Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']U mnie pogoda ekstra......zawsze jakiś tymczasik można załatwić :razz:

Taaaaaaak?:diabloti: Czuję się zaproszona:diabloti: Lece......

Boszsz....jak to się wszystko strasznie czyta :shake: No fatalnie.......musiałam odczekać żeby mi posta nie przerzuciło:cool1:

Posted

[quote name='apple']No fatalnie.......musiałam odczekać żeby mi posta nie przerzuciło:cool1:

Chyba z tego pisania teraz nic nie będzie - nie akceptuje mi postów...muli :shake:......będę później :loveu::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba z tego pisania teraz nic nie będzie - nie akceptuje mi postów...muli :shake:......będę później :loveu::hand:No to paaaaa:hand: Ja bede jak zwykle:lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti'] I już jestem w drodze do Gdańska......Dobra zawracaj z tego Gdanska i chodź tu bo jestem tu wiem ze ty tez się czaisz w kącie:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dobra zawracaj z tego Gdanska i chodź tu bo jestem tu wiem ze ty tez się czaisz w kącie:evil_lol:

Jestem! Byłam w galeriach zaprzyjaźnionych dogomaniaków :loveu:

[quote name='Menrzuś']Ciebie też nie było na lotnisku :placz::placz:

[quote name='apple']Bo jechałysmy razem:evil_lol:

I wylądowałyśmy w Warszawaie :diabloti:

Kocham Was

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jestem! Byłam w galeriach zaprzyjaźnionych dogomaniaków :loveu:

I wylądowałyśmy w Warszawaie :diabloti:

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool1: no tego to juz nie musialaś dodawać:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']:multi::multi::cunao::Cool!::bigcool::sweetCyb:jeeeee no:roll: jak ja mu mówię że jest koffany to mi krzyczy że takie rzeczy na pw i mi płonace buxki pokazuje a jak Iza to tu skacze pod niebiosa......................:shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochani Moi!

Idę do domu... Papa!

MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaLeć leć a ja zostane sama i popilnuje blogaska, co mam innego do roboty:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']jeeeee no:roll: jak ja mu mówię że jest koffany to mi krzyczy że takie rzeczy na pw i mi płonace buxki pokazuje a jak Iza to tu skacze pod niebiosa......................:shake:

Ale Iza w liczbie mnogiej mówiła :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Iza w liczbie mnogiej mówiła :razz::razz::razz:

[quote name='Iza i Avanti']No fłaśnie! :loveu: W liczbie mnogiej!Taaaaaaaaaak? No to dobra zostawie se fochy na później:roll:

Witaj Izabello ma droga jedyna ma:grins::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No fłaśnie! :loveu: W liczbie mnogiej!

ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol:

[quote name='apple']Taaaaaaaaaak? No to dobra zostawie se fochy na później:roll:

Witaj Izabello ma droga jedyna ma:grins::loveu:

A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Izaura:diabloti:

Dobra koffani moja mamunia dzwonila że porywa mnie na zakupy- więc sami rozumecie musze znikać:roll:. Koffom was :loveu:i bede po południu jak tylko wygonie szefa do domu:evil_lol:

Nie wydaj wszystkich pieniądzorów :multi:

Na razie :loveu:

(Izaura - nie mogę :diabloti:)

Posted

[quote name='Menrzuś']ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol:

Nie ślepota nie ślepota ale niech wam bedzie:roll:

A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye:Izaura:diabloti:

Dobra koffani moja mamunia dzwonila że porywa mnie na zakupy- więc sami rozumecie musze znikać:roll:. Koffom was :loveu:i bede po południu jak tylko wygonie szefa do domu:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']ale ślepota z Jabłkowej :evil_lol:

A ja myślałem, że Iza to Izolda :crazyeye:

[quote name='Menrzuś']Nie wydaj wszystkich pieniądzorów :multi:

Na razie :loveu:

(Izaura - nie mogę :diabloti:)

[quote name='apple']Izaura:diabloti:

Ja Wam dam Izaurę!!! Ja tu z sercem na tacy do Was, a Wy mnie od Izaury....:obrazic:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja Wam dam Izaurę!!! Ja tu z sercem na tacy do Was, a Wy mnie od Izaury....:obrazic:

Jakie Wam????? :crazyeye: to ta jeNdza walnęła tą zezowatą Izaurą.....ja bardziej romantyczną wersję wybrałem :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jakie Wam????? :crazyeye: to ta jeNdza walnęła tą zezowatą Izaurą.....ja bardziej romantyczną wersję wybrałem :razz:

I myślisz, że się nie sfocham?

Pf!

P.S. Menrzusiu! Jutro zrobię ci paczuszkę, dobrze?

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
I myślisz, że się nie sfocham?

Pf!

P.S. Menrzusiu! Jutro zrobię ci paczuszkę, dobrze?

No, przecież to, to samo znaczy, tylko że po celtycku :crazyeye:...to jak tu się fochać - sama na siebie? :crazyeye:

Ależ - Słońce Południa - nie ma sprawy :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No, przecież to, to samo znaczy, tylko że po celtycku :crazyeye:...to jak tu się fochać - sama na siebie? :crazyeye:

Ależ - Słońce Południa - nie ma sprawy :loveu:

'No dopsz... Udobruchałeś mnie...