Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 U mnie pogoda ekstra......zawsze jakiś tymczasik można załatwić :razz: Boszsz....jak to się wszystko strasznie czyta :shake: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']U mnie pogoda ekstra......zawsze jakiś tymczasik można załatwić :razz: Taaaaaaak?:diabloti: Czuję się zaproszona:diabloti: Lece...... Boszsz....jak to się wszystko strasznie czyta :shake: No fatalnie.......musiałam odczekać żeby mi posta nie przerzuciło:cool1: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']No fatalnie.......musiałam odczekać żeby mi posta nie przerzuciło:cool1: Chyba z tego pisania teraz nic nie będzie - nie akceptuje mi postów...muli :shake:......będę później :loveu::hand: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba z tego pisania teraz nic nie będzie - nie akceptuje mi postów...muli :shake:......będę później :loveu::hand:No to paaaaa:hand: Ja bede jak zwykle:lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']U mnie pogoda ekstra......zawsze jakiś tymczasik można załatwić :razz: Boszsz....jak to się wszystko strasznie czyta :shake: I już jestem w drodze do Gdańska...... Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] I już jestem w drodze do Gdańska......Dobra zawracaj z tego Gdanska i chodź tu bo jestem tu wiem ze ty tez się czaisz w kącie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] I już jestem w drodze do Gdańska...... Ciebie też nie było na lotnisku :placz::placz: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciebie też nie było na lotnisku :placz::placz:Bo jechałysmy razem:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Dobra zawracaj z tego Gdanska i chodź tu bo jestem tu wiem ze ty tez się czaisz w kącie:evil_lol: Jestem! Byłam w galeriach zaprzyjaźnionych dogomaniaków :loveu: [quote name='Menrzuś']Ciebie też nie było na lotnisku :placz::placz: [quote name='apple']Bo jechałysmy razem:evil_lol: I wylądowałyśmy w Warszawaie :diabloti: Kocham Was Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jestem! Byłam w galeriach zaprzyjaźnionych dogomaniaków :loveu: I wylądowałyśmy w Warszawaie :diabloti: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool1: no tego to juz nie musialaś dodawać:roll: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Kocham Was :multi::multi::cunao::Cool!::bigcool::sweetCyb: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Menrzuś']:multi::multi::cunao::Cool!::bigcool::sweetCyb:jeeeee no:roll: jak ja mu mówię że jest koffany to mi krzyczy że takie rzeczy na pw i mi płonace buxki pokazuje a jak Iza to tu skacze pod niebiosa......................:shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Kochani Moi! Idę do domu... Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kochani Moi! Idę do domu... Papa! MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaLeć leć a ja zostane sama i popilnuje blogaska, co mam innego do roboty:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='apple']jeeeee no:roll: jak ja mu mówię że jest koffany to mi krzyczy że takie rzeczy na pw i mi płonace buxki pokazuje a jak Iza to tu skacze pod niebiosa......................:shake: Ale Iza w liczbie mnogiej mówiła :razz::razz::razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Iza w liczbie mnogiej mówiła :razz::razz::razz: No fłaśnie! :loveu: W liczbie mnogiej! Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale Iza w liczbie mnogiej mówiła :razz::razz::razz: [quote name='Iza i Avanti']No fłaśnie! :loveu: W liczbie mnogiej!Taaaaaaaaaak? No to dobra zostawie se fochy na później:roll: Witaj Izabello ma droga jedyna ma:grins::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No fłaśnie! :loveu: W liczbie mnogiej! ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol: [quote name='apple']Taaaaaaaaaak? No to dobra zostawie se fochy na później:roll: Witaj Izabello ma droga jedyna ma:grins::loveu: A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Izaura:diabloti: Dobra koffani moja mamunia dzwonila że porywa mnie na zakupy- więc sami rozumecie musze znikać:roll:. Koffom was :loveu:i bede po południu jak tylko wygonie szefa do domu:evil_lol: Nie wydaj wszystkich pieniądzorów :multi: Na razie :loveu: (Izaura - nie mogę :diabloti:) Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol: Nie ślepota nie ślepota ale niech wam bedzie:roll: A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye:Izaura:diabloti: Dobra koffani moja mamunia dzwonila że porywa mnie na zakupy- więc sami rozumecie musze znikać:roll:. Koffom was :loveu:i bede po południu jak tylko wygonie szefa do domu:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol: A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye: [quote name='Menrzuś']Nie wydaj wszystkich pieniądzorów :multi: Na razie :loveu: (Izaura - nie mogę :diabloti:) [quote name='apple']Izaura:diabloti: Dobra koffani moja mamunia dzwonila że porywa mnie na zakupy- więc sami rozumecie musze znikać:roll:. Koffom was :loveu:i bede po południu jak tylko wygonie szefa do domu:evil_lol: Ja Wam dam Izaurę!!! Ja tu z sercem na tacy do Was, a Wy mnie od Izaury....:obrazic: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja Wam dam Izaurę!!! Ja tu z sercem na tacy do Was, a Wy mnie od Izaury....:obrazic: Jakie Wam????? :crazyeye: to ta jeNdza walnęła tą zezowatą Izaurą.....ja bardziej romantyczną wersję wybrałem :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakie Wam????? :crazyeye: to ta jeNdza walnęła tą zezowatą Izaurą.....ja bardziej romantyczną wersję wybrałem :razz: I myślisz, że się nie sfocham? Pf! P.S. Menrzusiu! Jutro zrobię ci paczuszkę, dobrze? Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I myślisz, że się nie sfocham? Pf! P.S. Menrzusiu! Jutro zrobię ci paczuszkę, dobrze? No, przecież to, to samo znaczy, tylko że po celtycku :crazyeye:...to jak tu się fochać - sama na siebie? :crazyeye: Ależ - Słońce Południa - nie ma sprawy :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No, przecież to, to samo znaczy, tylko że po celtycku :crazyeye:...to jak tu się fochać - sama na siebie? :crazyeye: Ależ - Słońce Południa - nie ma sprawy :loveu: 'No dopsz... Udobruchałeś mnie... Quote
Recommended Posts