Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Właśnie w TVN-24 powiedzieli, że w Katowicach kobitka spowodowała wypadek jadąc samochodem....i miała 7,6 promila alkoholu we krwi :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że nas nie zawiedziesz ;).......teraz tylko tydzień na wyjęcie z aparatu :evil_lol: Ooooooooooooooooo, Tyyyyyyyyyyyyyyy :mad: Masz niedowiarku! Goopie pozy boksera: Się zmęczyłem... Domowa Zuzia: Spacerkowo- sfochana Zuzia: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie w TVN-24 powiedzieli, że w Katowicach kobitka spowodowała wypadek jadąc samochodem....i miała 7,6 promila alkoholu we krwi :crazyeye: Ups! to nie ja.... :chlup::drinking::drink1::drinka: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ooooooooooooooooo, Tyyyyyyyyyyyyyyy :mad: Masz niedowiarku! Goopie pozy boksera: Się zmęczyłem... Domowa Zuzia: Spacerkowo- sfochana Zuzia: Tuś mnie zaskoczyła :crazyeye: Avanti wygląda jak ostatnia sierota :evil_lol:, a Zuzia bosko strzela focha :lol: To tak po mamusi?:razz: Iza i Avanti napisał(a):Ups! to nie ja.... :chlup::drinking::drink1::drinka: A juz się bałem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Tuś mnie zaskoczyła :crazyeye: Avanti wygląda jak ostatnia sierota :evil_lol:, on zawsze wygląda jak sierota :evil_lol: a Zuzia bosko strzela focha :lol: To tak po mamusi?:razz: Co po mamusi? Fochy czy boska sfoszona minka? A juz się bałem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol: sierść ma nieziemską....Ty go czeszesz czasami? :razz: No foszek i minka......taaaaaaa - napewno po mamusi :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']sierść ma nieziemską....Ty go czeszesz czasami? :razz: Taaaaaaaaaaaa... Szczotką dla długowłosych :evil_lol: No foszek i minka......taaaaaaa - napewno po mamusi :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::eviltong: Na bazarku Dominikowej widziałem takie szczoty na sierściuchy - mówię Ci.....extra :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Na bazarku Dominikowej widziałem takie szczoty na sierściuchy - mówię Ci.....extra :evil_lol: Jeszcze przydałby się szampon rozplątujący kołtuny! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jeszcze przydałby się szampon rozplątujący kołtuny! :evil_lol: To aż tak go zapuściłaś? :crazyeye:......gdzie ja mam nr do TOZu? Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Menrzuś napisał(a):To aż tak go zapuściłaś? :crazyeye:......gdzie ja mam nr do TOZu? Sam się zapuścił! :p Mówiłam mu, że długie włosy bokserowi nie pasują! Ale on się uparł :cool3: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jestem Moi mili! Tylko mam dużo pracy! Całe przedpołudnie spędziłam w samochodzie :-( Mam fotki! Świeżutkie jak bułeczki! Tylko muszę je pomniejszyć i wstawię! Buzia i spadam ciut popracować!Ale zuzolka sfochana coś ty jej matka zrobiła Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Ale zuzolka sfochana coś ty jej matka zrobiła Nie wypuściłam z wózka.... Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie wypuściłam z wózka....Ożesz ty łupinko ty:evil_lol: ja mogłaś jej nie dać potupać...ehhhhhhh:shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Ożesz ty łupinko ty:evil_lol: ja mogłaś jej nie dać potupać...ehhhhhhh:shake: Bo buty w domu zostały :p A poza tym to jak bym"uwolniła Gucia" to już bym jej do wózka nie wsadziła... A jak bym wsadziła, to wracalibyśmy z prywatną syreną :evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo buty w domu zostały :p A poza tym to jak bym"uwolniła Gucia" to już bym jej do wózka nie wsadziła... A jak bym wsadziła, to wracalibyśmy z prywatną syreną :evil_lol:Aha no rozumiem! ale jakiego Gucia:roll: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Aha no rozumiem! ale jakiego Gucia:roll: Wypuszczanie Zuzy na "wolność" nazywamy "uwalnianiem Gucia" :cool3: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wypuszczanie Zuzy na "wolność" nazywamy "uwalnianiem Gucia" :cool3: Buhahahahahahahahha....................ale dlaczego Gucia skoro ona jest po pierwsze dziewczynka a po drugie tak w woli ścisłości to gucio był leniwy jak jasny gwint:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahha....................ale dlaczego Gucia skoro ona jest po pierwsze dziewczynka a po drugie tak w woli ścisłości to gucio był leniwy jak jasny gwint:evil_lol: A bo ja wiem... Jakoś tak.... W sumie to nawet nie wiem skąd nam się to wzięło :roll: Uciekam do domciu! Pa pa! :multi: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A bo ja wiem... Jakoś tak.... W sumie to nawet nie wiem skąd nam się to wzięło :roll: Uciekam do domciu! Pa pa! :multi:No to śmigaj szybciutko bo Zuzia na pewno tęskni...Buziolki posyła cioteczka Jabłuszkowa:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Dalej masz tyle roboty czy zaspałaś :razz: zaspałam :oops: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Menrzuś']zaspałam :oops:no następny spioch a ja od 5 na nogach:cool1: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']no następny spioch a ja od 5 na nogach:cool1: widać tam u Was słońce wcześniej wstaje.....cycuś takiego :hmmmm: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Menrzuś']widać tam u Was słońce wcześniej wstaje.....cycuś takiego :hmmmm:Taaaaak moje słońce bardzo wcześnie wstaje:loveu: Quote
Recommended Posts