Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Oj a ty juz masz katastroficzne myśli:evil_lol: Ja się nie dam nie wiem jak ty:diabloti: Ja już pieluchę zakładam, bo ze strachu różne rzeczy można zrobić :roll: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja już pieluchę zakładam, bo ze strachu różne rzeczy można zrobić :roll:Aż tak się boisz:crazyeye: Nie bojaj ja cię obronie:lol: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Aż tak się boisz:crazyeye: Nie bojaj ja cię obronie:lol: Dobra, dobra - już ja tam znam Waszą solidarność czegoś tam :evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - już ja tam znam Waszą solidarność czegoś tam :evil_lol:Jajników?:diabloti: Wy mężczyźni się z tego wyśmiewacie bo po prostu zazraszczacie że nie macie jajników:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Jajników?:diabloti: Wy mężczyźni się z tego wyśmiewacie bo po prostu zazraszczacie że nie macie jajników:evil_lol: Ja nic nie zraszam :eviltong: Quote
bonita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Przerywnik gadania:diabloti::diabloti::diabloti: Ja przyszłam powiedzieć Dzień Dobry przyszłam , no bo dawno już nie byłam i pewno bardzo tęsknicie:roll::loveu::evil_lol: Więc pozdrawiamy Was z Dikim i Bonkiem serdecznie:loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja nic nie zraszam :eviltong: Nie:crazyeye: zepsułeś się?:diabloti: A tak poza tym to ty mnie nie łap za słówka - literówka mi się wdała a ty mi tu wyśmiewasz się:roll: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Nie:crazyeye: zepsułeś się?:diabloti: A tak poza tym to ty mnie nie łap za słówka - literówka mi się wdała a ty mi tu wyśmiewasz się:roll: No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!: :diabloti: Quote
apple Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!: :diabloti:Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='apple']Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong: No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy: Quote
apple Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy: Oj jaki ty strachliwy jesteś:cool1:, nie bój nic przeca mowię ze oswojony ten modek a poza tym to typ peplająco-kawkujacy:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='apple']Oj jaki ty strachliwy jesteś:cool1:, nie bój nic przeca mowię ze oswojony ten modek a poza tym to typ peplająco-kawkujacy:loveu: Ale w razie cuś, to piersią mnie osłoń :roll: Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale w razie cuś, to piersią mnie osłoń :roll:Spoko jakby co to cię osłonie;) Iza przyszłam na film:grins::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='bonita']Przerywnik gadania:diabloti::diabloti::diabloti: Ja przyszłam powiedzieć Dzień Dobry przyszłam , no bo dawno już nie byłam i pewno bardzo tęsknicie:roll::loveu::evil_lol: Więc pozdrawiamy Was z Dikim i Bonkiem serdecznie:loveu: Cześć Kochana! Dawno cię nie widziałam! :loveu: [quote name='Menrzuś']No i musiało się tak skończyć - modka na horyzoncie :shocked!: :diabloti: Się nier dygaj :lol: [quote name='apple']Eeeeee tam taka modka, zaprzyjkaźniona i oswojona:loveu::evil_lol::eviltong: Taka nasza Modka! :loveu: [quote name='Menrzuś']No ja tam nie wiem - wyraźnie między wierszami widzę: "Zamknijcie japy, przekupy jedne - to przez to paplanie dogo się zawiesza" :crazyeye::nerwy: A ja między wierszami wyczytałam coś innego :p [quote name='apple']Spoko jakby co to cię osłonie;) Iza przyszłam na film:grins::diabloti: Jaki vfilm? :crazyeye: Fabularny? Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Jaki vfilm? :crazyeye: Fabularny?Ty mnie tu nie czaruj, DAWAJ! Czekałam caaaały weekend :mad: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='apple']Ty mnie tu nie czaruj, DAWAJ! Czekałam caaaały weekend :mad: Przecież mówiłem, że to potrwa :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież mówiłem, że to potrwa :eviltong: ................:diabloti:.................. Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):................:diabloti:.................. Mnie też chorera brała z niecierpliwości, ale już się przyzwyczaiłem ;) Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Mnie też chorera brała z niecierpliwości, ale już się przyzwyczaiłem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....bo cóż innego mi zostało? Z Alfami się nie wyyyyyygra :shake: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Menrzuś napisał(a):.....bo cóż innego mi zostało? Z Alfami się nie wyyyyyygra :shake: :loveu: hihihihihihi... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Mnie też chorera brała z niecierpliwości, ale już się przyzwyczaiłem ;) [quote name='Iza i Avanti']................:diabloti:.................. [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja Ci nie popuszczę, alfa alfie nie daruje:diabloti: Dawa ten filmik:mad: Bo juz zapomniałam jak Zuzia wygląda:cool1: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):hihihihihihi... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Ohy i achy ....... :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='apple']ja Ci nie popuszczę, alfa alfie nie daruje:diabloti: Dawa ten filmik:mad: Bo juz zapomniałam jak Zuzia wygląda:cool1: Absolutnie popieram :p Quote
Recommended Posts