Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Eeeeeee goopoty opowiadasz:evil_lol:.......a poza tym z mlekiem jest dużo zdrowasz i owinno się go kapnąć chociaz odrobinkę:roll:

ppppfffffffff....to po co słodzisz? - niesłodzone jest też dużo zdrowsze :eviltong:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']ppppfffffffff....to po co słodzisz? - niesłodzone jest też dużo zdrowsze :eviltong:
Jaaaaaa słodze:crazyeye: Kto ci takich goopot naopowiadał......nie słodze nic a nic:razz:

Posted

[quote name='apple']Jaaaaaa słodze:crazyeye: Kto ci takich goopot naopowiadał......nie słodze nic a nic:razz:

To widać, że tak jak ja, masz tyle słodyczy w sobie, że nie musisz się dosładzać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']to Tobie też się czasami robią takie sople cukrowe? :crazyeye:.....Ciągle z tym walczę :shake:

:diabloti:Nooooo do samej ziemi mi wiszą:evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Znów na mnie padło - gospodyni nie ma dzisiaj :placz:

Witanko :multi:Co na ciebie co na ciebie:mad: ja byłam pierwsza:multi: tylko Dogo przestawiło posty:cool1:

Posted

[quote name='apple']Nooooo do samej ziemi mi wiszą:evil_lol:

Co na ciebie co na ciebie:mad: ja byłam pierwsza:multi: tylko Dogo przestawiło posty:cool1:

No widzisz? Ja też mam parkiet porysowany :shake:......:evil_lol:

To ja byłem pierwszy, tylko Dogo wywaliło Ciebie na wstecz :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No widzisz? Ja też mam parkiet porysowany :shake:......:evil_lol:

To ja byłem pierwszy, tylko Dogo wywaliło Ciebie na wstecz :eviltong:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple']a tak pomacham jęzorem bo nie masz racji ja napisałam posta o 9.51 a ty 52:eviltong:

no widzisz? :crazyeye: dogo nie tylko zmienia kolejność postów - jeszcze czasem miesza jak kiedyś :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']no widzisz? :crazyeye: dogo nie tylko zmienia kolejność postów - jeszcze czasem miesza jak kiedyś :placz:
Ciiiiiiiiiiiiiiiiii nie mów głosno bo zapeszysz:roll:

Posted

[quote name='apple']Menrzusiu? A dlaczego masz takie wielkie oka i one te oka się świecą:roll:

bo na siłę staram się być cicho......mało mi oko nie wyskoczy z wysiłku ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']bo na siłę staram się być cicho......mało mi oko nie wyskoczy z wysiłku ;)Hihihihihihihhi ale poświecenie:evil_lol:

Witaj Izunia! :multi:Oczywiście spóźnione bo wczoraj nie dałam rady wejść na neta:

100 lat 100 lat niech żyje, żyje nam! 100 lat 100 lat niech żyje, żyje nam!Jeszcze raz , jeszcze raz niech żyje żyje nam- NIECH ŻYJE NAM!

:new-bday::tort:

:laola::laola:

:BIG:ZUZIA:loveu::multi::loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy za życzenia, Zuzia przesyła słodziutkie buziaki :loveu::loveu::loveu:

Impreza się udała.

Solenizantka z powodu wielu wrażeń nie umiała zasnąć.

A jak zasnęła to obudziła się o 1.20 i nie spała do 3.45 :shake:

Matka dzisiaj jest nieprzytomna....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy za życzenia, Zuzia przesyła słodziutkie buziaki :loveu::loveu::loveu:

Impreza się udała.

Solenizantka z powodu wielu wrażeń nie umiała zasnąć.

A jak zasnęła to obudziła się o 1.20 i nie spała do 3.45 :shake:

Matka dzisiaj jest nieprzytomna....
Matka kaffka raz:wink::kaffee_2:

Posted

[quote name='Jagoda*']Spóźnione, ale b.b.b. ciepłe i serdeczne....:lol:

Ślicznie dziękujemy i buziaki przesyłamy :loveu:

[quote name='apple']Matka kaffka raz:wink::kaffee_2:

Nawet 3 razy :cool3: