Iza i Avanti Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 apple napisał(a)::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::lol: Muuuuuuuuuuuuuua! Dzięki! I uciekam do pracy... Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuua! Dzięki! I uciekam do pracy... Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: No i poleciała a ja chciałam zapytac o szczegóły imprezki:roll: Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jutro mi tez przy okazji opowie - dzisiaj czasowo od neta byłem odcięty :shake: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Jutro mi tez przy okazji opowie - dzisiaj czasowo od neta byłem odcięty :shake:No co ty..................odcięli cię?:crazyeye: Iza!!!!! WITAJ! Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']No co ty..................odcięli cię?:crazyeye: Iza!!!!! WITAJ! Neta nie miałem :shake:.....wiem, że cierpiałyście z tego powodu - ale ja nie mniej :-( Cześć Izuniu !!!!! Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Neta nie miałem :shake:.....wiem, że cierpiałyście z tego powodu - ale ja nie mniej :-( Cześć Izuniu !!!!!To ja cierpiałam, byłam taka sama, nawet Iza mnie opuścila, wszyscy normalnie a ja siedziałam tak i się nudziłam:roll: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']To ja cierpiałam, byłam taka sama, nawet Iza mnie opuścila, wszyscy normalnie a ja siedziałam tak i się nudziłam:roll: a mnie normalnie krew zalewała......eeeeeech....z tego wszystkiego talerz stłukłem w kuchni :oops: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']a mnie normalnie krew zalewała......eeeeeech....z tego wszystkiego talerz stłukłem w kuchni :oops:No coś ty........Alfa przeliczy porcelanę i co bedzie:razz::roll: No ale mam nadzieje że dzisiaj to cię już nie odłączą:roll: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']No coś ty........Alfa przeliczy porcelanę i co bedzie:razz::roll: No ale mam nadzieje że dzisiaj to cię już nie odłączą:roll: Jaki to wątek? Aaaaaa, u Izuni - ciiiiiiiiiii.....Alfa nie zauważyła jeszcze, bo doopsko byłoby bite :shake:;) Też mam taką nadzieję:razz: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaki to wątek? Aaaaaa, u Izuni - ciiiiiiiiiii.....Alfa nie zauważyła jeszcze, bo doopsko byłoby bite :shake:;) hahahaha...............ciiiii ja jej nic nie powiem:roll::evil_lol: Też mam taką nadzieję:razz:No to do zobaczenia o 14....musze zmykać;) Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']No to do zobaczenia o 14....musze zmykać;) może i Iza też będzie? :p Czymnijcie się :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):może i Iza też będzie? :p Czymnijcie się :multi: A ja już jestem! Albo dopiero... Mam koopę roboty...:shake: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ja już jestem! Albo dopiero... Mam koopę roboty...:shake: Ja nie wiem kiedy Ty to wszystko nadrobisz :evil_lol: Jagoda* napisał(a):Witam, pozdrawiam....:lol: Jako nieformalny rzecznik Izuni - także witam i sedecznie pozdrawiam :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Jagoda*']Witam, pozdrawiam....:lol: Cześć Jagoda :loveu: [quote name='Menrzuś']Ja nie wiem kiedy Ty to wszystko nadrobisz :evil_lol: Ja też nie wiem..... :shake: Jako nieformalny rzecznik Izuni - także witam i sedecznie pozdrawiam :multi: Mój Ty rzeczniku! Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']może i Iza też będzie? :p Czymnijcie się :multi: [quote name='Iza i Avanti']A ja już jestem! Albo dopiero... Mam koopę roboty...:shake: A teraz ja jestem a nie ma nikogo:placz: Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='apple']A teraz ja jestem a nie ma nikogo:placz: Jestem! :multi: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jestem! :multi: jesteś!:multi::multi::multi::loveu: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też :multi: ja też :multi:O Ty też Ty też:multi::multi: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Mój Ty rzeczniku! A bo to wiadomo kiedy byś odpowiedziała dziewczynie :roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Menrzuś napisał(a):A bo to wiadomo kiedy byś odpowiedziała dziewczynie :roll: No wieszco? Pfffffffffffffffffffffff Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Menrzuś']dobra.....już nie będę :oops: uuuuuuu któś se nagrabil:roll: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No wieszco? Pfffffffffffffffffffffff dobra.....już nie będę :oops: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='apple']uuuuuuu któś se nagrabil:roll: nie drażnij lwa :mad: :eviltong: Quote
Recommended Posts