Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Normalnie nienormalne :shake:......eeeeeeech ....niedługo jeszcze barana ze mnie zrobią :placz:.....buuuuuuuu......beeeeeeeeeeeeee

:evil_lol:Oj nie fochaj to z miłości:loveu:

[quote name='Menrzuś']No pewnie - każdą komórką :evil_lol::loveu:ufffffffff ulgło mi;)

[quote name='Iza i Avanti']My Ciebie teeeeeeeeeeeeeż :loveu:Noooooooo jak jasny gwint bym rzekła:evil_lol::loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na ul. Rzepakowej. wiesz gdzie to? Początek Ochojca, boczna od Kościuszki Wiemg dzie jest kościuszki i jak leci ale która to ta Rzepakowa to nie mam pojęcia...............no troche daleko ode mnie.............:cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']My Ciebie teeeeeeeeeeeeeż :loveu:

[quote name='apple']Oj nie fochaj to z miłości:loveu:

ufffffffff ulgło mi;)

Noooooooo jak jasny gwint bym rzekła:evil_lol::loveu:

Wychodzi więc,że jest jedna komórka na dwie......ale to chyba jeszcze nie jest zbączenie? :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']Wychodzi więc,że jest jedna komórka na dwie......ale to chyba jeszcze nie jest zbączenie? :-o
nie zboczenie nie tylko lekka dewiacja:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tiaaaaaaa.....ładną pogodę dzisiaj mamy, co? :diabloti:No super, wiadrami wali z nieba woda :placz:a ten mi tu mówi że ładan pogoda, oj chyba mamy inne pojęcie tego co ładne:roll:

Posted

[quote name='apple']No super, wiadrami wali z nieba woda :placz:a ten mi tu mówi że ładan pogoda, oj chyba mamy inne pojęcie tego co ładne:roll:

Tyś chyba zgłupła :crazyeye:......słoneczko, leciuchny wiaterek - ideał na spacerki

Posted

[quote name='Menrzuś']Tyś chyba zgłupła :crazyeye:......słoneczko, leciuchny wiaterek - ideał na spacerkiTak to ja miałam wczoraj, dzisiaj ktoś leje ze szlaucha:angryy:

Posted

[quote name='Menrzuś']normalny człowiek robi kroczek w bok.....i już nie leje:diabloti:Ale to jest jakis taki szlauch z ogromnym rozrzutem:placz:...............a poza tym ja nie powiedziałam że jestem do końca normalna:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Ale to jest jakis taki szlauch z ogromnym rozrzutem:placz:...............a poza tym ja nie powiedziałam że jestem do końca normalna:eviltong:

:crazyeye: to się trza bać! :crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Ale to jest jakis taki szlauch z ogromnym rozrzutem:placz:...............a poza tym ja nie powiedziałam że jestem do końca normalna:eviltong:

I tu się z Tobą zgadzam :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: to się trza bać! :crazyeye:Czego szlaucha:diabloti:

[quote name='Menrzuś']I tu się z Tobą zgadzam :evil_lol::diabloti:Ale ja mówię że ja jestem tak pozytywnie zakręcona

Posted

[quote name='apple']Czego szlaucha:diabloti:

Ale ja mówię że ja jestem tak pozytywnie zakręcona

[quote name='apple']Dobra dobra juz ja cię troszku znam teraz tak mówisz:diabloti:

Znamy cię Menrzusiu! Znamy!.... :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Znamy cię Menrzusiu! Znamy!.... :evil_lol:Ojjjjjjjjjjj tak:diabloti:

[quote name='Menrzuś']:crazyeye:..............:scared: Chodź, chodź gdzie sie wymykasz:diabloti: