apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie wydaj wszystkich pieniądzorów :multi: Na razie :loveu: (Izaura - nie mogę :diabloti:)mama sponsorowała:eviltong: Co się śmiejesz z izaury, kultowa postać:roll: [quote name='Iza i Avanti']Ja Wam dam Izaurę!!! Ja tu z sercem na tacy do Was, a Wy mnie od Izaury....:obrazic:No wiesz co to ja cie tu jak wielka gwiazdę a ty mnie fochem:obrazic: [quote name='Menrzuś']Jakie Wam????? :crazyeye: to ta jeNdza walnęła tą zezowatą Izaurą.....ja bardziej romantyczną wersję wybrałem :razz:Czymże jest Izolda bez Tristana a poza tym to chyba nie najlepiej się skonczyło, chyba, tak mi się coś wydaje:roll: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']mama sponsorowała:eviltong: Co się śmiejesz z izaury, kultowa postać:roll: Noooooooooooooooooo :evil_lol: Czymże jest Izolda bez Tristana a poza tym to chyba nie najlepiej się skonczyło, chyba, tak mi się coś wydaje:roll: Ty to musisz tak to spłycać :shake: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']'No dopsz... Udobruchałeś mnie... :multi::multi::loveu: (boszszsz.....ileż to nerwów można stracić.....już mi oko lata :-() Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to musisz tak to spłycać :shake:No jak spłycac jak spłycac poco mi romantyczna miłosć jak się żle kończy:roll: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']No jak spłycac jak spłycac poco mi romantyczna miłosć jak się żle kończy:roll: i dlatego właśnie jest romantyczna.....powiew chusteczki na wietrze..... spływająca łezka.....pognieciona fotografia.....serce na całe płuca...... :razz: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']i dlatego właśnie jest romantyczna.....powiew chusteczki na wietrze..... spływająca łezka.....pognieciona fotografia.....serce na całe płuca...... :razz:nieeeeee:shake: to ja lubie dobre zakończenia:roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):i dlatego właśnie jest romantyczna.....powiew chusteczki na wietrze..... spływająca łezka.....pognieciona fotografia.....serce na całe płuca...... :razz: Serce na całe płuca? :crazyeye: To tak się da? Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Serce na całe płuca? :crazyeye: To tak się da?Widocznie......Menrzuś chyba przezył taka romaticzną miłosć chyba skoro wie że to serce az na całe płuca puchnie:razz: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Serce na całe płuca? :crazyeye: To tak się da? No pewnie, że się da - mi to jeszcze śledzionę mało nie rozerwało :crazyeye: :razz: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No pewnie, że się da - mi to jeszcze śledzionę mało nie rozerwało :crazyeye: :razz: Buhahahahahahahahahahato uwazaj bo to uz niedaleko do....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahato uwazaj bo to uz niedaleko do....:evil_lol: ....żołądka? Tak mi go wyciSło, że jelita ledwo nadążały z wchłanianiem :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahato uwazaj bo to uz niedaleko do....:evil_lol: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']....żołądka? Tak mi go wyciSło, że jelita ledwo nadążały z wchłanianiem :diabloti:Nie:diabloti: Do watroby a jak z watroba źle to :shake::diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr A tobie co:crazyeye: Poco ci ta szabla:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Nie:diabloti: Do watroby a jak z watroba źle to :shake::diabloti: wszystkie kamienie żółciowe też mi wycisnęło - strzelałem nimi jak z kałasznikowa :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='apple']A tobie co:crazyeye: Poco ci ta szabla:crazyeye: Jaka szabla! Mój koń koopę robi :evil_lol: Kochani! Idę do domciu! Wcześniej, bo coś nie najlepiej się czuję! Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Przepracowałaś się? Bidulka :glaszcze: :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jaka szabla! Mój koń koopę robi :evil_lol: Kochani! Idę do domciu! Wcześniej, bo coś nie najlepiej się czuję! Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Pa pa pa pa :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Nie powiem wam co zobaczylam jak zamknełam oczy:evil_lol: ja wiem - dziurkę w gatkach, którą to zrobiły.....eeeeeech :shake: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']wszystkie kamienie żółciowe też mi wycisnęło - strzelałem nimi jak z kałasznikowa :shake:Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Nie powiem wam co zobaczylam jak zamknełam oczy:evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaka szabla! Mój koń koopę robi :evil_lol: Kochani! Idę do domciu! Wcześniej, bo coś nie najlepiej się czuję! Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!Oj bidulka, no ic i kuruj się:loveu: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Spać nie mogę.... Nie martw się - Jabłkowa żartowała z tą Maupą :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie martw się - Jabłkowa żartowała z tą Maupą :loveu: A myślisz, że przez to nie mogłam spać? :shake::placz: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A myślisz, że przez to nie mogłam spać? :shake::placz: No wiesz....nie znam Twojej mniętkości wewnętrznej :evil_lol:.....ale i tak tej Jendzy się oberwie, jak tylko się pojawi :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts