apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Menrzuś napisał(a):to ja rozdmuch uję chmury :razz:No coś się obijasz:mad: bo znowu coś nadciąga, dmuchaj mocniej Menrzusiu:roll: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):No coś się obijasz:mad: bo znowu coś nadciąga, dmuchaj mocniej Menrzusiu:roll: przecież wichury chyba nie chcesz :lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Menrzuś napisał(a):przecież wichury chyba nie chcesz :lol:Wichury nie ale trochę mocniej moze powiać, nie mam nic przeciwko:evil_lol: Dobra spadam - papapa:hand: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):Wichury nie ale trochę mocniej moze powiać, nie mam nic przeciwko:evil_lol: Dobra spadam - papapa:hand: Już dmę :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Już dmę :evil_lol: Tak wczoraj dmiłeś, że nam "przydmiłeś" śliczne słoneczko! Witam Was wszystkich cieplutko! Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tak wczoraj dmiłeś, że nam "przydmiłeś" śliczne słoneczko! Witam Was wszystkich cieplutko! CZeeeeeeeekam i czekam i czekam:roll: Witaj Izaśka:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 apple napisał(a):CZeeeeeeeekam i czekam i czekam:roll: Witaj Izaśka:loveu: Na co czekasz? :crazyeye: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Na co czekasz? :crazyeye:Ty nie rżnij jarząbka :mad: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 apple napisał(a):Ty nie rżnij jarząbka :mad: aaaaaaaaaaaaaa... No ale jak ja mam tu filmik wstawić? Co? :roll: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):aaaaaaaaaaaaaa... No ale jak ja mam tu filmik wstawić? Co? :roll:No tak jak zdjęcia, wstawiasz go na imageshack albo fotosik albo inne cóś i dajesz linka;) Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 apple napisał(a):No tak jak zdjęcia, wstawiasz go na imageshack albo fotosik albo inne cóś i dajesz linka;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p To jeszcze muszę go z kamery zgrać :cool3: Uciekam do roboty! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p To jeszcze muszę go z kamery zgrać :cool3: Uciekam do roboty! PaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNoooo papa ja też zmykam na polko bo tak pieknie za oknem ze aż zal siedzieć przed kompem:loveu: Przyjde jak bede w pracy - no oczywiście jak mnie Dogo wpuści:mad: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No i mnie nie wpuściło bo jestem dopiero dzisiaj, nie wiem co jest grane ale od poniedziałku nie moge się po południu zalogować i już mnie to powoli denerwuje:cool1: Witaj Izunia:loveu: widzę że cię nie ma, mam nadzieję że nie masz problemów z logowaniem:roll: No a Manrzuś chyba ma bo go tez nie ma od wczoraj:roll::placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='apple']No i mnie nie wpuściło bo jestem dopiero dzisiaj, nie wiem co jest grane ale od poniedziałku nie moge się po południu zalogować i już mnie to powoli denerwuje:cool1: Witaj Izunia:loveu: widzę że cię nie ma, mam nadzieję że nie masz problemów z logowaniem:roll: No a Manrzuś chyba ma bo go tez nie ma od wczoraj:roll::placz: To co się dzieje popołudniami jest niemożliwe!!! :angryy: Jestem teraz, bo nie wiem co będzie później :cool3: Buziam Was wszystkich mocno! :loveu: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Udało mi sie, jestem na Dogo od 5 min i jescze mnie nie wywaliło, myslicie że juz jest ok?:roll: Quote
Menrzuś Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Tak wczoraj dmiłeś, że nam "przydmiłeś" śliczne słoneczko! Witam Was wszystkich cieplutko! No widzisz? Dla Was prawie wszystko :razz: [quote name='Iza i Avanti']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p To jeszcze muszę go z kamery zgrać :cool3: Uciekam do roboty! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to jeszcze tydzień poczekamy :evil_lol: [quote name='apple']Udało mi sie, jestem na Dogo od 5 min i jescze mnie nie wywaliło, myslicie że juz jest ok?:roll: Oby, bo inaczej ogłosze strajk ostrzegawczy :shake: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] Oby, bo inaczej ogłosze strajk ostrzegawczy :shake:No to ja się na to piszę, obiema rękami:lol: IZOLDA OĆ NA RAZIE DOGO ŚMIGA:razz: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']No to ja się na to piszę, obiema rękami:lol: IZOLDA OĆ NA RAZIE DOGO ŚMIGA:razz: U Izy pewnie dogo siadło :roll: Jak myślisz....zaczęła już zgrywać z kamerki?:razz: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']U Izy pewnie dogo siadło :roll: eeeeeeeeeeeeee?:roll: Jak myślisz....zaczęła już zgrywać z kamerki?:razz: Buhahahahahahaaa:roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaaa:roflt::roflt::roflt: Też tak myślę :roflt:...... goopie pytanie :evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Też tak myślę :roflt:...... goopie pytanie :evil_lol:Bardzo głoopie ale jakie zabawne:roflt: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Bardzo głoopie ale jakie zabawne:roflt: ....i do tego jakie motywujące - cały weekend będzie ryrać, żeby zgrać :evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']....i do tego jakie motywujące - cały weekend będzie ryrać, żeby zgrać :evil_lol: Izie trzeba wjechac na ambicję, wiem, znam to skądś:diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Izie trzeba wjechac na ambicję, wiem, znam to skądś:diabloti: Jestem ciekawy na co Iza wjedzie na nas :crazyeye: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Jestem ciekawy na co Iza wjedzie na nas :crazyeye:Oj a ty juz masz katastroficzne myśli:evil_lol: Ja się nie dam nie wiem jak ty:diabloti: Quote
Recommended Posts