Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
po koniu to się zrobi :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Nieeeeee po koniu chyba nie....przecież to takie wspaniałe i szlachetne zwierzeta......ja bym się nie obraziła :roll:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Nieeeeee po koniu chyba nie....przecież to takie wspaniałe i szlachetne zwierzeta......ja bym się nie obraziła :roll:[/FONT]

taaaaaaaa.....pocieszaj się ..........:glaszcze:

Posted

Menrzuś napisał(a):
taaaaaaaa.....pocieszaj się ..........:glaszcze:
[FONT=Century Gothic]No to jak nie swoją szanowną to może chciaż swoją piersią :diabloti:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No to jak nie swoją szanowną to może chciaż swoją piersią :diabloti:[/FONT]

kaloryferek to może mi okładać :diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic]Czeee Izunia:loveu: wróbelki ćwierkają że miałaś cięzki weekend:glaszcze:...co sie stało...oć wyżal się przy kaffie[/FONT]

Posted

[quote name='Jagoda*']Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol:

A ile się trzeba nachodzić... :shake:

[quote name='apple']Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic:

Ale świetny jest w tym kamuflażu, nie? :cool3:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Iza ja tak szybciutko przelotem buziaki posyłam:loveu:[/FONT]

A gdzie lecisz, Czarownico??? :loveu:

[quote name='Jagoda*']Witam wiosennie...:lol:

Cześć Jagoda! :p

[quote name='Medorowa']Doberek :lol:

Berek, doberek! :lol:

[quote name='Menrzuś']Iza na spacerku fotki robi :p

tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myślisz? No trza by się zrehabilitować po ostatnim :diabloti:[/FONT]
??? Po jakim ostatnim???
[quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti:
\
Jabcokowa! To Ty pampersy nosisz?

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dlaczemu mnie straszysz:placz:..........Iza nie jest taką okrutnicą :roll:[/FONT]

Uga, uga!

[quote name='Menrzuś']po koniu to się zrobi :diabloti:

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Pr! :diabloti:

[quote name='Menrzuś']kaloryferek to może mi okładać :diabloti:

Jaki kaloryferek? Żeberkowy? Czy taki okrągły?

[quote name='Menrzuś']Izaaaaa......ale to tak w ostateczności :cool3:

Zastanowię się!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czeee Izunia:loveu: wróbelki ćwierkają że miałaś cięzki weekend:glaszcze:...co sie stało...oć wyżal się przy kaffie[/FONT]

Czeeeeeeeeeeeeeeeeee... gości miałam... Cały łikend... Bleeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeee... gości miałam... Cały łikend... Bleeeeeeeeeeee[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaa to rozumiem............charówka :evil_lol:

[/FONT]

Jaki kaloryferek? Żeberkowy? Czy taki okrągły?
[FONT=Century Gothic]Bojlerek :diabloti:[/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaa to rozumiem............charówka :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Bojlerek :diabloti:[/FONT]:evil_lol:

buuuuuuuuuuuuhahahahahaha!!! Bojlerek :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuuuhahahahahaha!!! Bojlerek :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ciiiiiiii zmieńmy temat bo coś mi sie wydaje ze zaczynam sobie grabic z samego rana :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiiii zmieńmy temat bo coś mi sie wydaje ze zaczynam sobie grabic z samego rana :roll:[/FONT]

No so Ty? boisz się? Nie bojaj! Ja cię obronię! Oć! :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No so Ty? boisz się? Nie bojaj! Ja cię obronię! Oć! :multi:[FONT=Century Gothic]Ale ty to jestes dobra kolezanka....Menrzuś powiedział że mnie obroni ale tak w ostatecznosci..........no nie wiem to kiedy ta ostatecznosc jak mnie juz na pal nabijac mają czy jak:roll:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale Ty Jabłkowa potrafisz zakręcić - nabroiłaś, ale za to sobie dwóch obrońców znalazłaś :roll:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooooo......:lol:....biedny TZ
[FONT=Century Gothic]
Dlaczego biedny.....takiego ma okaza w domu i biedny...nie nie nie :razz:
[/FONT]

To nie wiesz, czy bętą tutaj fotki?[FONT=Century Gothic]Nie bedzie.....Iza miała gosci......na pewno nie fociła........bo nie miała czasu :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie bedzie.....Iza miała gosci......na pewno nie fociła........bo nie miała czasu :shake:[/FONT]

Biedny TZ jest, bo wszystko zawsze tak zakręcisz, że w końcu zawsze jest jego wina :eviltong:

Ale sobie wymówkę znalazła :cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny TZ jest, bo wszystko zawsze tak zakręcisz, że w końcu zawsze jest jego wina :eviltong:
[FONT=Century Gothic]
A skąd ty wiesz:roll:.............skarżył Ci się:razz:
[/FONT]

Ale sobie wymówkę znalazła :cool1:[FONT=Century Gothic]Dobra wymówka nigdy nie jest zła:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']dobra, dobra - to jest olewanie fanów :shake:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam od razu olewanie.......lekki ignor tylko;)[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']na temat tej lekkości to bym dyskutował :roll: [FONT=Century Gothic]Jak zawsze ale już sie z Izą przyzwyczaiłyśmy :diabloti:[/FONT]