Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Z tym natychmiastowo to może być problem ;) Muszę z pracy wrócić :lol:

Idź, bo szef się jeszcze rozeźli, a o nową pracę trudno...:evil_lol:
A tak w ogóle co to za praca, że nie można śledzic wydarzeń na dogo, prawdaż? :eviltong:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda* napisał(a):
Idź, bo szef się jeszcze rozeźli, a o nową pracę trudno...:evil_lol:
A tak w ogóle co to za praca, że nie można śledzic wydarzeń na dogo, prawdaż? :eviltong:

Mało tego! Powinna być możliwość przychodzenia do pracy z boksiem! Zwiększa to wydajność :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Mało tego! Powinna być możliwość przychodzenia do pracy z boksiem! Zwiększa to wydajność :evil_lol:

Popieram :D Kiedyś przeczytałam, że średnio człowiek pracuje wydajnie przez 15-20 minut jednego dnia :evil_lol:

Posted

Rottie napisał(a):
To ty się w pracy obijasz? :mad: A fe :diabloti: :lol:

Kiedyś muszę się poodbijać :cool3:

Rottie napisał(a):
Popieram :D Kiedyś przeczytałam, że średnio człowiek pracuje wydajnie przez 15-20 minut jednego dnia :evil_lol:

No właśnie. Dzień pracy powinien trwać 20 min :evil_lol:

Posted

Ale w ciągu tych 20 minut powinien być stale obecny pies :loveu: Jak pracodawca wydłuży czas roboty to wystarczyłoby wypuścić psiaka "z faflami" na złoczyńcę :evil_lol: Bokser zalizałby na śmierć :evil_lol:

Posted

[quote name='Rottie']Ale w ciągu tych 20 minut powinien być stale obecny pies :loveu: Jak pracodawca wydłuży czas roboty to wystarczyłoby wypuścić psiaka "z faflami" na złoczyńcę :evil_lol: Bokser zalizałby na śmierć :evil_lol:

No i ten atrakcyjny wystrój biura.... Wiszące gluty... Leżące gluty... Zaglucony pies.... Biurko... Komputer... :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Sie przyszłam przejść:diabloti:[/FONT]

Widzem! Cze! Ale czemu już Cię ni ma? :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No i ten atrakcyjny wystrój biura.... Wiszące gluty... Leżące gluty... Zaglucony pies.... Biurko... Komputer... :evil_lol:

Widzem! Cze! Ale czemu już Cię ni ma? :multi:[FONT=Century Gothic]A kto tak powiedzial:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jezdeś sklerotyczna babo? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No przeciez powiedziała że przyszłam się przejść a nie gadac:diabloti:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Po nostalgicznych marzeniach, szybkie sprowadzenie na ziemię :shake:........... eeeeeeechEhhhhhhhhhhh no co zrobić:cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! A o czym ty tu?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ta Menrzusiu oc jak krowie na miedzy tu Izuni wyłóż:diabloti:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
Iza siem od Ciebie sklerozą zaraziła......ale to jest uleczalne....spoko :p

Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Iza siem od Ciebie sklerozą zaraziła......ale to jest uleczalne....spoko :p
Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic:

Posted

[quote name='Jagoda*']Zapobiegać można, z leczeniem trudniej, na dodatek skleroza, ona, ta skleroza, niestety, nie boli, chociaż jest widoczna...:evil_lol:

Aaaaaa tam.....pitolisz. To wyraźne objawy ostrej sklerozy wybiórczej..... to się daje leczyć......zamiast masła - benecol i będzie dobrze

[quote name='apple']Fcale że nie...on jąma od dawna tylko kamufluje:obrazic:

od dwustu postów zaledwie :roll:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Myślisz? No trza by się zrehabilitować po ostatnim :diabloti:[/FONT]

Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja Ci mówię - nawet te Pampersy Ci nie pomogą :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Dlaczemu mnie straszysz:placz:..........Iza nie jest taką okrutnicą :roll:[/FONT]