Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No, taaaaaaaaaaaaaaa... Najpierw mnie zmaltretuje o zdjęcie, a później se idzie... Pf[FONT=Century Gothic]Nigdzie se nie poszłam tylko odpisywałam pppffffff:eviltong:[/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaaa i to nad poopką :razz: Fajny:cool3: Tylko duzy:crazyeye:[/FONT]

eeeeeeeeeeee, tam. Wcale nie jest duży. W pierwszej wersji był mniejszy, ale później go przerabiałam jeszcze dwa razy... no i chcę go znów przerobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']eeeeeeeeeeee, tam. Wcale nie jest duży. W pierwszej wersji był mniejszy, ale później go przerabiałam jeszcze dwa razy... no i chcę go znów przerobić :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No i tego też się obawiałam jak myślałam o tatoo ż jak zrobisz jeden to potem nie ma temu końca...podobno to wciąga:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i tego też się obawiałam jak myślałam o tatoo ż jak zrobisz jeden to potem nie ma temu końca...podobno to wciąga:roll:[/FONT]

Wciąga strasznie. Ja jak miałam poprawiany drugi raz, to już myślałam o następnym tatuażu. Niestety TZ by mnie chyba powiesił....

Najlepiej tatoo wygląda jak jest świeżo zrobiony... Jest baaaaaaaaaaardzo wyrazisty i baaaaaaaardzo ciemny... Cud, miód, malinka!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
eeeeeeeeeeee, tam. Wcale nie jest duży. W pierwszej wersji był mniejszy, ale później go przerabiałam jeszcze dwa razy... no i chcę go znów przerobić :evil_lol:

tylko nie rób pasa naokoło siebie :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wciąga strasznie. Ja jak miałam poprawiany drugi raz, to już myślałam o następnym tatuażu. Niestety TZ by mnie chyba powiesił....

Najlepiej tatoo wygląda jak jest świeżo zrobiony... Jest baaaaaaaaaaardzo wyrazisty i baaaaaaaardzo ciemny... Cud, miód, malinka![FONT=Century Gothic]Mądry TZ co za dużo to nie zdrowo:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie mów tego głośno, bo Iza znowu zniknie :roll:
[FONT=Century Gothic]Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....nic nie mówiłam:roll:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Właśnie biorę się za znikanie :eviltong:

A! I zamierzam dziś uruchomić następny bazar na nasze bidy!

Iza....zlituj się - tatoo Ci się naciągnie :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Właśnie biorę się za znikanie :eviltong:

[FONT=Century Gothic]No ja też ide coś skonsumować:roll:[/FONT]

A! I zamierzam dziś uruchomić następny bazar na nasze bidy![FONT=Century Gothic]Lineczka poprosim:razz:
[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Właśnie biorę się za znikanie :eviltong:

A! I zamierzam dziś uruchomić następny bazar na nasze bidy!

Oooooo.....zakres obowiązków się zwiększy.....premia się szykuje :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Oooooo.....zakres obowiązków się zwiększy.....premia się szykuje :multi:[FONT=Century Gothic]Nooooooooo:razz:.......Dobra ja też już uciekam bo mi kiszki marsza graja [/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooooooo:razz:.......Dobra ja też już uciekam bo mi kiszki marsza graja [/FONT]

Smacznego :multi:

( nie opychaj się :evil_lol:)