Iza i Avanti Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 apple napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly: Nie ciep mi tu tą zieleniną, bo kto to będzie sprzątał? :cool3::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cicho mi tu.....bo jeszcze związki zawodowe założę :eviltong: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie ciep mi tu tą zieleniną, bo kto to będzie sprzątał? :cool3::loveu:[FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Cicho mi tu.....bo jeszcze związki zawodowe założę :eviltong:[FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT] Kwiatki Twoje, to se zabieraj :eviltong: Spoko, spoko.....poszuka się, to się znajdzie;) Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Cicho mi tu.....bo jeszcze związki zawodowe założę :eviltong: Taaaaaaaaaaaa? :mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Menrzuś:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Taaa zwiazki zawodowe ciekawe z kim:diabloti:[/FONT] no właśnie! Z kim? Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaaaaaa? :mad: no właśnie! Z kim? :siara::siara::siara:....... nie powiem :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Kwiatki Twoje, to se zabieraj :eviltong: Spoko, spoko.....poszuka się, to się znajdzie;) Se nie szuka, se nie znajduje :mad: Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Se nie szuka, se nie znajduje :mad: ta jest, psze Pani :oops: :eviltong: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Kwiatki Twoje, to se zabieraj :eviltong: Spoko, spoko.....poszuka się, to się znajdzie;)[FONT=Century Gothic]No przecież robisz za woźnego czy inszego sprzatacza:razz:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Menrzuś napisał(a):ta jest, psze Pani :oops: :eviltong: Dobra! To ja mogę iść spokojnie do domu! :p] Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobra! To ja mogę iść spokojnie do domu! :p] Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu:[FONT=Century Gothic]Muuuuuuuaaaaa!:loveu: A teraz wpadnie Menrzuś i powie że smiga do garów :roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przecież robisz za woźnego czy inszego sprzatacza:razz:[/FONT] ciecia ze mnie nie zrobisz :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Dobra! To ja mogę iść spokojnie do domu! :p] Papa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Aleś Ty dzisiaj całuśna..... mmmmmmmm :loveu: Czymnij się ciepło ;) Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Muuuuuuuaaaaa!:loveu: A teraz wpadnie Menrzuś i powie że smiga do garów :roll:[/FONT] A Menrzuś zrobił to ciupkę wcześniej :evil_lol: [quote name='Jagoda*']Miłego rodzinnego popołudnia:lol:... ....a Ty też sobie nie żałuj w to popołudnie ;) Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong: Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:[/FONT] A u mnie ciągle siąpi :shake:.... Quote
Iza i Avanti Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Jagoda*']Miłego rodzinnego popołudnia:lol:... /Dziękujemy, było miluśne :loveu: [quote name='Menrzuś']ciecia ze mnie nie zrobisz :eviltong: Aleś Ty dzisiaj całuśna..... mmmmmmmm :loveu: Czymnij się ciepło ;) Menrzusiu! Ale Ty takim fajnym ciciem jesteś :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i nastał kolejny piekny wiosenny dzionek w galerii Avantiego:loveu: no i Izy oczywiście:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buziole posyłam i spadam szukac wczasów na necie bo już wszystko pozajmowane:placz:.......musze szybko szukać:roll:[/FONT] No co Ty? A gdzie jedziecie? I kiedy? Bo my w tym roku, tak jak i w zeszłym, na Mierzeję Wiślaną we wrześniu. Mówię Ci, cisza, spokój, piękne plaże i mnóstwo bursztynów :loveu: [quote name='Menrzuś']A u mnie ciągle siąpi :shake:.... Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć! Quote
Menrzuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Menrzusiu! Ale Ty takim fajnym ciciem jesteś :evil_lol: Ja Ci dam cicia :cool1: No co Ty? A gdzie jedziecie? I kiedy? Bo my w tym roku, tak jak i w zeszłym, na Mierzeję Wiślaną we wrześniu. Mówię Ci, cisza, spokój, piękne plaże i mnóstwo bursztynów :loveu: Nooooo......Przebrno, Krynica Morska - fajne tereny....od maleńkości tam buszowałem ;) Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć! A ja dzisiaj do doopy jestem :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja dzisiaj do doopy jestem :shake: Menrzusiu! Ty nigdy nie jesteś do doopy :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Ty nigdy nie jesteś do doopy :loveu: Czasami się zdaaarza :oops:..........;) Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A u mnie ciągle siąpi :shake:....Ojjjjj biedaczku...posyłam słoneczne buziole:loveu: [quote name='Iza i Avanti'] No co Ty? A gdzie jedziecie? I kiedy? No nad morze bym chciała obojetne gdzie byle było w miare tani i czysto i bliso do morza..........A termin to pierwsze dwa tygodnie lipca:lol: Bo my w tym roku, tak jak i w zeszłym, na Mierzeję Wiślaną we wrześniu. Mówię Ci, cisza, spokój, piękne plaże i mnóstwo bursztynów :loveu: Taaaaa daj namiarki :razz: Biedaku... A u nas pięknie słoneczko świeci i jest ciepluteńko! wiosna!!!! Aż chce się żyć! taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!:multi: Quote
Menrzuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='apple']Ojjjjj biedaczku...posyłam słoneczne buziole:loveu: chociaż cieplej się zrobiło ;) Quote
Iza i Avanti Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Krynica Morska, ośrodek wypoczynkowy. Super miejce- bliziutko morza, lasów, jest gdzie pospacerować. Nie wiem, jak to wszystko wygląda w pełni sezonu (chodzi o ilość osób, ale my byliśmy we wrześniu i było niewielu wczasowicżów) zobacz tu: http://www.ta.pl/elbrewery.html i tu info do rezerwacji http://www.grupazywiec.mierzeja.pl/ Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dzieki Izunia za namiary ale ja chce do domków jechać :lol: MUAAAAAAAA:loveu: i szukam dalej:p Quote
Iza i Avanti Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='apple']Dzieki Izunia za namiary ale ja chce do domków jechać :lol: MUAAAAAAAA:loveu: i szukam dalej:p A musisz do domków??? Quote
Recommended Posts