: Wet mówi: czekać... Może minie... Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wet mówi: czekać... Może minie... No to dobrze mówi, czas jest najlepszym lekarstwem i duuuużo miłości:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Mmmmmmmmmmmmm... Co by tu wybrać??? O! To pifko będzie dobrusie! Nieeeeeeeeee... Może lepiej toooooooooooo... To też nieźle wygląda... Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ojjjj biedna mordeczka, schudł chyba troszkę co? Czy mi się tylko wydaje:roll: BUZIOLEK W NOFFALEK:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Ojjjj biedna mordeczka, schudł chyba troszkę co? Czy mi się tylko wydaje:roll: BUZIOLEK W NOFFALEK:loveu::loveu::loveu: Wydaje Ci się... Jego lewy profil jest całkiem "opadnięty", dlatego wygląda po mordzi "szczuplej". Ucałuję go na pewno :loveu: Quote
Recommended Posts