Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Bazarek uruchomiłam... Ale na BwP.... Link: http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/bazarkownia,31/troche-sportu-troche-relaksu-dla-tuli,777.html Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Cześć Jagoda! Pikne słoneczko :-) Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bazarek uruchomiłam... Ale na BwP.... Link: http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/bazarkownia,31/troche-sportu-troche-relaksu-dla-tuli,777.html no i premia poooooszła :roll: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Menrzuś napisał(a):no i premia poooooszła :roll::placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Menrzuś napisał(a):no i premia poooooszła :roll: apple napisał(a)::placz::placz::placz: No, ale zakupić zawsze możecie ;) Będę za Was licytowała ;) Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No, ale zakupić zawsze możecie ;) Będę za Was licytowała ;):placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 apple napisał(a)::placz::placz::placz: apple napisał(a)::placz::placz::placz: dokładnie :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No, ale zakupić zawsze możecie ;) Będę za Was licytowała ;) aleś nakombinowała - filię se żeś otworzyła :-( Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 apple napisał(a)::placz::placz::placz: Menrzuś napisał(a):dokładnie :placz::placz::placz: No, ale czego Wy wyjecie???????? Nie beczeć mi tu! Bo potop zrobicie! Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Menrzuś napisał(a):aleś nakombinowała - filię se żeś otworzyła :-( Przeca trzeba się rozwijać... Prawda? :razz: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No, ale czego Wy wyjecie???????? Nie beczeć mi tu! Bo potop zrobicie![FONT=Century Gothic]Dlaczemu aż tam...........:placz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Przeca trzeba się rozwijać... Prawda? :razz: To może jakąś delegacyjkę? :razz: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dlaczemu aż tam...........:placz:[/FONT] A Ciebie tam też nie ma? :-( Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ciebie tam też nie ma? :-([FONT=Century Gothic]Nie ma :shake:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dlaczemu aż tam...........:placz:[/FONT] Jak to dlaczemu? Tam też pomagamy :placz: Nie pakaj! Oć, dam Ci buzi! Muuuuuuuuuuuuuuuuua [quote name='Menrzuś']To może jakąś delegacyjkę? :razz: Siur! Nawet zagraniczną Ci wystawię!!! :lol: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie ma :shake:[/FONT] :placz:......buuuuuuuuuu.... [quote name='Iza i Avanti']Jak to dlaczemu? Tam też pomagamy :placz: Nie pakaj! Oć, dam Ci buzi! Muuuuuuuuuuuuuuuuua Siur! Nawet zagraniczną Ci wystawię!!! :lol: To się będzie działo :evil_lol: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak to dlaczemu? Tam też pomagamy :placz: Nie pakaj! Oć, dam Ci buzi! Muuuuuuuuuuuuuuuuua [FONT=Century Gothic]No dopszzzzz:roll: [/FONT] [FONT=Century Gothic]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']A Ciebie tam też nie ma? :-( [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie ma :shake:[/FONT] No to się logować! Ale to już! Bo tam też pomagać trzeba!!!! chyba, że Wampokażę co wystawiłam... Widzicie te rzeczy, czy nie? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dopszzzzz:roll: [/FONT] [FONT=Century Gothic]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No to się logować! Ale to już! Bo tam też pomagać trzeba!!!! chyba, że Wampokażę co wystawiłam... Widzicie te rzeczy, czy nie? Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Ja nie widzę :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja nie widzę :shake: No to proszę: Zapraszam na bazarek. Dochód dla naszej bidulinki Tuli... Pokrywam koszty przesyłki... Czas trwania: 7 dni od licytacji na każdą rzecz... Ćwiczenia z taśmą: Pilates Band DVD + taśma: nowe, nie używane Cena wywoławcza: 20 zł Yugao: 20 zł! Kto da więcej? Świetne thillery Ericki Spindler (nowe) cena wywoławcz: każdy 15 zł "Niewinna ciekawość" "Fortuna" modliszkadc: 25 zł! Kto da więcej? Zapraszam wszystkie Cioteczki... I wujków też Quote
Menrzuś Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ćwiczenia? :crazyeye:.....mój kaloryferek jest nienaganny :evil_lol: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No to się logować! Ale to już! Bo tam też pomagać trzeba!!!! chyba, że Wampokażę co wystawiłam... Widzicie te rzeczy, czy nie? Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua [FONT=Century Gothic]Ja widze tylko jakąś książkę i to wsio :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ćwiczenia? :crazyeye:.....mój kaloryferek jest nienaganny :evil_lol:[FONT=Century Gothic]jakie ćwiczenia?:hmmmm:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ćwiczenia? :crazyeye:.....mój kaloryferek jest nienaganny :evil_lol: taaaaaaaaaaaaaaaaa.... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja widze tylko jakąś książkę i to wsio :cool1:[/FONT] No to już widzisz!!! Pa, kochani! do jutra! Quote
Recommended Posts