Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Buuuuuuuuhahahahahahaha :evil_lol: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Pr! właśnie - prrrrr bo Jabłuszkowa wpadła by tu i jak Rambo - do krwi ostatniej :2gunfire: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Znalazłam jeszcze takiego śłicznego Niuńka: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Znalazłam jeszcze takiego śłicznego Niuńka: Fantastyczne zdjęcie......ma coś w sobie Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Fantastyczne zdjęcie......ma coś w sobie Zdjęcie czy Avanti? :cool3: Dzięki :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zdjęcie czy Avanti? :cool3: Dzięki :loveu: no, te oczy :razz:......:eviltong: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa....pewnie - wszystko po mamuni. Ciekawe co tatuś by na to powiedział :eviltong: [FONT=Century Gothic]On nie ma nic do gadania:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! [FONT=Century Gothic]Nieeee:-o[/FONT] Ale śmieszne! Pf! [FONT=Century Gothic]No uszzzzz :Rose:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Fotki Sierściucha :p [FONT=Century Gothic]Spojrzenie etatowego podrywacza :evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Fotki Królewny: [FONT=Century Gothic]macie ten balonik co my...z Nestle :evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']I jeszcze jedna Królewna: [FONT=Century Gothic]łoszzz mama co ty jej dajesz do picia co? mam ci zrobic szybkie szkolenie czy 25 na doope:mad::evil_lol:[/FONT] Śliczna Panieneczka....ti ti ti ti ti ti:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]On nie ma nic do gadania:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No uszzzzz :Rose:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Spojrzenie etatowego podrywacza :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]macie ten balonik co my...z Nestle :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]łoszzz mama co ty jej dajesz do picia co? mam ci zrobic szybkie szkolenie czy 25 na doope:mad::evil_lol:[/FONT] Śliczna Panieneczka....ti ti ti ti ti ti:loveu: Balonik przyszedł w piątek :p Żyje nadal :lol: A czemu 25 :mad: na odwłok? Po R20 to mała lata jak pershing! ;) Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]On nie ma nic do gadania:diabloti:[/FONT] I Wy chcecie równouprawnienia? :crazyeye: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Balonik przyszedł w piątek :p Żyje nadal :lol: [FONT=Century Gothic]U mnie tez zyje ale Kronos już robi na niego zakłusy:evil_lol:[/FONT] A czemu 25 :mad: na odwłok? Po R20 to mała lata jak pershing! ;) [FONT=Century Gothic]No ładnie tak dziecko naładowac i wykorzystywac do froterowania podłogi:mad:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ładnie tak dziecko naładowac i wykorzystywac do froterowania podłogi:mad:[/FONT] A co! Najlepsza froterka: Zuza LuX :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Uciekam powoli do domku! Pa pa! :-) Buźka i do jutra! Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Uciekam powoli do domku! Pa pa! :-) Buźka i do jutra! Ja też śmigam do kuchni - pa pa i Tobie tez Jabłkowa :hand: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']I Wy chcecie równouprawnienia? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Noooo takiego jak my chcemy:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']A co! Najlepsza froterka: Zuza LuX :evil_lol:[FONT=Century Gothic]aha ja mam Ala Lux tez dobra:evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Uciekam powoli do domku! Pa pa! :-) Buźka i do jutra![FONT=Century Gothic]No papa kochana:loveu:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Ja też śmigam do kuchni - pa pa i Tobie tez Jabłkowa :hand:[FONT=Century Gothic]Śmigaj śmigaj :loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Noooo takiego jak my chcemy:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Śmigaj śmigaj :loveu:[/FONT] To ja sie pod takim równouprawnieniem nie podpisuję :eviltong: i już śmignąłem z powrotem - ktoś musi tego bazarku doglądać :roll: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']To ja sie pod takim równouprawnieniem nie podpisuję :eviltong: i już śmignąłem z powrotem - ktoś musi tego bazarku doglądać :roll:[FONT=Century Gothic]Oj dobrze że cię tu mamy bo byśmy z Izą zginęły marnie:eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Witaj ooooooo kaffa dla mnie :multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla tych co śpią za długo nie ma kawy :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]WITAJ IZA [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj dobrze że cię tu mamy bo byśmy z Izą zginęły marnie:eviltong:[/FONT] Tiaaaa....ja haruję, a Wy na plotkach :shake::eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry! Zapraszam na kaf! Nareszcie kawka :multi:....dzieńdoberek Iza ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj ooooooo kaffa dla mnie :multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla tych co śpią za długo nie ma kawy :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]WITAJ IZA [/FONT] Właśnie.....śpiochom nie podajemy firmowej kawki :evil_lol: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Tiaaaa....ja haruję, a Wy na plotkach :shake::eviltong: [FONT=Century Gothic] No nie indorz się:eviltong:[/FONT] właśnie.....śpiochom nie podajemy firmowej kawki :evil_lol:[FONT=Century Gothic]nooo to własnie .....NIE PODAJEMY ŚPIOCHOM:diabloti: ([/FONT]Menrzusiom[FONT=Century Gothic])[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nooo to własnie .....NIE PODAJEMY ŚPIOCHOM:diabloti: ([/FONT]Menrzusiom[FONT=Century Gothic])[/FONT] JeNdza :diabloti:......Menrzusie wszystkich Alf - łączcie się!!!! :multi: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']JeNdza :diabloti:......Menrzusie wszystkich Alf - łączcie się!!!! :multi: [FONT=Century Gothic]To jest podżeganie do buntu:mad: IZA GDZIE JESTEŚ?..............Powiedz szefowi że nie możesz teraz z nim gadać bo musisz ocalić relacje damsko męskie w związkach:diabloti: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To jest podżeganie do buntu:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]IZA GDZIE JESTEŚ?..............Powiedz szefowi że nie możesz teraz z nim gadać bo musisz ocalić relacje damsko męskie w związkach:diabloti:[/FONT] Strajki teraz są modne......i zawsze rezultaty przynoszą:razz:...a w kupie siła :evil_lol: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Strajki teraz są modne......i zawsze rezultaty przynoszą:razz:...a w kupie siła :evil_lol: [FONT=Century Gothic]no no no ty mnie meża nie podburzaj...on ma chodzic jak w zegarku a nie jakies buny mi tu:mad:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]nooo to własnie .....NIE PODAJEMY ŚPIOCHOM:diabloti: ([/FONT]Menrzusiom[FONT=Century Gothic])[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Menrzuś']JeNdza :diabloti:......Menrzusie wszystkich Alf - łączcie się!!!! :multi: Jasne! I co jeszcze? :mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To jest podżeganie do buntu:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]IZA GDZIE JESTEŚ?..............Powiedz szefowi że nie możesz teraz z nim gadać bo musisz ocalić relacje damsko męskie w związkach:diabloti:[/FONT] Jesem ,jesem... Ale mam koopę roboty i tak będę co chwilę wchodziła i wychodziła :lol: [quote name='Menrzuś']Strajki teraz są modne......i zawsze rezultaty przynoszą:razz:...a w kupie siła :evil_lol: :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no no no ty mnie meża nie podburzaj...on ma chodzic jak w zegarku a nie jakies buny mi tu:mad:[/FONT] O! I to jest 100% kobieta! A nawet 200% ;) Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a): O! I to jest 100% kobieta! A nawet 200% ;):B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Recommended Posts