Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No to chyba się cuś polepszyło - jestem wpuszczony :multi: (ale nie w maliny:lol:) Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No to chyba się cuś polepszyło - jestem wpuszczony :multi: (ale nie w maliny:lol:)Oby zobaczymy jak pójde do pracy:cool1: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Oby zobaczymy jak pójde do pracy:cool1: ale przecież wiesz jak boczną furtką wejść :razz: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):ale przecież wiesz jak boczną furtką wejść :razz: No już teraz wiem ale mój pracowy kompek robi mi ostatnio na złość i aż się boję co dzisiaj wymyśli:cool1: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):No już teraz wiem ale mój pracowy kompek robi mi ostatnio na złość i aż się boję co dzisiaj wymyśli:cool1: Jak ja byłbym szefem, to też bym zobaczył gdzie w pracy po necie ganiasz i kłódkę na ten adres nałożył :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak ja byłbym szefem, to też bym zobaczył gdzie w pracy po necie ganiasz i kłódkę na ten adres nałożył :eviltong::evil_lol:Nie?:crazyeye: Ale jesteś:roll: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Nie?:crazyeye: Ale jesteś:roll: Dużo szefów tak robi (przecież sobie bym takiego świństwa nie zrobił, wyłączając Ciebie :razz:) Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Dużo szefów tak robi (przecież sobie bym takiego świństwa nie zrobił, wyłączając Ciebie :razz:)No ja myslę, co bys ty bez tych porannych klikań zrobił;):evil_lol: Bez japkowej to jak bez powietrza:eviltong: Ma się tą skromność wrodzoną:B-fly: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):No ja myslę, co bys ty bez tych porannych klikań zrobił;):evil_lol: Bez japkowej to jak bez powietrza:eviltong: Ma się tą skromność wrodzoną:B-fly: Sam nie wiem jak ja doczekałem do sklikania się z Tobą - 1,5 roku na Dogomanii normalnie były stracone :evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Sam nie wiem jak ja doczekałem do sklikania się z Tobą - 1,5 roku na Dogomanii normalnie były stracone :evil_lol: WIEM!:grins: Ale nic się nie martw - nadrobimy;):evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):WIEM!:grins: Ale nic się nie martw - nadrobimy;):evil_lol: O kurka - ciekawie to brzmi :razz: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):O kurka - ciekawie to brzmi :razz:Co? No jak brzmi:roll:.....zupełnie normalnie jak dla mnie:roll:, no ale to jeszcze w sumie nic nie znaczy, więc do rzeczy co miałeś na myśli mówiąc -"ciekawie"?:razz: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Co? No jak brzmi:roll:.....zupełnie normalnie jak dla mnie:roll:, no ale to jeszcze w sumie nic nie znaczy, więc do rzeczy co miałeś na myśli mówiąc -"ciekawie"?:razz: :siara:....... a co ja będę myśli uzewnętrzniał :eviltong: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a)::siara:....... a co ja będę myśli uzewnętrzniał :eviltong:nie to nie bzzzzy łaski:roll: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):nie to nie bzzzzy łaski:roll: ..... ale jak ten bzzzzzzzz pięknie pachnie?......mmmmmmmmmmmm:evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):..... ale jak ten bzzzzzzzz pięknie pachnie?......mmmmmmmmmmmm:evil_lol:ty mnie tu okóf nie mydlij:diabloti: jakimis pachnidłami:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):ty mnie tu okóf nie mydlij:diabloti: jakimis pachnidłami:evil_lol: no jakbym śmiał Ci oka mydlić :shake:......ale bzzz to taki przyjemny kwiatek :razz: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ooooooo ..... Izunia :multi:...... jakże miło widzieć twoją zieleń oka :razz: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cześć Gadułki! Wróciłam od veta :-( Avanti ma znów zespół przedsionkowy (odpowiednik ludzkiego wylewu)... Cała lewa strona pyska sparaliżowana, niedowład lewej przedniej łapy, tylna też odmawia mu współpracy... Oczopląs... :-( Niuniek jest przerażony. Jak chodzi, to się przewraca... Potyka się o własne łapki... :-( Dostał zastrzyki: antybiotyk, wit. B12, steryd, którego nie powinien dostać, ale vet nie miał wyboru (podanie sterydu przy tak dużej niedoczynności może spowodować zatrzymanie pracy nerek...) Poprawa powinna mieć miejsce od 5 do 10 dni. Ja muszę wykonywać mu w domu zastrzyki- B12 + antybiotyk... Rokowania: średnio dobre. Jeśli mu przejdzie, to będzie dobrze... Ale równie dobrze może mu się paraliż pogłębić... WQtedy będzie wiadomo, że przyczyną wylewu jest prawdopodobnie rozwijający się guz... :-( Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 I cóż tu napisać....... :glaszcze: będe kciuki za bidaka trzymać:-( Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):I cóż tu napisać....... :glaszcze: będe kciuki za bidaka trzymać:-( Mnie te jego choróbska wykańczają :placz: Nie mogę patrzeć na bidaka.... Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mnie te jego choróbska wykańczają :placz: Nie mogę patrzeć na bidaka.... ....a trzeba. Chyba teraz ze strachu jeszcze bardziej się garnie do ludzi. Biedak. jak Argon był chory,to cały czas był przy mnie i tymi oczyskami mówił: "Napraw mnie". A tu się jest takim bezradnym i nawet nie ma jak tego jemu wytłumaczyć - zostaje tylko pieszczota i ciepłe słówka do ucha :shake: Czymnij się Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):....a trzeba. Chyba teraz ze strachu jeszcze bardziej się garnie do ludzi. Biedak. jak Argon był chory,to cały czas był przy mnie i tymi oczyskami mówił: "Napraw mnie". A tu się jest takim bezradnym i nawet nie ma jak tego jemu wytłumaczyć - zostaje tylko pieszczota i ciepłe słówka do ucha :shake: Czymnij się Najgorsze jest to, że on nie powie: boli mnie... A ja wiem, że go boli... :placz: Quote
Menrzuś Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Najgorsze jest to, że on nie powie: boli mnie... A ja wiem, że go boli... :placz: Argona jak boli, to widać - pałąka robi.....jak go skóra znowu swędzi z alergi, to przyjdzie i mordką pokarze gdzie drapać.....jak chce pić na spacerku, to podejdzie do plecaka i stuknie go mordką (w środku jest micha i butelka wody)....jak chce zabawkę, to stanie przed szafką.... jak chce wyjść, to przede mną sie rozciąga.....jak jest głodny to micha lata..... Ma 3,5 roku i jakoś się juz dogadujemy Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Argona jak boli, to widać - pałąka robi.....jak go skóra znowu swędzi z alergi, to przyjdzie i mordką pokarze gdzie drapać.....jak chce pić na spacerku, to podejdzie do plecaka i stuknie go mordką (w środku jest micha i butelka wody)....jak chce zabawkę, to stanie przed szafką.... jak chce wyjść, to przede mną sie rozciąga.....jak jest głodny to micha lata..... Ma 3,5 roku i jakoś się juz dogadujemy Ja z Avantim dogaduję się od 10 lat... I chciałabym jeszcze parę lat z nim gadać... Przed chwilą dzwonił mój TZ... Jest z Niuniem na spacerze... Podobno strasznie nim rzuca :placz: Robił koopę, to prawie w niej usiadł... Przy sikanie z łapą w górze się przewraca :placz: Quote
Recommended Posts