Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Oj a ty juz masz katastroficzne myśli:evil_lol: Ja się nie dam nie wiem jak ty:diabloti:

Ja już pieluchę zakładam, bo ze strachu różne rzeczy można zrobić :roll:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja już pieluchę zakładam, bo ze strachu różne rzeczy można zrobić :roll:Aż tak się boisz:crazyeye: Nie bojaj ja cię obronie:lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - już ja tam znam Waszą solidarność czegoś tam :evil_lol:Jajników?:diabloti:

Wy mężczyźni się z tego wyśmiewacie bo po prostu zazraszczacie że nie macie jajników:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Jajników?:diabloti:

Wy mężczyźni się z tego wyśmiewacie bo po prostu zazraszczacie że nie macie jajników:evil_lol:
Ja nic nie zraszam :eviltong:

Posted

Przerywnik gadania:diabloti::diabloti::diabloti:

Ja przyszłam powiedzieć Dzień Dobry
przyszłam , no bo dawno już nie byłam i pewno bardzo tęsknicie:roll::loveu::evil_lol:

Więc pozdrawiamy Was z Dikim i Bonkiem serdecznie:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja nic nie zraszam :eviltong:
Nie:crazyeye: zepsułeś się?:diabloti:

A tak poza tym to ty mnie nie łap za słówka - literówka mi się wdała a ty mi tu wyśmiewasz się:roll:

Posted

[quote name='apple']Nie:crazyeye: zepsułeś się?:diabloti:

A tak poza tym to ty mnie nie łap za słówka - literówka mi się wdała a ty mi tu wyśmiewasz się:roll:

No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!:

:diabloti:Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='apple']Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong:

No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy:

Posted

[quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy:
Oj jaki ty strachliwy jesteś:cool1:, nie bój nic przeca mowię ze oswojony ten modek a poza tym to typ peplająco-kawkujacy:loveu:

Posted

[quote name='apple']Oj jaki ty strachliwy jesteś:cool1:, nie bój nic przeca mowię ze oswojony ten modek a poza tym to typ peplająco-kawkujacy:loveu:

Ale w razie cuś, to piersią mnie osłoń :roll:

Posted

[quote name='bonita']Przerywnik gadania:diabloti::diabloti::diabloti:

Ja przyszłam powiedzieć Dzień Dobry
przyszłam , no bo dawno już nie byłam i pewno bardzo tęsknicie:roll::loveu::evil_lol:

Więc pozdrawiamy Was z Dikim i Bonkiem serdecznie:loveu:

Cześć Kochana! Dawno cię nie widziałam! :loveu:

[quote name='Menrzuś']No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!:

:diabloti:

Się nier dygaj :lol:

[quote name='apple']Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong:

Taka nasza Modka! :loveu:

[quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy:

A ja między wierszami wyczytałam coś innego :p

[quote name='apple']Spoko jakby co to cię osłonie;)

Iza przyszłam na film:grins::diabloti:

Jaki vfilm? :crazyeye: Fabularny?

Posted

[quote name='Menrzuś']Mnie też chorera brała z niecierpliwości, ale już się przyzwyczaiłem ;)

[quote name='Iza i Avanti']................:diabloti:..................

[quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja Ci nie popuszczę, alfa alfie nie daruje:diabloti:

Dawa ten filmik:mad: Bo juz zapomniałam jak Zuzia wygląda:cool1:

Posted

[quote name='apple']ja Ci nie popuszczę, alfa alfie nie daruje:diabloti:

Dawa ten filmik:mad: Bo juz zapomniałam jak Zuzia wygląda:cool1:

Absolutnie popieram :p