Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Izuniu bardzo mi przykro ,utulkaj i ucałuj Avanti ode mnie mocno w sam dziubasek i powiedz chłopakowi do uszka że cioteczka japkowa mocno szczyma za niego kciukaski i wierzy że wszystko bedzie dobrze.Boszzzz dzisiaj taka nie pomalowana bede bo wchodzę przez awaryjna bramke i tu żadna funkcja nie dziala- uuuuuu emotów też nie mam.........

Posted

apple napisał(a):
Izuniu bardzo mi przykro ,utulkaj i ucałuj Avanti ode mnie mocno w sam dziubasek i powiedz chłopakowi do uszka że cioteczka japkowa mocno szczyma za niego kciukaski i wierzy że wszystko bedzie dobrze.Boszzzz dzisiaj taka nie pomalowana bede bo wchodzę przez awaryjna bramke i tu żadna funkcja nie dziala- uuuuuu emotów też nie mam.........

Przekażę dobre słówka Niuńkowi... :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Już lepiej się nie depilujcie, bo zamiast jak Ptasiory, będziecie wyglądały jak kury rosołowe :D
Bosszzzzzz Menrzuś ty to masz pomysły:evil_lol:

A wejdz sobie na administracje jest nowy rewelacyjnysposób na Dogo! mnie na razie dziala:multi:

Posted

apple napisał(a):
NIE!:diabloti:

No przecież dopiero przyszedłeś:crazyeye:

Prawda w oczy kole :eviltong::diabloti:.... to byłby widok.... :roflt:

A tak wskoczyłem z ciekawości :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Prawda w oczy kole :eviltong::diabloti:.... to byłby widok.... :roflt:
Jak widok, kury rosłowe powinny być tłuste a my z Iza trzymamy linię- O!:p

Posted

apple napisał(a):
Taaaaaaaaaaaa solidną spalinówkę z napędem:evil_lol:

I zmiennymi nożami :evil_lol:

Menrzuś napisał(a):
Już lepiej się nie depilujcie, bo zamiast jak Ptasiory, będziecie wyglądały jak kury rosołowe :D

No soooooooooo Ty! :crazyeye:

apple napisał(a):
Jak widok, kury rosłowe powinny być tłuste a my z Iza trzymamy linię- O!:p

O! :loveu:

apple napisał(a):
Witaj Izunia:loveu::loveu::loveu::loveu:

Oć kaffci ci dam

Cześć Jabłuszko!

Dzięki za kaffff :loveu:

Posted

apple napisał(a):
Chyba ktoś zaspał, niesadzisz?:razz:

Sądzę, sądzę...

Ty! A może tak się poranił, że zabandażowanymi paluchami nie potrafi w klawiuaturę postukać... :shake:

Biedny Menrzuś! :placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Sądzę, sądzę...

Ty! A może tak się poranił, że zabandażowanymi paluchami nie potrafi w klawiuaturę postukać... :shake:

Biedny Menrzuś! :placz:
No może, może, qurde trzeba w meliskę Menrzusiowi zainwestować bo się chłopak całkiem wykonczy, a szkoda by troche było:roll::evil_lol:

Dobra Izunia ja musze leciec bo dzisiaj cały harmonogram dnia wziął w łeb gdyż, iż:evil_lol: moje dzieci wstało o 4,45 i tera musze wszystko zreorganizować:roll:
No to spadam na zakupy- Buziam obecnych:loveu: i nieobecnych:loveu: i lece papa:hand::loveu:

Posted

Nikt nie zaspał - ryrałem od samego rana ;)

Nie napisałem "tłuste kury rosołowe" :eviltong:....a że rosołowe, to w znaczeniu obskubane :p
A że linię trzymacie, to rozumiem - po takich elektrowstrząsach to na jedzenie zapewnie ochota przechodzi :evil_lol:

Przyjemnego dzionka - i pogody takiej jak u mnie :multi: