Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Z tym natychmiastowo to może być problem ;) Muszę z pracy wrócić :lol: Idź, bo szef się jeszcze rozeźli, a o nową pracę trudno...:evil_lol: A tak w ogóle co to za praca, że nie można śledzic wydarzeń na dogo, prawdaż? :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jagoda* napisał(a):Idź, bo szef się jeszcze rozeźli, a o nową pracę trudno...:evil_lol: A tak w ogóle co to za praca, że nie można śledzic wydarzeń na dogo, prawdaż? :eviltong: Mało tego! Powinna być możliwość przychodzenia do pracy z boksiem! Zwiększa to wydajność :evil_lol: Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To ty się w pracy obijasz? :mad: A fe :diabloti: :lol: Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mało tego! Powinna być możliwość przychodzenia do pracy z boksiem! Zwiększa to wydajność :evil_lol: Popieram :D Kiedyś przeczytałam, że średnio człowiek pracuje wydajnie przez 15-20 minut jednego dnia :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Rottie napisał(a):To ty się w pracy obijasz? :mad: A fe :diabloti: :lol: Kiedyś muszę się poodbijać :cool3: Rottie napisał(a):Popieram :D Kiedyś przeczytałam, że średnio człowiek pracuje wydajnie przez 15-20 minut jednego dnia :evil_lol: No właśnie. Dzień pracy powinien trwać 20 min :evil_lol: Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale w ciągu tych 20 minut powinien być stale obecny pies :loveu: Jak pracodawca wydłuży czas roboty to wystarczyłoby wypuścić psiaka "z faflami" na złoczyńcę :evil_lol: Bokser zalizałby na śmierć :evil_lol: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Sie przyszłam przejść:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Rottie']Ale w ciągu tych 20 minut powinien być stale obecny pies :loveu: Jak pracodawca wydłuży czas roboty to wystarczyłoby wypuścić psiaka "z faflami" na złoczyńcę :evil_lol: Bokser zalizałby na śmierć :evil_lol: No i ten atrakcyjny wystrój biura.... Wiszące gluty... Leżące gluty... Zaglucony pies.... Biurko... Komputer... :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Sie przyszłam przejść:diabloti:[/FONT] Widzem! Cze! Ale czemu już Cię ni ma? :multi: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No i ten atrakcyjny wystrój biura.... Wiszące gluty... Leżące gluty... Zaglucony pies.... Biurko... Komputer... :evil_lol: Widzem! Cze! Ale czemu już Cię ni ma? :multi:[FONT=Century Gothic]A kto tak powiedzial:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A kto tak powiedzial:diabloti:[/FONT] Jezdeś sklerotyczna babo? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jezdeś sklerotyczna babo? :crazyeye: Po nostalgicznych marzeniach, szybkie sprowadzenie na ziemię :shake:........... eeeeeeech Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jezdeś sklerotyczna babo? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No przeciez powiedziała że przyszłam się przejść a nie gadac:diabloti:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Po nostalgicznych marzeniach, szybkie sprowadzenie na ziemię :shake:........... eeeeeeechEhhhhhhhhhhh no co zrobić:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Po nostalgicznych marzeniach, szybkie sprowadzenie na ziemię :shake:........... eeeeeeech Menrzuś! A o czym ty tu????? Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! A o czym ty tu?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ta Menrzusiu oc jak krowie na miedzy tu Izuni wyłóż:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iza siem od Ciebie sklerozą zaraziła......ale to jest uleczalne....spoko :p Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Iza siem od Ciebie sklerozą zaraziła......ale to jest uleczalne....spoko :p Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Iza siem od Ciebie sklerozą zaraziła......ale to jest uleczalne....spoko :p Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Jagoda*']Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol: Aaaaaa tam.....pitolisz. To wyraźne objawy ostrej sklerozy wybiórczej..... to się daje leczyć......zamiast masła - benecol i będzie dobrze [quote name='apple']Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic: od dwustu postów zaledwie :roll: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Czesć Iza ja tak szybciutko przelotem buziaki posyłam:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Iza na spacerku fotki robi :p[FONT=Century Gothic]Myślisz? No trza by się zrehabilitować po ostatnim :diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Myślisz? No trza by się zrehabilitować po ostatnim :diabloti:[/FONT] Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti: [FONT=Century Gothic]Dlaczemu mnie straszysz:placz:..........Iza nie jest taką okrutnicą :roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts