Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']AVE Ci przyszłaś zmienić tego wannowego pucisia:evil_lol:

A już poleciał tę wannę pucować? :crazyeye: Boszszszszsz! co za chłop! :loveu: Gdzie takich sieją? Chyba tylko w Gdańsku....

Jabcowkwa! wysłałam ci zaproszenie na Naszej Klasie! :cool3:

Śliczne fotki tam masz...:loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A już poleciał tę wannę pucować? :crazyeye: Boszszszszsz! co za chłop! :loveu: Gdzie takich sieją? Chyba tylko w Gdańsku....

Jabcowkwa! wysłałam ci zaproszenie na Naszej Klasie! :cool3:

Śliczne fotki tam masz...:loveu:No juz lece odbierać i obllokac twoje:lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja mam tylko parę fotek... Muszę powstawiać nowe :oops:
No widze że Zuzia jeszcze mała............Ale Iza jaka ty szczupła jesteś........jak ty to dziecko rodziłaś:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']No widze że Zuzia jeszcze mała............Ale Iza jaka ty szczupła jesteś........jak ty to dziecko rodziłaś:crazyeye:

Cesarkę miałam :evil_lol: Zuzia była miednicowo ułożona i za cholerę przekręcić się nie chciała. No i na śiwat przyszła w 37 tygodniu :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cesarkę miałam :evil_lol: Zuzia była miednicowo ułożona i za cholerę przekręcić się nie chciała. No i na śiwat przyszła w 37 tygodniu :roll:Aaaaaaaaaaa qurcze to niewesoło:shake: no ale jestesmy w domu nie zdążyłas przybrac na finiszu;)

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaaaaaa qurcze to niewesoło:shake: no ale jestesmy w domu nie zdążyłas przybrac na finiszu;)

Ale czemu niewesoło? Powiem Ci, że ja się doskonale czułam po cesarce. Już na drugi dzień biegałam po oddziale, a w czwartej dobie mnie wypisali...
Do roboty wzięłam się od razu, trzy tygodnie później myłam okna...

Ogólnie szew się nie ciągnął, blizna niewielka, szybko wróciłam do swojej wagi (a tak prawdę mówiąc, to ważę mniej niż przed cążą) i jak miałabym mieć następne dziecko- to tylko cesarka.

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale czemu niewesoło? Powiem Ci, że ja się doskonale czułam po cesarce. Już na drugi dzień biegałam po oddziale, a w czwartej dobie mnie wypisali...
Do roboty wzięłam się od razu, trzy tygodnie później myłam okna...

eeeee no to super ale wiesz jak jest z cesarkami:cool1: A swoją drogą to jednak szczęściara z ciebie cała ta porodowa robota cię minęła.Ujj jak se przypomne:roll:

Ogólnie szew się nie ciągnął, blizna niewielka, szybko wróciłam do swojej wagi (a tak prawdę mówiąc, to ważę mniej niż przed cążą) i jak miałabym mieć następne dziecko- to tylko cesarka.No co ty.......jak nie ma wskazań to nie cesarka wiesz pierwsza mogła byc super a przy drugiej to nigdy nic nie wiadomo to jednak operacja jakby nie było...........juz epiej sie pomeczyć:roll:

Posted

[quote name='apple']No co ty.......jak nie ma wskazań to nie cesarka wiesz pierwsza mogła byc super a przy drugiej to nigdy nic nie wiadomo to jednak operacja jakby nie było...........juz epiej sie pomeczyć:roll:

Czy ja wiem? :roll: Nieeeeeeeeeeee wieeeeeeeeeeeeem... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czy ja wiem? :roll: Nieeeeeeeeeeee wieeeeeeeeeeeeem... :roll:No jak to nie wiesz cesarka to powazny zabieg nie mozna sobie jej robic ot tak....tzn mozna ale się nie powinno.........uwież juz lepiej się pomęczyć (jak cholera co prawda) ale warto:loveu:

Posted

[quote name='apple']No jak to nie wiesz cesarka to powazny zabieg nie mozna sobie jej robic ot tak....tzn mozna ale się nie powinno.........uwież juz lepiej się pomęczyć (jak cholera co prawda) ale warto:loveu:

nie, no... Wiem, że cesarka to operacja, itd, itp... Ot tak nie miałam robionej, bo u pierworódek poród pośladkowy nie wchodzi w rachubę (tak mówili w szpitalu).

A co do męk: widziałam dziewczynę, która rodziła 2 doby: dziękuję, wysiadam przystanek wcześniej....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']nie, no... Wiem, że cesarka to operacja, itd, itp... Ot tak nie miałam robionej, bo u pierworódek poród pośladkowy nie wchodzi w rachubę (tak mówili w szpitalu).

A co do męk: widziałam dziewczynę, która rodziła 2 doby: dziękuję, wysiadam przystanek wcześniej....Eeeeeeee nie jest tak źle to nie są częste przypadki ...............ja rodziłam licząc od przyjęcia do szpitala 7h spoko da sie wytrzymac szczerze mówiąc myślałam że bedzie gorzej;)

Posted

[quote name='apple']Eeeeeeee nie jest tak źle to nie są częste przypadki ...............ja rodziłam licząc od przyjęcia do szpitala 7h spoko da sie wytrzymac szczerze mówiąc myślałam że bedzie gorzej;)

Srutu- tutu! Mnie nie przekonasz! :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Srutu- tutu! Mnie nie przekonasz! :eviltong:Wiesz tu nie chodzi o przekonywanie.....zrobisz jak bedziesz chciała co mnie do tego to twoja sprawa ja tylko wyrażam swoje zdanie. A jest takie że całe te porodowe strach są przereklamowane...............da sie przeżyć;)

DENTYSTA JEST GORSZY:roll:

Posted

[quote name='apple']Wiesz tu nie chodzi o przekonywanie.....zrobisz jak bedziesz chciała co mnie do tego to twoja sprawa ja tylko wyrażam swoje zdanie. A jest takie że całe te porodowe strach są przereklamowane...............da sie przeżyć;)

DENTYSTA JEST GORSZY:roll:

No sooooooooooooooo Ty? Dentysta gorszy? :crazyeye:

Dentysta jest najgorszy!!! :angryy:

Uciekam powoli do domku... Jak będę miała troszkę czasu, to wpadnę do Was w trakcie mego urlopu :cool3: i weekendu!

Buziam Was mocno!

Pa Pa

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No sooooooooooooooo Ty? Dentysta gorszy? :crazyeye:

Dentysta jest najgorszy!!! :angryy:

Uciekam powoli do domku... Jak będę miała troszkę czasu, to wpadnę do Was w trakcie mego urlopu :cool3: i weekendu!

Buziam Was mocno!

Pa Pahahahahaha no to ja pozyłam juz urodzinkowe ściski i całuski dla Zuzi :loveu:bo jak cie znam to nie bedziesz miała czasu wpaść :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A witaj :multi:
Muszę ja, bo te dwie jak na ploty siądą, to świata bożego nie widzą :shake:.......eeeeech
Noooooo boooooooo nooooooo wiesz:grins:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie wiem :eviltong:.....goście się dobijają do drzwi, a te jak pytlowały, tak pytlują :motz:
Nie pyskuj tak bo się az zabrązowiłeś od tego:loveu:

Posted

[quote name='apple']A mówiłam co by pić z mlekiem i rozpuszczalną- mniej szkodzi:diabloti:

a ja piję rozpuszczalną, ale bez gipsu, bo smakuje jak kakao :no-no-no:

Posted

[quote name='Menrzuś']a ja piję rozpuszczalną, ale bez gipsu, bo smakuje jak kakao :no-no-no:
Eeeeeee goopoty opowiadasz:evil_lol:.......a poza tym z mlekiem jest dużo zdrowasz i owinno się go kapnąć chociaz odrobinkę:roll: