Iza i Avanti Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiesz....nie znam Twojej mniętkości wewnętrznej :evil_lol:.....ale i tak tej Jendzy się oberwie, jak tylko się pojawi :mad: :diabloti: Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll: To z prania mam przejść w poparcie duchowe? Da sobie radę.....wychowała sobie TZta, to jej pomoże ;) Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie martw się - Jabłkowa żartowała z tą Maupą :loveu:No właśnie to z miłości:loveu: [quote name='Iza i Avanti']A myślisz, że przez to nie mogłam spać? :shake::placz:A nie przez to:-o [quote name='Menrzuś']No wiesz....nie znam Twojej mniętkości wewnętrznej :evil_lol:.....ale i tak tej Jendzy się oberwie, jak tylko się pojawi :mad: :diabloti:No wiesz.....brutal:roll: [quote name='Iza i Avanti']Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll:No fłasnie:roll: [quote name='Menrzuś']To z prania mam przejść w poparcie duchowe? Da sobie radę.....wychowała sobie TZta, to jej pomoże ;):diabloti::diabloti::diabloti: Oświadczam wszem i wobec żem powrócona :multi:przychodze a tu miały być obiecane foty z Zuziowego roczku i co? Koopa:cool1: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='apple']No właśnie to z miłości:loveu: A nie przez to:-o No wiesz.....brutal:roll: No fłasnie:roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Oświadczam wszem i wobec żem powrócona :multi:przychodze a tu miały być obiecane foty z Zuziowego roczku i co? Koopa:cool1: Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol: Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol: Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.......oć zrobimy sciepkę na lepsiejszy, coś bym obejrzała:roll: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.......oć zrobimy sciepkę na lepsiejszy, coś bym obejrzała:roll: to dawaj konto :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol: [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.......oć zrobimy sciepkę na lepsiejszy, coś bym obejrzała:roll: Tera Wam coś powiem: nie mam zdjęć! Mam filmy! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tera Wam coś powiem: nie mam zdjęć! Mam filmy! :evil_lol: Wow...... :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Wow...... :crazyeye: Nie jest to Spielberg czy inni, ale też niezłe! :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie jest to Spielberg czy inni, ale też niezłe! :cool3: No nie mów, że to "Szczęki" były :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):No nie mów, że to "Szczęki" były :crazyeye: .............................:evil_lol:.............................. Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):.............................:evil_lol:.............................. to widzę, że przy stole ostro było :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):to widzę, że przy stole ostro było :evil_lol: Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol: .....a Ty miałaś spokój, bo kamerę trzymałaś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Menrzuś napisał(a):.....a Ty miałaś spokój, bo kamerę trzymałaś :evil_lol: nie bardzo..... Uciekam Menrzusiu! Muszę ciutkę popracować! Wrócę za niedługo! Będziesz? Muuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):nie bardzo..... Uciekam Menrzusiu! Muszę ciutkę popracować! Wrócę za niedługo! Będziesz? Muuuuuuuuuuuuuua Ja też z piesiorkami idę.......gdzieś tam będę krążył :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Witam! Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę. Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację. Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości: • sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku • kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska To suma nawet kilku tysięcy złotych. Wystarczy wejść na poniższy link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597 zarejestrować się i oddać głos na Fundację Boksery w Potrzebie To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!! Quote
Jagoda1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Pozdrawiam wiosennie... Głos oddałam już wcześniej, znajomych zobowiązałam... Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Jagoda* napisał(a):Pozdrawiam wiosennie... Głos oddałam już wcześniej, znajomych zobowiązałam... Czeeeeeeeeeeeść! Już prawie jesteśmy pierwsi... Oby tak dalej Quote
apple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Menrzuś']to dawaj konto :evil_lol:*********************:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Tera Wam coś powiem: nie mam zdjęć! Mam filmy! :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Iza i Avanti']Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol:Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad: Witaj Izuniu:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='apple']*********************:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad: Witaj Izuniu:loveu: Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='apple']*********************:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad: Witaj Izuniu:loveu: jedna cyferka za mało :eviltong: ja to nie śmiałem nawet prosić :oops: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu: No tak.....kto późno przychodzi, ten sobie szkodzi - cmok na popołudnie :p Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Cmok, cmok, cmok! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
apple Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu:Ty mnie tu nie czaruj - dawaj te filmiki:mad: bo jeszcze nie uwierze ze Zuzia rok skonczyła:evil_lol: [quote name='Menrzuś']jedna cyferka za mało :eviltong: Ochhh ochhh ochhh:eviltong: ja to nie śmiałem nawet prosić :oops: Od tego jestem ja- zawsze na beszczelnego:diabloti: No tak.....kto późno przychodzi, ten sobie szkodzi - cmok na popołudnie :pNo to ja ciebie tyz cmoknę:loveu: Quote
Recommended Posts