Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
heloł :p

czemu tak mało fot :cool3:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-o Mua Królowa zdjęć mnie odwiedziła :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaa Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

A zdjęć to se Ciotka poszukaj :evil_lol: Są, są, jak byś częściej bywała, to byś widziała :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-o Mua Królowa zdjęć mnie odwiedziła :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaa Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

A zdjęć to se Ciotka poszukaj :evil_lol: Są, są, jak byś częściej bywała, to byś widziała :evil_lol:

hahhahahahhaa ZWARIOWAŁA chyba BABA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ok źle się wyraziłam czemu tak mało NOWYCH ZDJĘĆ :mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A musisz do domków???Musze bo to mniej zobowiazujace i wygodniejsze, nikt mi nie chrapie za sciana i mogę sobie zrobić grilla przed dmokiem i malą połozyć i mam ja na oku i w ogóle jest fajnie w domkach:lol:

[quote name='Iza i Avanti']Spóźnione

DZIEŃ DOBRY!!!!Dzień nieDOBRY:shake:

Posted

[quote name='apple']Musze bo to mniej zobowiazujace i wygodniejsze, nikt mi nie chrapie za sciana i mogę sobie zrobić grilla przed dmokiem i malą połozyć i mam ja na oku i w ogóle jest fajnie w domkach:lol:

Dzień nieDOBRY:shake:

Ciotka! A ja ci uparcie będę mówić o Mierzei Wiślanej! Poszukaj w Krynicy Morskiej domków, bo są fajne! Tylko, cholercia, nie pamiętam nazwy ulicy :oops:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! A ja ci uparcie będę mówić o Mierzei Wiślanej! Poszukaj w Krynicy Morskiej domków, bo są fajne! Tylko, cholercia, nie pamiętam nazwy ulicy :oops:
iotka przeleciałam juz wszystkie miejscowosci:oops: i sa fajne miejsca owszem ale albo juz pozajmowane albo za drogie:wallbash: Znalazlam cos w miare nawet w Milno- Unieście....zobaczymy co na to moi znajomi bo jedziemy w dwie rodziny:razz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Kochani! Czas powiedzieć: papa! :multi:

Uciekam do domku.... W końcu weekend i 2 pełne dni spędzone z Zuzulą :loveu:

No to samych miłych chwil :loveu:

pa pa :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochani! Czas powiedzieć: papa! :multi:

Uciekam do domku.... W końcu weekend i 2 pełne dni spędzone z Zuzulą :loveu:
PaPa kochana leć i cieszcie się soba:loveu:

Posted

No nie:shake: NIKOGO tu nie było cały weekend:roll:

Ojjjjjjjjjjjj blogas się spsuł:evil_lol:

Cześć Iza przyszłam ci naprawić blogaska i powiedzieć że jade na wakacje

Posted

[quote name='apple']No nie:shake: NIKOGO tu nie było cały weekend:roll:

Ojjjjjjjjjjjj blogas się spsuł:evil_lol:

Cześć Iza przyszłam ci naprawić blogaska i powiedzieć że jade na wakacje

My szczekamy na fotki - ładnie tam u Was na południu wczoraj było, to i fotki się pewnie robiły :cool3:
To pochwal się chociaż gdzie jedziesz

Posted

[quote name='Menrzuś']My szczekamy na fotki - ładnie tam u Was na południu wczoraj było, to i fotki się pewnie robiły :cool3:
To pochwal się chociaż gdzie jedziesztaaaak wczoraj piekna pogoda była:loveu:......byliśmy na spacerku ze znajomymi i i i i zapomniałam aparatu :oops:
[SIZE=2]A na wakacje jedziemy do Międzywodzia:multi: Bardzo się cieszę:multi:

Posted

[quote name='apple']taaaak wczoraj piekna pogoda była:loveu:......byliśmy na spacerku ze znajomymi i i i i zapomniałam aparatu :oops:
[SIZE=2]A na wakacje jedziemy do Międzywodzia:multi: Bardzo się cieszę:multi:

no właśnie.....i szlag baterie pewnie trafił.....eeeeech. Ale Iza taka nie będzie :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']no właśnie.....i szlag baterie pewnie trafił.....eeeeech. Ale Iza taka nie będzie :cool3:Niiieee baterie ok:roll: Tylko to ta skleroza:roll:

Ale ja nie powiedziałam że fotków nie bedzie bo bedą ale z opóźnieniem- znajomi robili:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Niiieee baterie ok:roll: Tylko to ta skleroza:roll:

Ale ja nie powiedziałam że fotków nie bedzie bo bedą ale z opóźnieniem- znajomi robili:diabloti:

strasznie Ciebie męczy te choróbsko :shake:......biedactwo :p

(czy widział ktoś emotkę pokazującą duszenie za gardło?)

Posted

[quote name='Menrzuś']strasznie Ciebie męczy te choróbsko :shake:......biedactwo :p

(czy widział ktoś emotkę pokazującą duszenie za gardło?)nieeee nie ma takiej emoty :roll::evil_lol::eviltong:

Na szczęście:diabloti:

Posted

[quote name='apple']nieeee nie ma takiej emoty :roll::evil_lol::eviltong:

Na szczęście:diabloti:

już ja cuś znajdę.....zobaczysz :eviltong:

A tak w ogóle, to gdzie jest Iza?

Posted

[quote name='Menrzuś']już ja cuś znajdę.....zobaczysz :eviltong:

Czekam niecierpliwie:diabloti:

A tak w ogóle, to gdzie jest Iza?No własnie? :roll:
IZA!!!!!!!:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']zobaczysz, że znajdę :p

Taaaaaa:eviltong:............jak to mówą : srali muszki bedzie wiosna:evil_lol::eviltong:

Tak ryrać od samego poniedziałku, to masochizm :shake:No własnie Iza- nie RYRAJ:evil_lol: od poniedziałku :evil_lol:

Posted

Jestem Moi mili! Tylko mam dużo pracy! Całe przedpołudnie spędziłam w samochodzie :-(

Mam fotki! Świeżutkie jak bułeczki! Tylko muszę je pomniejszyć i wstawię!

Buzia i spadam ciut popracować!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jestem Moi mili! Tylko mam dużo pracy! Całe przedpołudnie spędziłam w samochodzie :-(

Mam fotki! Świeżutkie jak bułeczki! Tylko muszę je pomniejszyć i wstawię!

Buzia i spadam ciut popracować!

Wiedziałem, że nas nie zawiedziesz ;).......teraz tylko tydzień na wyjęcie z aparatu :evil_lol: