Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='apple']No coś ty odkąd nie mogę wejść na Dogo nie mam czym się zmęczyć:evil_lol: No lece papapa:hand: I miłego dnia:loveu: Papa! :hand: Miłego dzionka z Alutką! [quote name='Menrzuś']Może dzisiaj zadziała :p Miłego :bye: A Ty gdzie uciekasz? Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a): A Ty gdzie uciekasz? Przecież Jabłkowej tylko machałem :eviltong:......:razz: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież Jabłkowej tylko machałem :eviltong:......:razz: No. To dobrze.... Ale ja muszę iść... Znowu! Wrócę coś koło południa. Będziesz? :cool3: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No. To dobrze.... Ale ja muszę iść... Znowu! Wrócę coś koło południa. Będziesz? :cool3: Ja też śmigam na spacerek, ale jak przyjdę to będę wypatrywał zielonego oczka :razz: No i oczywiście jak dogo nie będzie się buntować Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też śmigam na spacerek, ale jak przyjdę to będę wypatrywał zielonego oczka :razz: No i oczywiście jak dogo nie będzie się buntować Masz zielone oczko!~Masz zielone oczko! Widzę! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Masz zielone oczko!~Masz zielone oczko! Widzę! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Jakoś tak lepiej się pisze jak się widzi oczko rozmówcy......te tajniaki zawsze są podejrzane :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakoś tak lepiej się pisze jak się widzi oczko rozmówcy......te tajniaki zawsze są podejrzane :evil_lol: hihihihihihi! Oć tajniaku! Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):hihihihihihi! Oć tajniaku! Mła nie jest tajniakiem :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Mła nie jest tajniakiem :eviltong: Jak to nie? A kto tajniakował z pluszakami? Wiez co, Menrzusiu? Powiem Ci w tajemnicy, że wszystkie My uważamy, że jesteś, hmmmmmmm... Jakby to powiedzieć? Kochany? I superaśny? I bardzo to miłe, że sprawiasz nam takie niespodzianki... No, nie nam- naszym dzieciakom... Ale nam też! I za to Cię wszystkie koffffffffffffffffffamy baaaaaaaaaaardzo mocno! :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jak to nie? A kto tajniakował z pluszakami? Wiez co, Menrzusiu? Powiem Ci w tajemnicy, że wszystkie My uważamy, że jesteś, hmmmmmmm... Jakby to powiedzieć? Kochany? I superaśny? I bardzo to miłe, że sprawiasz nam takie niespodzianki... No, nie nam- naszym dzieciakom... Ale nam też! I za to Cię wszystkie koffffffffffffffffffamy baaaaaaaaaaardzo mocno! :loveu: Wow......:oops: Robienie przyjemności Wam to, że tak powiem, nasza powinność ;) A z drugiej strony - Tobie miło, mi też, Zuzia czy Avanti też coś mają....no i jeszcze boksie. Same przyjemności :loveu: Ale juz dosyć kicenia - nie dla medali to było ;) Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Trzeba się zabrać za sprzątanie, bo jeszcze się nie wyrobię i Alfa da mi popalić :shake: :kiss_2::hand: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Trzeba się zabrać za sprzątanie, bo jeszcze się nie wyrobię i Alfa da mi popalić :shake: :kiss_2::hand: :loveu: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Skoro nikogo nie ma.... i nikt mnie nie kocha... idę sobie... :-( Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Skoro nikogo nie ma.... i nikt mnie nie kocha... idę sobie... :-( To dogomania nas nie kocha, bo kładzie kłody pod nogi.....albo raczej nie daje się zalogować :placz: Quote
apple Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Skoro nikogo nie ma.... i nikt mnie nie kocha... idę sobie... :-( Menrzuś napisał(a):To dogomania nas nie kocha, bo kładzie kłody pod nogi.....albo raczej nie daje się zalogować :placz: :placz::placz::placz::placz: A tak chciałam być:placz::placz::placz::placz: Teraz jestem a was nie ma:placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Nie wiem, czy to się sprawdzi, ale po paru próbach bezskutecznego wejścia no dogo, włączyłam proxy i od razu się zalogowałam... Niestety w pracy nie mogę zrobić tego samego... Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 apple napisał(a)::placz::placz::placz::placz: A tak chciałam być:placz::placz::placz::placz: Teraz jestem a was nie ma:placz::placz::placz: A teraz je jestem, a Was nie ma!!! :placz: To dogo doprowadzi mnie do pasji :angryy: Quote
apple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Czeee Izuś to ja samotne japuszko, opuszczone przez wszystkich:-( Quote
Menrzuś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Oh....Kobiełki - Wy to jesteście dwie, a ja to całkiem samiusieńki :placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Czeee Izuś to ja samotne japuszko, opuszczone przez wszystkich:-( Cześć Kofana! Nie pakaj! Oć, przytulę Cię...:calus: Menrzuś napisał(a):Oh....Kobiełki - Wy to jesteście dwie, a ja to całkiem samiusieńki :placz: Ty też nie pakaj... tuuuuuuuuuulimyyyyyy :calus: Fuga*** napisał(a):witamy się i pozdrawiamy :-) Cześć Fuga! :loveu: Medorowa napisał(a):Witajcie:loveu::loveu: Cześć Medorowa, króliczku z Playboya ;) Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Przybiegłam co sił w palcach:evil_lol: Witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Przybiegłam co sił w palcach:evil_lol: Witaj:loveu::loveu::loveu: A co? alutka śpi, że na palcach biegasz??? :roll:;) Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A co? alutka śpi, że na palcach biegasz??? :roll:;) Nie Alutka starym zwyczajem oglada RYB:evil_lol: Quote
Recommended Posts