Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ostałam się sama... Idę popracować... Muszę czymś głowę zająć... Pa! Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Izuniu bardzo mi przykro ,utulkaj i ucałuj Avanti ode mnie mocno w sam dziubasek i powiedz chłopakowi do uszka że cioteczka japkowa mocno szczyma za niego kciukaski i wierzy że wszystko bedzie dobrze.Boszzzz dzisiaj taka nie pomalowana bede bo wchodzę przez awaryjna bramke i tu żadna funkcja nie dziala- uuuuuu emotów też nie mam......... Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Izuniu bardzo mi przykro ,utulkaj i ucałuj Avanti ode mnie mocno w sam dziubasek i powiedz chłopakowi do uszka że cioteczka japkowa mocno szczyma za niego kciukaski i wierzy że wszystko bedzie dobrze.Boszzzz dzisiaj taka nie pomalowana bede bo wchodzę przez awaryjna bramke i tu żadna funkcja nie dziala- uuuuuu emotów też nie mam......... Przekażę dobre słówka Niuńkowi... :loveu: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Przekażę dobre słówka Niuńkowi... Koniecznie i mocnego całuska;-)A ja zaraz musze znikac;-( Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Muszę sobie przekleić, cobym nie zapomniała jakie pikne z Jabcokową jesteśmy... Od Menrzusia: Gif dla dwóch pewnych Ptasiorów __________________ Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Koniecznie i mocnego całuska;-)A ja zaraz musze znikac;-( nie uciekaj! Wysłałam ci maila!!!! Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):nie uciekaj! Wysłałam ci maila!!!! No to idem sprawdzić skrzynkę ;-) Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):No to idem sprawdzić skrzynkę ;-) I wracaj szybciutko... Bo ja za niedługo do domku pędzę!!!:roll: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Bosszzzz Iza tak patrzę na tego gifa i chyba musimy zainwestować w depilator ...... Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Bosszzzz Iza tak patrzę na tego gifa i chyba musimy zainwestować w depilator ...... No! I to taki dobry! Kosiarkę? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Dopsz, Kochani... Uciekam do domku.... Do jutra... Paaaaaaaaaaaa Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No! I to taki dobry! Kosiarkę? :evil_lol: Taaaaaaaaaaaa solidną spalinówkę z napędem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Już lepiej się nie depilujcie, bo zamiast jak Ptasiory, będziecie wyglądały jak kury rosołowe :D Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Już lepiej się nie depilujcie, bo zamiast jak Ptasiory, będziecie wyglądały jak kury rosołowe :DBosszzzzzz Menrzuś ty to masz pomysły:evil_lol: A wejdz sobie na administracje jest nowy rewelacyjnysposób na Dogo! mnie na razie dziala:multi: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No co? Nieprawda? :DI tak za chwilę muszę zmykać Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No co? Nieprawda? :DI tak za chwilę muszę zmykać NIE!:diabloti: No przecież dopiero przyszedłeś:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):NIE!:diabloti: No przecież dopiero przyszedłeś:crazyeye: Prawda w oczy kole :eviltong::diabloti:.... to byłby widok.... :roflt: A tak wskoczyłem z ciekawości :roll: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Prawda w oczy kole :eviltong::diabloti:.... to byłby widok.... :roflt:Jak widok, kury rosłowe powinny być tłuste a my z Iza trzymamy linię- O!:p Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witaj Izunia:loveu::loveu::loveu::loveu: Oć kaffci ci dam Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Taaaaaaaaaaaa solidną spalinówkę z napędem:evil_lol: I zmiennymi nożami :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Już lepiej się nie depilujcie, bo zamiast jak Ptasiory, będziecie wyglądały jak kury rosołowe :D No soooooooooo Ty! :crazyeye: apple napisał(a):Jak widok, kury rosłowe powinny być tłuste a my z Iza trzymamy linię- O!:p O! :loveu: apple napisał(a):Witaj Izunia:loveu::loveu::loveu::loveu: Oć kaffci ci dam Cześć Jabłuszko! Dzięki za kaffff :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Chyba ktoś zaspał, niesadzisz?:razz: Sądzę, sądzę... Ty! A może tak się poranił, że zabandażowanymi paluchami nie potrafi w klawiuaturę postukać... :shake: Biedny Menrzuś! :placz: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Sądzę, sądzę... Ty! A może tak się poranił, że zabandażowanymi paluchami nie potrafi w klawiuaturę postukać... :shake: Biedny Menrzuś! :placz:No może, może, qurde trzeba w meliskę Menrzusiowi zainwestować bo się chłopak całkiem wykonczy, a szkoda by troche było:roll::evil_lol: Dobra Izunia ja musze leciec bo dzisiaj cały harmonogram dnia wziął w łeb gdyż, iż:evil_lol: moje dzieci wstało o 4,45 i tera musze wszystko zreorganizować:roll: No to spadam na zakupy- Buziam obecnych:loveu: i nieobecnych:loveu: i lece papa:hand::loveu: Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Nikt nie zaspał - ryrałem od samego rana ;) Nie napisałem "tłuste kury rosołowe" :eviltong:....a że rosołowe, to w znaczeniu obskubane :p A że linię trzymacie, to rozumiem - po takich elektrowstrząsach to na jedzenie zapewnie ochota przechodzi :evil_lol: Przyjemnego dzionka - i pogody takiej jak u mnie :multi: Quote
Recommended Posts