Iza i Avanti Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 dbsst napisał(a):heloł :p czemu tak mało fot :cool3: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-o Mua Królowa zdjęć mnie odwiedziła :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaa Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) A zdjęć to se Ciotka poszukaj :evil_lol: Są, są, jak byś częściej bywała, to byś widziała :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-o Mua Królowa zdjęć mnie odwiedziła :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaa Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) A zdjęć to se Ciotka poszukaj :evil_lol: Są, są, jak byś częściej bywała, to byś widziała :evil_lol: hahhahahahhaa ZWARIOWAŁA chyba BABA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ok źle się wyraziłam czemu tak mało NOWYCH ZDJĘĆ :mad: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A musisz do domków???Musze bo to mniej zobowiazujace i wygodniejsze, nikt mi nie chrapie za sciana i mogę sobie zrobić grilla przed dmokiem i malą połozyć i mam ja na oku i w ogóle jest fajnie w domkach:lol: [quote name='Iza i Avanti']Spóźnione DZIEŃ DOBRY!!!!Dzień nieDOBRY:shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='apple']Musze bo to mniej zobowiazujace i wygodniejsze, nikt mi nie chrapie za sciana i mogę sobie zrobić grilla przed dmokiem i malą połozyć i mam ja na oku i w ogóle jest fajnie w domkach:lol: Dzień nieDOBRY:shake: Ciotka! A ja ci uparcie będę mówić o Mierzei Wiślanej! Poszukaj w Krynicy Morskiej domków, bo są fajne! Tylko, cholercia, nie pamiętam nazwy ulicy :oops: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! A ja ci uparcie będę mówić o Mierzei Wiślanej! Poszukaj w Krynicy Morskiej domków, bo są fajne! Tylko, cholercia, nie pamiętam nazwy ulicy :oops: iotka przeleciałam juz wszystkie miejscowosci:oops: i sa fajne miejsca owszem ale albo juz pozajmowane albo za drogie:wallbash: Znalazlam cos w miare nawet w Milno- Unieście....zobaczymy co na to moi znajomi bo jedziemy w dwie rodziny:razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Kochani! Czas powiedzieć: papa! :multi: Uciekam do domku.... W końcu weekend i 2 pełne dni spędzone z Zuzulą :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Czas powiedzieć: papa! :multi: Uciekam do domku.... W końcu weekend i 2 pełne dni spędzone z Zuzulą :loveu: No to samych miłych chwil :loveu: pa pa :multi: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kochani! Czas powiedzieć: papa! :multi: Uciekam do domku.... W końcu weekend i 2 pełne dni spędzone z Zuzulą :loveu: PaPa kochana leć i cieszcie się soba:loveu: Quote
apple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cześć Weekendowa rodzinko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No nie:shake: NIKOGO tu nie było cały weekend:roll: Ojjjjjjjjjjjj blogas się spsuł:evil_lol: Cześć Iza przyszłam ci naprawić blogaska i powiedzieć że jade na wakacje Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No nie:shake: NIKOGO tu nie było cały weekend:roll: Ojjjjjjjjjjjj blogas się spsuł:evil_lol: Cześć Iza przyszłam ci naprawić blogaska i powiedzieć że jade na wakacje My szczekamy na fotki - ładnie tam u Was na południu wczoraj było, to i fotki się pewnie robiły :cool3: To pochwal się chociaż gdzie jedziesz Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']My szczekamy na fotki - ładnie tam u Was na południu wczoraj było, to i fotki się pewnie robiły :cool3: To pochwal się chociaż gdzie jedziesztaaaak wczoraj piekna pogoda była:loveu:......byliśmy na spacerku ze znajomymi i i i i zapomniałam aparatu :oops: [SIZE=2]A na wakacje jedziemy do Międzywodzia:multi: Bardzo się cieszę:multi: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']taaaak wczoraj piekna pogoda była:loveu:......byliśmy na spacerku ze znajomymi i i i i zapomniałam aparatu :oops: [SIZE=2]A na wakacje jedziemy do Międzywodzia:multi: Bardzo się cieszę:multi: no właśnie.....i szlag baterie pewnie trafił.....eeeeech. Ale Iza taka nie będzie :cool3: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']no właśnie.....i szlag baterie pewnie trafił.....eeeeech. Ale Iza taka nie będzie :cool3:Niiieee baterie ok:roll: Tylko to ta skleroza:roll: Ale ja nie powiedziałam że fotków nie bedzie bo bedą ale z opóźnieniem- znajomi robili:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Niiieee baterie ok:roll: Tylko to ta skleroza:roll: Ale ja nie powiedziałam że fotków nie bedzie bo bedą ale z opóźnieniem- znajomi robili:diabloti: strasznie Ciebie męczy te choróbsko :shake:......biedactwo :p (czy widział ktoś emotkę pokazującą duszenie za gardło?) Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']strasznie Ciebie męczy te choróbsko :shake:......biedactwo :p (czy widział ktoś emotkę pokazującą duszenie za gardło?)nieeee nie ma takiej emoty :roll::evil_lol::eviltong: Na szczęście:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']nieeee nie ma takiej emoty :roll::evil_lol::eviltong: Na szczęście:diabloti: już ja cuś znajdę.....zobaczysz :eviltong: A tak w ogóle, to gdzie jest Iza? Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']już ja cuś znajdę.....zobaczysz :eviltong: Czekam niecierpliwie:diabloti: A tak w ogóle, to gdzie jest Iza?No własnie? :roll: IZA!!!!!!!:razz: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No własnie? :roll: IZA!!!!!!!:razz: zobaczysz, że znajdę :p Tak ryrać od samego poniedziałku, to masochizm :shake: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś']zobaczysz, że znajdę :p Taaaaaa:eviltong:............jak to mówą : srali muszki bedzie wiosna:evil_lol::eviltong: Tak ryrać od samego poniedziałku, to masochizm :shake:No własnie Iza- nie RYRAJ:evil_lol: od poniedziałku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No własnie Iza- nie RYRAJ:evil_lol: od poniedziałku :evil_lol: ....a że jest wiosna, to i zaczęły pszczyć :diabloti: Nie ma Izy :placz: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Jestem Moi mili! Tylko mam dużo pracy! Całe przedpołudnie spędziłam w samochodzie :-( Mam fotki! Świeżutkie jak bułeczki! Tylko muszę je pomniejszyć i wstawię! Buzia i spadam ciut popracować! Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jestem Moi mili! Tylko mam dużo pracy! Całe przedpołudnie spędziłam w samochodzie :-( Mam fotki! Świeżutkie jak bułeczki! Tylko muszę je pomniejszyć i wstawię! Buzia i spadam ciut popracować! Wiedziałem, że nas nie zawiedziesz ;).......teraz tylko tydzień na wyjęcie z aparatu :evil_lol: Quote
Recommended Posts