bonita Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cioteczka była, śliczne wrześniowe fotki widziała :) Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Iza i Avanti']A dziś z innej beczki: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahha Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 odmeldowujemy się:lol: i czekamy na jeszcze:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Avanti to prawdziwy facet;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Wieczorem zdjęcia........ Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dobra Cioteczki! Wklejam foteczki, świeżutkie jak bułeczki :cool3: Idziemy na spacerek! Idziemy, siedzimy czy udajemy, że myślimy? Dobra, kij w zęby i dawaj! Idę w krzaki, zaraz wracam. Już wróciłem... Przyczajony tygrys.... I takie tam... Dobry tej kij, tylko trochę suchawy.... A to co? Oddaj mi kijka, prooooooooooooooszę... No! Popozuję trochę... Mądry pies... Gupi pies... ;) Pyskujący pies... Krzyczący pies... Quote
Kate I Luka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] cudowności :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Gupi pies... ;-) Pyskujący pies... Krzyczący pies... hehehe, ekstra, wszystkie oblicza boksera:multi::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ale śliczny misiu:loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia świetne, komentarze również:lol: Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Długo nas tu nie było, więc pragniemy się przypomnieć. Moją głowę widzicie powyżej, a teraz czas na łapkę: Czasami bywam obrażony: Czasami znajduję ciekawego kijka: I nikomu go nie chcę oddać (nawet mojemu ulubionemu dzieciakowi): A jak mi zabiorą, to tak wyglądam chwilę przed napyskowaniem: Witamy z ZUZOLANDII ;-) Skorzystałam z zaproszenia po banerkiem i weszłam nacieszyc oczeta boksiem ;-)....sama miłam 11 lat sliniaka i mam niejako zboczenie :evil_lol: na ich punkcie ...eheheeee..... ładny portrecik ;-)......obrazanie klasyczne ;-) moja była mistrzynia obrazania sie eheh....... No lecimy dalej podziwiac :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='majoka']] Krzyczący pies najkochańszy..... UUUUUUUUUUUUUU jaka pyskowa ;-) moja to był milczek ...nawt jej sie pyszczec nie chcialo ...... Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Milusia ta galeryjka ;-) ..wiecej fotek sliniaka poprosze ..;-) Pozdrawiamy milutko ..... Quote
Kitka20 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Nazywam się Avanti Armida- syn Magnuma di Massumatico i Chyrone Regata. Urodziłem się 31 lipca 1997 roku (mam siostrę Abigail, która jest w Czechach oraz brata Armaniego- już za TM). Moi Państwo zabrali mnie od mamusi dość późno, bo miałem już 3,5 miesiąca i nikt mnie nie chciał (podobno byłem najbrzydszy z miotu)... Mogę pochwalić się kilkoma doskonałymi ocenami z wystaw, tytułem Zwycięzcy Młodzieży oraz CWC... Ale dosyć gadania. Czas na moją galerię! 3935/tnavantiarmida8uj.jpg "Najbrzydszy z miotu???????????????:shake: on jest CUUUUDNY, :oops: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Dziękujemy wszystkim za komplementy! Zuzolandia! Witam! Quote
bonita Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ale minka cudna :), mój aporcik tam jest ;) wogóle wszystkie fotki Avantiego są fajowe :) Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Hello ;-) wpadlim sie przywitac ;-) Mizianko dla PIEKNISIA ;-) Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Piękniś wymiziany! Bonita! Dzięki! Quote
Iza i Avanti Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Chcialam parę nowych zdjęć wstawić, ale jako, że nie jestem w domu i nie mam wlasnego komputra, to nie wstawię... I zdjęć też nie mam... Bleeee... Jak wrócę do domu, to powstawiam... Miłego weekendu :) Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witanko ;-) No coz bedziem grzecznie czekac ;-)..... byle nie do konca roku heeh ;-) Buziaczki i miziu miziu dla KSIECIUNIA ;-) Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witaj Iza :multi: Mam nadzieje że Magda tutaj nie zagląda bo wiesz...ukrywam się przed nią :razz: Widziałaś jakia ona jest agresywna :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Maga napisała: "acha, uważasz, ze skoro tobie pomógł, to i mnie pomoże? :diabloti: nie, nie, dziekuję bardzo za Twojego osobistego psychiatrę :diabloti: I nie wybieraj się nigdzie, bo ja już do ciebie jadę. Teksańska masakra piłą mechaniczną :diabloti: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:" Cześć Pysiu! O tym mówiłaś??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ukruwaj się, ukrywaj.. Maga raczj tutaj nie zagląda...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Sama widzisz :roll: Ona jest niebezpieczna :crazyeye:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witaj Izuniu :loveu: Nie muszę się juz ukrywać ale i tak tu będę zaglądać ;) Wstawiłabyś jakieś fotki..... Quote
Recommended Posts