Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
No wiesz....nie znam Twojej mniętkości wewnętrznej :evil_lol:.....ale i tak tej Jendzy się oberwie, jak tylko się pojawi :mad:

:diabloti:

Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll:

To z prania mam przejść w poparcie duchowe? Da sobie radę.....wychowała sobie TZta, to jej pomoże ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie martw się - Jabłkowa żartowała z tą Maupą :loveu:No właśnie to z miłości:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']A myślisz, że przez to nie mogłam spać? :shake::placz:A nie przez to:-o

[quote name='Menrzuś']No wiesz....nie znam Twojej mniętkości wewnętrznej :evil_lol:.....ale i tak tej Jendzy się oberwie, jak tylko się pojawi :mad:

:diabloti:No wiesz.....brutal:roll:

[quote name='Iza i Avanti']Weź przestań już ją lać! Dziewczyna ma stresa prze imprezą :roll:No fłasnie:roll:

[quote name='Menrzuś']To z prania mam przejść w poparcie duchowe? Da sobie radę.....wychowała sobie TZta, to jej pomoże ;):diabloti::diabloti::diabloti:

Oświadczam wszem i wobec żem powrócona :multi:przychodze a tu miały być obiecane foty z Zuziowego roczku i co? Koopa:cool1:

Posted

[quote name='apple']No właśnie to z miłości:loveu:

A nie przez to:-o

No wiesz.....brutal:roll:

No fłasnie:roll:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Oświadczam wszem i wobec żem powrócona :multi:przychodze a tu miały być obiecane foty z Zuziowego roczku i co? Koopa:cool1:

Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol:
Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.......oć zrobimy sciepkę na lepsiejszy, coś bym obejrzała:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Izie zawsze trzeba około tygodnia na wyjęcie fotek z aparatu - taki wolny program ma :shake::evil_lol:

[quote name='apple']Buhahahahahahahahaha:evil_lol:.......oć zrobimy sciepkę na lepsiejszy, coś bym obejrzała:roll:

Tera Wam coś powiem: nie mam zdjęć! Mam filmy! :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
to widzę, że przy stole ostro było :evil_lol:

Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol:

.....a Ty miałaś spokój, bo kamerę trzymałaś :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
nie bardzo.....

Uciekam Menrzusiu! Muszę ciutkę popracować! Wrócę za niedługo! Będziesz?

Muuuuuuuuuuuuuua

Ja też z piesiorkami idę.......gdzieś tam będę krążył :razz:

Posted

Witam!

Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę.

Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację.
Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości:
• sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
• kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska

To suma nawet kilku tysięcy złotych.

Wystarczy wejść na poniższy link

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597
zarejestrować się i oddać głos na

Fundację Boksery w Potrzebie

To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!!

Posted

[quote name='Menrzuś']to dawaj konto :evil_lol:*********************:diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Tera Wam coś powiem: nie mam zdjęć! Mam filmy! :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Iza i Avanti']Latające Danonki, bokser polujący na balony, dziecko, które chciało koniecznie to, czego nie może, babcie powtarzające: Zuziu- nie wolno, itd, itp :evil_lol:Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad:

Witaj Izuniu:loveu:

Posted

[quote name='apple']*********************:diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad:

Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu:

Posted

[quote name='apple']*********************:diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Oooooooo dawaj chcę to zobaczyć, noooooo dawa dawa dawa:razz::mad:

jedna cyferka za mało :eviltong:

ja to nie śmiałem nawet prosić :oops:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu:

No tak.....kto późno przychodzi, ten sobie szkodzi - cmok na popołudnie :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuua :loveu:Ty mnie tu nie czaruj - dawaj te filmiki:mad: bo jeszcze nie uwierze ze Zuzia rok skonczyła:evil_lol:

[quote name='Menrzuś']jedna cyferka za mało :eviltong:

Ochhh ochhh ochhh:eviltong:

ja to nie śmiałem nawet prosić :oops:

Od tego jestem ja- zawsze na beszczelnego:diabloti:

No tak.....kto późno przychodzi, ten sobie szkodzi - cmok na popołudnie :pNo to ja ciebie tyz cmoknę:loveu: