apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 IZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: Czekam:razz::diabloti: nie chowaj się:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple']IZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: Czekam:razz::diabloti: nie chowaj się:evil_lol: Myślisz, że taka zaryrana jest? Izuś - chodź do nas :razz: Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz, że taka zaryrana jest? Izuś - chodź do nas :razz:Wydygała:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple']Wydygała:evil_lol: .... i teraz siedzi po nocy na wrzucie :evil_lol: Quote
apple Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Menrzuś'].... i teraz siedzi po nocy na wrzucie :evil_lol:Buhahahahahahahaha myślisz że walczy z filemem, no jak by to była prawda to normalnie dumna bym z niej była .....ale to zbyt piekne żeby było prawdziwe:evil_lol: Czeee Iza, oc do nas, no oć nie bojaja, tęsknię:-( Quote
Iza i Avanti Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='apple']IZAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: Czekam:razz::diabloti: nie chowaj się:evil_lol: Nie chwam się! nie mogłam wczoraj wejść na dogo... :placz: [quote name='Menrzuś']Myślisz, że taka zaryrana jest? Izuś - chodź do nas :razz: Cały dzień mnie nie wpuszczało... :angryy: [quote name='apple']Wydygała:evil_lol: Kó...icy dostawałam :angryy: [quote name='Menrzuś'].... i teraz siedzi po nocy na wrzucie :evil_lol: hmmmmmmmmmmm... A co to wrzuta? ;) [quote name='apple']Buhahahahahahahaha myślisz że walczy z filemem, no jak by to była prawda to normalnie dumna bym z niej była .....ale to zbyt piekne żeby było prawdziwe:evil_lol: Czeee Iza, oc do nas, no oć nie bojaja, tęsknię:-( Jestem! W końcu weszłam! :loveu: Alem się stęskniła! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wiecie co? To ja se stąd idę! Pf! Normalnie przychodzę, chodzę, odwiedzam, a tu nikogo! Pf! Pa! Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wiecie co? To ja se stąd idę! Pf! Normalnie przychodzę, chodzę, odwiedzam, a tu nikogo! Pf! Pa! Nie idź nie idz Ja jestem:multi: Stęskniona jak jasny gwint:evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wiecie co? To ja se stąd idę! Pf! Normalnie przychodzę, chodzę, odwiedzam, a tu nikogo! Pf! Pa! [quote name='apple'] Nie idź nie idz Ja jestem:multi: Stęskniona jak jasny gwint:evil_lol::loveu: Ja też :multi: ja też juz jestem :multi:........nareszcie:loveu: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też :multi: ja też juz jestem :multi:........nareszcie:loveu: Menrzuś - NARESZCIE:multi: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Menrzuś - NARESZCIE:multi: Jak ja się cieszę :multi:.....kiedy to wreszcie się skończy, bo dla nałogowca jest to chorernie frustrujące :shake: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='apple'] Nie idź nie idz Ja jestem:multi: Stęskniona jak jasny gwint:evil_lol::loveu: Muuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: [quote name='Menrzuś']Ja też :multi: ja też juz jestem :multi:........nareszcie:loveu: Ale fajnie! :p [quote name='apple']Menrzuś - NARESZCIE:multi: KOFFFFFFFFFFFFFFFF WAS! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak ja się cieszę :multi:.....kiedy to wreszcie się skończy, bo dla nałogowca jest to chorernie frustrujące :shake: Ja to już deprechę zaczęłam łapać :placz: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak ja się cieszę :multi:.....kiedy to wreszcie się skończy, bo dla nałogowca jest to chorernie frustrujące :shake:Zgadzam się, na dłuższą mete to mnie zabije:roll: Na śmierć normalnie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='apple']My cię TYŻ jak cholera:loveu: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Ale fajnie! :p KOFFFFFFFFFFFFFFFF WAS! :loveu:My cię TYŻ jak cholera:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Eeeeeeech......ale się ciepło zrobiło :loveu:.......chorera :diabloti: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeeeeech......ale się ciepło zrobiło :loveu:.......chorera :diabloti:Nooooooooooo....................plaża normalnie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Nooooooooooo....................plaża normalnie:loveu: Malediwy! Kochani! muszę Was opuscić... niestety.... Trza pańszczyźnianę odbębnić... Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Malediwy! Kochani! muszę Was opuscić... niestety.... Trza pańszczyźnianę odbębnić... No trudno. Ale wróć do nas jak odrobisz tą pańszczyznę:evil_lol: Ja też bede uciekać, Ala juz woła AM:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']No trudno. Ale wróć do nas jak odrobisz tą pańszczyznę:evil_lol: Ja też bede uciekać, Ala juz woła AM:loveu: No to narazie......i żeby nam dogo sprzyjało :loveu: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']No to narazie......i żeby nam dogo sprzyjało :loveu:Oj tak......:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Oj tak......:loveu: :calus:.....czym się i nie przepracuj się ;) Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Menrzuś']:calus:.....czym się i nie przepracuj się ;)No coś ty odkąd nie mogę wejść na Dogo nie mam czym się zmęczyć:evil_lol: No lece papapa:hand: I miłego dnia:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']No coś ty odkąd nie mogę wejść na Dogo nie mam czym się zmęczyć:evil_lol: No lece papapa:hand: I miłego dnia:loveu: Może dzisiaj zadziała :p Miłego :bye: Quote
Recommended Posts