Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dlaczemu mnie straszysz:placz:..........Iza nie jest taką okrutnicą :roll:[/FONT] po koniu to się zrobi :diabloti: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):po koniu to się zrobi :diabloti: [FONT=Century Gothic]Nieeeeee po koniu chyba nie....przecież to takie wspaniałe i szlachetne zwierzeta......ja bym się nie obraziła :roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nieeeeee po koniu chyba nie....przecież to takie wspaniałe i szlachetne zwierzeta......ja bym się nie obraziła :roll:[/FONT] taaaaaaaa.....pocieszaj się ..........:glaszcze: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):taaaaaaaa.....pocieszaj się ..........:glaszcze:[FONT=Century Gothic]No to jak nie swoją szanowną to może chciaż swoją piersią :diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No to jak nie swoją szanowną to może chciaż swoją piersią :diabloti:[/FONT] kaloryferek to może mi okładać :diabloti: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):kaloryferek to może mi okładać :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nooo to cieszkam :multi:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nooo to cieszkam :multi:[/FONT] Izaaaaa......ale to tak w ostateczności :cool3: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Czeee Izunia:loveu: wróbelki ćwierkają że miałaś cięzki weekend:glaszcze:...co sie stało...oć wyżal się przy kaffie[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Jagoda*']Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol: A ile się trzeba nachodzić... :shake: [quote name='apple']Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic: Ale świetny jest w tym kamuflażu, nie? :cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Iza ja tak szybciutko przelotem buziaki posyłam:loveu:[/FONT] A gdzie lecisz, Czarownico??? :loveu: [quote name='Jagoda*']Witam wiosennie...:lol: Cześć Jagoda! :p [quote name='Medorowa']Doberek :lol: Berek, doberek! :lol: [quote name='Menrzuś']Iza na spacerku fotki robi :p tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myślisz? No trza by się zrehabilitować po ostatnim :diabloti:[/FONT] ??? Po jakim ostatnim??? [quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti: \ Jabcokowa! To Ty pampersy nosisz? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dlaczemu mnie straszysz:placz:..........Iza nie jest taką okrutnicą :roll:[/FONT] Uga, uga! [quote name='Menrzuś']po koniu to się zrobi :diabloti: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Pr! :diabloti: [quote name='Menrzuś']kaloryferek to może mi okładać :diabloti: Jaki kaloryferek? Żeberkowy? Czy taki okrągły? [quote name='Menrzuś']Izaaaaa......ale to tak w ostateczności :cool3: Zastanowię się! Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czeee Izunia:loveu: wróbelki ćwierkają że miałaś cięzki weekend:glaszcze:...co sie stało...oć wyżal się przy kaffie[/FONT] Czeeeeeeeeeeeeeeeeee... gości miałam... Cały łikend... Bleeeeeeeeeeee Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeee... gości miałam... Cały łikend... Bleeeeeeeeeeee[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaa to rozumiem............charówka :evil_lol: [/FONT]Jaki kaloryferek? Żeberkowy? Czy taki okrągły? [FONT=Century Gothic]Bojlerek :diabloti:[/FONT]:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaa to rozumiem............charówka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bojlerek :diabloti:[/FONT]:evil_lol: buuuuuuuuuuuuhahahahahaha!!! Bojlerek :evil_lol: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuuuhahahahahaha!!! Bojlerek :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ciiiiiiii zmieńmy temat bo coś mi sie wydaje ze zaczynam sobie grabic z samego rana :roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiiii zmieńmy temat bo coś mi sie wydaje ze zaczynam sobie grabic z samego rana :roll:[/FONT] No so Ty? boisz się? Nie bojaj! Ja cię obronię! Oć! :multi: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No so Ty? boisz się? Nie bojaj! Ja cię obronię! Oć! :multi:[FONT=Century Gothic]Ale ty to jestes dobra kolezanka....Menrzuś powiedział że mnie obroni ale tak w ostatecznosci..........no nie wiem to kiedy ta ostatecznosc jak mnie juz na pal nabijac mają czy jak:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ale Ty Jabłkowa potrafisz zakręcić - nabroiłaś, ale za to sobie dwóch obrońców znalazłaś :roll: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ty Jabłkowa potrafisz zakręcić - nabroiłaś, ale za to sobie dwóch obrońców znalazłaś :roll: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 apple napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Nooooooo......:lol:....biedny TZ To nie wiesz, czy bętą tutaj fotki? Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooooo......:lol:....biedny TZ [FONT=Century Gothic] Dlaczego biedny.....takiego ma okaza w domu i biedny...nie nie nie :razz:[/FONT] To nie wiesz, czy bętą tutaj fotki?[FONT=Century Gothic]Nie bedzie.....Iza miała gosci......na pewno nie fociła........bo nie miała czasu :shake:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie bedzie.....Iza miała gosci......na pewno nie fociła........bo nie miała czasu :shake:[/FONT] Biedny TZ jest, bo wszystko zawsze tak zakręcisz, że w końcu zawsze jest jego wina :eviltong: Ale sobie wymówkę znalazła :cool1: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ jest, bo wszystko zawsze tak zakręcisz, że w końcu zawsze jest jego wina :eviltong: [FONT=Century Gothic] A skąd ty wiesz:roll:.............skarżył Ci się:razz:[/FONT] Ale sobie wymówkę znalazła :cool1:[FONT=Century Gothic]Dobra wymówka nigdy nie jest zła:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dobra wymówka nigdy nie jest zła:eviltong:[/FONT] dobra, dobra - to jest olewanie fanów :shake: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś']dobra, dobra - to jest olewanie fanów :shake:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam od razu olewanie.......lekki ignor tylko;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam od razu olewanie.......lekki ignor tylko;)[/FONT] na temat tej lekkości to bym dyskutował :roll: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Menrzuś']na temat tej lekkości to bym dyskutował :roll: [FONT=Century Gothic]Jak zawsze ale już sie z Izą przyzwyczaiłyśmy :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts