Menrzuś Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='apple']Ty mnie tu nie czaruj - dawaj te filmiki:mad: bo jeszcze nie uwierze ze Zuzia rok skonczyła:evil_lol: No to ja ciebie tyz cmoknę:loveu: ...... i jeszcze aaaach zapomniałaś :eviltong: To na beszczelnego nazywa się "na zimny łokieć"? :razz: :kiss_2: a kto Ci gwizdnął banerka?:crazyeye::mad: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):...... i jeszcze aaaach zapomniałaś :eviltong: No sooo tyyy:eviltong:- aaaaaach:evil_lol: To na beszczelnego nazywa się "na zimny łokieć"? :razz: :kiss_2: A ty skąd wiesz:razz: a kto Ci gwizdnął banerka?:crazyeye::mad:Jak to ktoś mi gwizdnął mam banerek:roll: Mam prawda?:roll: Cześć Iza:loveu: Nadal czekam na filmiki, no i co, zdaje się ze sobie poczekam:roll: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Jak to ktoś mi gwizdnął mam banerek:roll: Mam prawda?:roll: Cześć Iza:loveu: Nadal czekam na filmiki, no i co, zdaje się ze sobie poczekam:roll: Skąd wiem? - kobieca intuicja :evil_lol: No gwizdnął, ale oddał póżniej. Witanko Iza :multi:....... jak tam Ci było bez nas? :razz: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Skąd wiem? - kobieca intuicja :evil_lol: Buahahahahaha:evil_lol: No gwizdnął, ale oddał póżniej. No co to ma być, co to za pożyczaństwo bez mojej zgody:mad: Witanko Iza :multi:....... jak tam Ci było bez nas? :razz:No własnie, bardzo teskniłaś? Chyba nie bo juz by tu była:roll: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):No własnie, bardzo teskniłaś? Chyba nie bo juz by tu była:roll: Myślisz, że zapomniało się Jej? :crazyeye:........... :placz: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Myślisz, że zapomniało się Jej? :crazyeye:........... :placz: Noooo na to wyglada:placz: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Noooo na to wyglada:placz: A może jeszcze nie wróciło się Jej z tej wielkiej wsi? Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):A może jeszcze nie wróciło się Jej z tej wielkiej wsi? To gdzie ta wielka wies:crazyeye: No co ty......a praca? Nieeeeee:shake: na pewno wróciła, IZaaaaaaaaaaaa:roll: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Izaaaaaaaaaaa.............................:placz: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Izaaaaaaaaaaa.............................:placz:Normalnie olewka::shake: Izaaaaaaaaaaa.............................:placz: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Normalnie olewka::shake: Izaaaaaaaaaaa.............................:placz: Dooooooobra......:obrazic: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Dooooooobra......:obrazic:Uuuuuuuuuuuuuu sztrajk:evil_lol: Bede solidarna, :evil_lol: Dooooooobra......:obrazic: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 apple napisał(a):Uuuuuuuuuuuuuu sztrajk:evil_lol: Bede solidarna, :evil_lol: Dooooooobra......:obrazic: Zobaczymy jak będzie się tłumaczyć :p Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 apple napisał(a):No własnie, bardzo teskniłaś? Chyba nie bo juz by tu była:roll: Bardzo tęskniłam :loveu: Menrzuś napisał(a):Myślisz, że zapomniało się Jej? :crazyeye:........... :placz: Nie zapomniało, nie zapomniało ... Menrzuś napisał(a):A może jeszcze nie wróciło się Jej z tej wielkiej wsi? Wróciłam w niedzierlę :eviltong: apple napisał(a):To gdzie ta wielka wies:crazyeye: No co ty......a praca? Nieeeeee:shake: na pewno wróciła, IZaaaaaaaaaaaa:roll: Menrzuś napisał(a):Izaaaaaaaaaaa.............................:placz: apple napisał(a):Normalnie olewka::shake: Izaaaaaaaaaaa.............................:placz: Żadna olewka, tylko od niedzieli nie mogłam wejść na dogo!!! Menrzuś napisał(a):Dooooooobra......:obrazic: apple napisał(a):Uuuuuuuuuuuuuu sztrajk:evil_lol: Bede solidarna, :evil_lol: Dooooooobra......:obrazic: No co Wy! Rybki moje! Koffffffffffffffani moi! Nie gniewajcie się... :placz: Menrzuś napisał(a):Zobaczymy jak będzie się tłumaczyć :p apple napisał(a):Czekam na wyjaśnienia Kofacie mnie? :-( Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):Czekam na wyjaśnienia zobaczysz - brak neta, ćwiczenia ppoż, ugrzęzła w windzie, cały dzień jeździła autkiem.... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Kofacie mnie? :-( Jak chorera :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 apple napisał(a): Menrzuś napisał(a):Jak chorera :loveu: Uffffffffffffffffffffffffff... :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):Ale zeby nam to było ostatni raz:razz: ..... w tym miesiącu :evil_lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Uffffffffffffffffffffffffff... :loveu:Ale zeby nam to było ostatni raz:razz: Quote
Iza i Avanti Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No i znowu dogo przestwia posty.... Muszę uciekać! Praca czeka! Wrócę.... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No i znowu dogo przestwia posty.... Muszę uciekać! Praca czeka! Wrócę.... MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaNooo ja też sie bede po woli zbierać, słonko się wychyla zza tej czarnej płachty więc może skoczę na zakupy:razz: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 apple napisał(a):Nooo ja też sie bede po woli zbierać, słonko się wychyla zza tej czarnej płachty więc może skoczę na zakupy:razz: to ja rozdmuch uję chmury :razz: Quote
Menrzuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No i znowu dogo przestwia posty.... Muszę uciekać! Praca czeka! Wrócę.... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Tylko nie zaryraj się ...... papa :lol: Quote
Recommended Posts