Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ciep mi tu tą zieleniną, bo kto to będzie sprzątał? :cool3::loveu:[FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Cicho mi tu.....bo jeszcze związki zawodowe założę :eviltong:[FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT]

Kwiatki Twoje, to se zabieraj :eviltong:

Spoko, spoko.....poszuka się, to się znajdzie;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Cicho mi tu.....bo jeszcze związki zawodowe założę :eviltong:

Taaaaaaaaaaaa? :mad:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT]

no właśnie! Z kim?

Posted

[quote name='Menrzuś']Kwiatki Twoje, to se zabieraj :eviltong:

Spoko, spoko.....poszuka się, to się znajdzie;)[FONT=Century Gothic]No przecież robisz za woźnego czy inszego sprzatacza:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dobra! To ja mogę iść spokojnie do domu! :p]

Papa!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu:[FONT=Century Gothic]Muuuuuuuaaaaa!:loveu: A teraz wpadnie Menrzuś i powie że smiga do garów :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przecież robisz za woźnego czy inszego sprzatacza:razz:[/FONT]

ciecia ze mnie nie zrobisz :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']Dobra! To ja mogę iść spokojnie do domu! :p]

Papa!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu:

Aleś Ty dzisiaj całuśna..... mmmmmmmm :loveu:

Czymnij się ciepło ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Muuuuuuuaaaaa!:loveu: A teraz wpadnie Menrzuś i powie że smiga do garów :roll:[/FONT]

A Menrzuś zrobił to ciupkę wcześniej :evil_lol:

[quote name='Jagoda*']Miłego rodzinnego popołudnia:lol:...

....a Ty też sobie nie żałuj w to popołudnie ;)

Posted

[FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong:

Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:[/FONT]

A u mnie ciągle siąpi :shake:....

Posted

[quote name='Jagoda*']Miłego rodzinnego popołudnia:lol:...

/Dziękujemy, było miluśne :loveu:

[quote name='Menrzuś']ciecia ze mnie nie zrobisz :eviltong:

Aleś Ty dzisiaj całuśna..... mmmmmmmm :loveu:

Czymnij się ciepło ;)

Menrzusiu! Ale Ty takim fajnym ciciem jesteś :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:[/FONT]

No co Ty? A gdzie jedziecie? I kiedy?

Bo my w tym roku, tak jak i w zeszłym, na Mierzeję Wiślaną we wrześniu. Mówię Ci, cisza, spokój, piękne plaże i mnóstwo bursztynów :loveu:

[quote name='Menrzuś']A u mnie ciągle siąpi :shake:....

Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']
Menrzusiu! Ale Ty takim fajnym ciciem jesteś :evil_lol:

Ja Ci dam cicia :cool1:

Bo my w tym roku, tak jak i w zeszłym, na Mierzeję Wiślaną we wrześniu. Mówię Ci, cisza, spokój, piękne plaże i mnóstwo bursztynów :loveu:

Nooooo......Przebrno, Krynica Morska - fajne tereny....od maleńkości tam buszowałem ;)

Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć!

A ja dzisiaj do doopy jestem :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']A u mnie ciągle siąpi :shake:....Ojjjjj biedaczku...posyłam słoneczne buziole:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']

No nad morze bym chciała obojetne gdzie byle było w miare tani i czysto i bliso do morza..........A termin to pierwsze dwa tygodnie lipca:lol:

Taaaaa daj namiarki :razz:

Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć! taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!:multi: