Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Eeeeeee goopoty opowiadasz:evil_lol:.......a poza tym z mlekiem jest dużo zdrowasz i owinno się go kapnąć chociaz odrobinkę:roll: ppppfffffffff....to po co słodzisz? - niesłodzone jest też dużo zdrowsze :eviltong: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']ppppfffffffff....to po co słodzisz? - niesłodzone jest też dużo zdrowsze :eviltong: Jaaaaaa słodze:crazyeye: Kto ci takich goopot naopowiadał......nie słodze nic a nic:razz: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Jaaaaaa słodze:crazyeye: Kto ci takich goopot naopowiadał......nie słodze nic a nic:razz: To widać, że tak jak ja, masz tyle słodyczy w sobie, że nie musisz się dosładzać :diabloti: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']To widać, że tak jak ja, masz tyle słodyczy w sobie, że nie musisz się dosładzać :diabloti:Aż za dużo czasami:diabloti: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Jagoda*']Witam.....:lol:Witaj:multi::loveu: Menrzusiu zrehabilitowałam się?:razz: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Aż za dużo czasami:diabloti: to Tobie też się czasami robią takie sople cukrowe? :crazyeye:.....Ciągle z tym walczę :shake: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jagoda* napisał(a):Witam.....:lol: Znów na mnie padło - gospodyni nie ma dzisiaj :placz: Witanko :multi: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']to Tobie też się czasami robią takie sople cukrowe? :crazyeye:.....Ciągle z tym walczę :shake: :diabloti:Nooooo do samej ziemi mi wiszą:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Znów na mnie padło - gospodyni nie ma dzisiaj :placz: Witanko :multi:Co na ciebie co na ciebie:mad: ja byłam pierwsza:multi: tylko Dogo przestawiło posty:cool1: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Nooooo do samej ziemi mi wiszą:evil_lol: Co na ciebie co na ciebie:mad: ja byłam pierwsza:multi: tylko Dogo przestawiło posty:cool1: No widzisz? Ja też mam parkiet porysowany :shake:......:evil_lol: To ja byłem pierwszy, tylko Dogo wywaliło Ciebie na wstecz :eviltong: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Menrzuś napisał(a):No widzisz? Ja też mam parkiet porysowany :shake:......:evil_lol: To ja byłem pierwszy, tylko Dogo wywaliło Ciebie na wstecz :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 apple napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a co Ci sie tak merda? :crazyeye: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']a co Ci sie tak merda? :crazyeye:a tak pomacham jęzorem bo nie masz racji ja napisałam posta o 9.51 a ty 52:eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']a tak pomacham jęzorem bo nie masz racji ja napisałam posta o 9.51 a ty 52:eviltong: no widzisz? :crazyeye: dogo nie tylko zmienia kolejność postów - jeszcze czasem miesza jak kiedyś :placz: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']no widzisz? :crazyeye: dogo nie tylko zmienia kolejność postów - jeszcze czasem miesza jak kiedyś :placz: Ciiiiiiiiiiiiiiiiii nie mów głosno bo zapeszysz:roll: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Ciiiiiiiiiiiiiiiiii nie mów głosno bo zapeszysz:roll: :ekmm::ekmm::ekmm: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Menrzuś']:ekmm::ekmm::ekmm:Menrzusiu? A dlaczego masz takie wielkie oka i one te oka się świecą:roll: Quote
Menrzuś Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu? A dlaczego masz takie wielkie oka i one te oka się świecą:roll: bo na siłę staram się być cicho......mało mi oko nie wyskoczy z wysiłku ;) Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Menrzuś']bo na siłę staram się być cicho......mało mi oko nie wyskoczy z wysiłku ;)Hihihihihihihhi ale poświecenie:evil_lol: Witaj Izunia! :multi:Oczywiście spóźnione bo wczoraj nie dałam rady wejść na neta: 100 lat 100 lat niech żyje, żyje nam! 100 lat 100 lat niech żyje, żyje nam!Jeszcze raz , jeszcze raz niech żyje żyje nam- NIECH ŻYJE NAM! :new-bday::tort: :laola::laola: :BIG:ZUZIA:loveu::multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wszystkiego dobrego na ten pierwszy raz.....:multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy za życzenia, Zuzia przesyła słodziutkie buziaki :loveu::loveu::loveu: Impreza się udała. Solenizantka z powodu wielu wrażeń nie umiała zasnąć. A jak zasnęła to obudziła się o 1.20 i nie spała do 3.45 :shake: Matka dzisiaj jest nieprzytomna.... Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Spóźnione, ale b.b.b. ciepłe i serdeczne....:lol: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy za życzenia, Zuzia przesyła słodziutkie buziaki :loveu::loveu::loveu: Impreza się udała. Solenizantka z powodu wielu wrażeń nie umiała zasnąć. A jak zasnęła to obudziła się o 1.20 i nie spała do 3.45 :shake: Matka dzisiaj jest nieprzytomna.... Matka kaffka raz:wink::kaffee_2: Quote
Iza i Avanti Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Jagoda*']Spóźnione, ale b.b.b. ciepłe i serdeczne....:lol: Ślicznie dziękujemy i buziaki przesyłamy :loveu: [quote name='apple']Matka kaffka raz:wink::kaffee_2: Nawet 3 razy :cool3: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ślicznie dziękujemy i buziaki przesyłamy :loveu: Nawet 3 razy :cool3::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::lol: Quote
Recommended Posts