Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Ojjjjjjjjjjj tak:diabloti: Chodź, chodź gdzie sie wymykasz:diabloti: A bo mnie jeszcze bardziej poznacie :-o Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:..............:scared: nie uciekaj! ti, ti, ti! :shake: [quote name='apple']Ojjjjjjjjjjj tak:diabloti: Chodź, chodź gdzie sie wymykasz:diabloti: I tak Cię dopadniemy! :cool3: [quote name='Menrzuś']A bo mnie jeszcze bardziej poznacie :-o :lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No i wpadłem jak śliwek w kompot :roll: Ty Śliwku nasz:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Dobra Kochani... My tu i tam gadu, gadu, a ja muszę do domu... Patataj, patataj! Pa! Pa! Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple'] Ty Śliwku nasz:loveu: Oj kompociku Ty nasz....ti, ti, ti....:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Dobra Kochani... My tu i tam gadu, gadu, a ja muszę do domu... Patataj, patataj! Pa! Pa! Na zakrętach uważaj.....żeby Ci się kopytko nie poślizgnęło..... :hand: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Oj kompociku Ty nasz....ti, ti, ti....:loveu: Na zakrętach uważaj.....żeby Ci się kopytko nie poślizgnęło..... :hand: Uważałam :p Słuchajcie- wczoraj wracałam do domu 45 min! :angryy: 6 km w 45 min! :angryy: To się do księgi rekordów nadaje! :angryy: Katowice były totalnie sparaliżowane :angryy: Paranoja :angryy: Pracuję w branży budownictwa... drogowego! Ale za cholerę nie potrafię zrozumieć tych geniuszy, którzy planują kolejność robót :angryy: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Oj kompociku Ty nasz....ti, ti, ti....:loveu: :multi::multi::multi: Na zakrętach uważaj.....żeby Ci się kopytko nie poślizgnęło..... :hand:Buhahahahahaha:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Uważałam :p Słuchajcie- wczoraj wracałam do domu 45 min! :angryy: 6 km w 45 min! :angryy: To się do księgi rekordów nadaje! :angryy: Katowice były totalnie sparaliżowane :angryy: Paranoja :angryy: Słyszałam - mówili w radio że korki są jak jasny pieron.....A ja cię podkurzę....ja do domku 25 km jechałam 22 min:diabloti: Pracuję w branży budownictwa... drogowego! Ale za cholerę nie potrafię zrozumieć tych geniuszy, którzy planują kolejność robót :angryy:Bo to robią bezmózgie istoty...................poza tym PLANUJĄ to za dużo powiedziane:evil_lol: Witaj Słoneczko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha:diabloti: Bo to robią bezmózgie istoty...................poza tym PLANUJĄ to za dużo powiedziane:evil_lol: Witaj Słoneczko:loveu: :morning: Oć na kaf! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:morning: Oć na kaf! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:No jestem jestem;) pijemy ale komuś tu zaraz wystygnie:eviltong: A co ty dzisiaj taka mina nietęga:roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']No jestem jestem;) pijemy ale komuś tu zaraz wystygnie:eviltong: A co ty dzisiaj taka mina nietęga:roll: A bo ta pogoda mnie wkurza... Jakaś taka niedospana jestem! Ale jutro idę na urlop :multi: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A bo ta pogoda mnie wkurza... Jakaś taka niedospana jestem! No ja też:cool1: Ale jutro idę na urlop :multi: No co ty..............nie bedzie cię.............jak długo:roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']No co ty..............nie bedzie cię.............jak długo:roll: Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuuuugo......... Aż do poniedziałku :evil_lol: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuuuugo......... Aż do poniedziałku :evil_lol:No to jakoś wytrzymam:evil_lol: Dobra Izunia lece bo mała mnie tu szarpie już, nie chce się niczym zając więc no coż siła wyżasza, bede o 14;) Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']No to jakoś wytrzymam:evil_lol: Dobra Izunia lece bo mała mnie tu szarpie już, nie chce się niczym zając więc no coż siła wyżasza, bede o 14;) Pa Koffffffffffffana! Ucałuj Alutkę :loveu: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pa Koffffffffffffana! Ucałuj Alutkę :loveu:Dobrze w sam dziubasek ucałuję:eviltong: Ppapapapapa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No i klamkę pocałowałem :shake: Ja jeszcze nie zamknęłam... Jesem... :p Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja jeszcze nie zamknęłam... Jesem... :p .... a to widać w rękę wcelowałem :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Idem poodwiedzać dawno niewidziane blożki! Na razie Menrzusiu! Może się u kogo spotkamy... Może....... :hand: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Menrzuś napisał(a):.... a to widać w rękę wcelowałem :cool3: Idem poodwiedzać dawno niewidziane blożki! Na razie Menrzusiu! Może się u kogo spotkamy... Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']No i klamkę pocałowałem :shake: [quote name='Iza i Avanti']Ja jeszcze nie zamknęłam... Jesem... :p [quote name='Menrzuś'].... a to widać w rękę wcelowałem :cool3:Głoopolki:loveu: no i jestem:multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='apple']Głoopolki:loveu: no i jestem:multi: Ave Kochana! :loveu: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ave Kochana! :loveu: AVE Ci przyszłaś zmienić tego wannowego pucisia:evil_lol: Quote
Recommended Posts